Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Το παράδοξο είναι πως το κινητό δουλεύει ενώ το speed booster όχι

Τα πάντα λειτουργούν μετά τις 1 τη νύχτα μέχρι τις 7-8 το πρωί άρα δεν φταίει το ρούτερ ούτε και το firmware αλλιώς δεν θα δούλευε ποτέ.

Δημοσ.

Άρα έχεις θέμα κεραίας; Αν και το κινητό σου κάνει τα ίδια τότε φταίει η κεραία σου.

Σε άλλα νέα μου δήλωσαν ότι μπορώ να φύγω ατελώς αν θέλω και από τις δύο υπηρεσίες σταθερή και speed booster. Παρά να το φτιάξουν, λένε καλύτερα ας χασουμε 27€.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alkis13 είπε

Άρα έχεις θέμα κεραίας; Αν και το κινητό σου κάνει τα ίδια τότε φταίει η κεραία σου.

Σε άλλα νέα μου δήλωσαν ότι μπορώ να φύγω ατελώς αν θέλω και από τις δύο υπηρεσίες σταθερή και speed booster. Παρά να το φτιάξουν, λένε καλύτερα ας χασουμε 27€.

Αυτό ακριβώς,είναι θέμα κεραίας της κινητής.Περιμένω να μου απαντήσουν γιά το booster και θα το διακόψω,δε λέει,στο τέλος θα γίνουμε τεχνικοί.Αν και όταν με το καλό κάνουν αναβάθμιση (επισκευή) στη κεραία το ξαναβάζω.

Δημοσ.

Εμένα μου πρότειναν να σπάσω και τα 2 συμβολαια cosmote adsl 24 και speedbooster. Όταν ρώτησα ότι δεν υποχρεώνονται να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες από το νόμο και να συντηρούν το δίκτυο, μου είπε πως οι τεχνικοί δε μπορούν να κάνουν κάτι. :P

• Like 1
Δημοσ.

Παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία με το speed booster της cosmote.

Μετρήσεις από  σήμερα το μεσημέρι,ούτε καν ώρες αιχμής.

Αντί να δίνει +60mbps που υπόσχονται κλέβει και 2mbps από την adsl αλλά το κορυφαίο το κάνει τα βράδια που η adsl από 15 πέφτει στα 2.Ακολουθεί κι άλλο video με το πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε τι πρόβλημα δημιουργείται στη γραμμή μου με το booster.
Θα δείτε ότι ενώ δουλεύει κανονικά η adsl μου όταν το ρούτερ θα πάρει τις ρυθμίσεις της cosmote μου ρίχνει την ταχύτητα στα 3mbps,αυτό ξεκίνησε με Την αλλαγή σε voip πριν 3 εβδομάδες και συνεχίζεται κάθε βράδυ.έχω δηλώσει 4 φορές βλάβη και περιμένω απάντηση κι όλο μου λένε αύριο.Δείτε στην αρχή το download και μετά από το 03:40 που παίρνει την ip.Το video έχει συνέχεια αλλά το έχω κόψει στο τέλος γιατί φαίνονται τα στοιχεία της σύνδεσης.

Επεξ/σία από pier88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...