Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι τίγκα και η κεραία κινητής δεν υπάρχει σωτηρία . Κάθε φορά ότι να ναι πρέπει να το κλειδώνουν όταν το  δίκτυο είναι υπερφορτωμένο

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει φίλε μου και μας αφήνουνε να ψάχνουμε τα ρούτερ και τα καλώδια και να περιμένουμε με τις ώρες στο 13888 για να βρούμε τι φταίει.Ντροπή τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παραιτούμαι τώρα δε δουλεύει ούτε το dual wan και άλλαζα subnet και θύρες μπας και κάνει ip conflict

Αλλα φαινεται καθαρά κάθε φορά μπορεί να κλειδώσει αλλιώς 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εγώ παραιτούμαι τώρα δε δουλεύει ούτε το dual wan και άλλαζα subnet και θύρες μπας και κάνει ip conflict

Κι εγώ,περιμένω να κλείσει η βλάβη που έχω δηλώσει να δω τι θα μου απαντήσουν και μετά καταγγελία σύμβασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Firmware του ρουτερ φταιει.   Λυση υπαρχει μονιμη και την εχω κανει και δουλευει μια χαρα. Θες απλα ενα ακομη μοντεμ ρουτερ να ριξεις την adsl πανω του και το mobile να συνεχιζει απο το huawei και ακομη αλλο ενα ρουτερ να κανεις LB τις 2 γραμμες και δουλευει τελεια.

Με αυτο το τροπο δε στηριζεσαι στη σαπιλα firmware του booster για το balance και κατι ακομη σημαντικο ειναι οτι μπορεις να ρυθμιζεις απο που να σου βγαινει τι................. π.χ ports 80,444 = wan2 κ.λ.π.

Επεξ/σία από M@dB0x
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Το Firmware του ρουτερ φταιει.   Λυση υπαρχει μονιμη και την εχω κανει και δουλευει μια χαρα. Θες απλα ενα ακομη μοντεμ ρουτερ να ριξεις την adsl πανω του και το mobile να συνεχιζει απο το huawei και ακομη αλλο ενα ρουτερ να κανεις LB τις 2 γραμμες και δουλευει τελεια.

Κανένα firmware δεν φταίει,στις 3 τη νύχτα γιατί δουλεύει;Σε σένα λειτουργεί γιατί προφανώς η κεραία της κινητής δεν είναι πίτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, M@dB0x said:

Φταιει ο τροπος που εχουν ρυθμισει το divider στο load balance. Αρα φταιει το firmware. Οσοι γνωριζουν step by step πως δουλευει το LB καταλαβαινουν απολυτα τι εννοω.  Ο τροπος που δουλευει το booster σημαινει οτι εχουν δωσει και αλλον divider στην adsl για να δουλευει σα κυρια - πρωτη. Αυτο ειναι κατι που γινεται σκοπιμως στο LB.

Αυτο με τη κεραια πιτα που γραφετε σημαινει οτι εκεινη την ωρα που λετε οτι ειναι πιτα η κεραια και δε δουλευει το booster κανονικα δε θα επρεπε να εχετε και δεδομενα στο τηλεφωνο εκεινη την ωρα............... αλλα δεν ειναι ετσι, αρα δεν ισχυει αυτο που γραφετε.

Επεξ/σία από M@dB0x
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Φταιει ο τροπος που εχουν ρυθμισει το divider στο load balance. Αρα φταιει το firmware. Οσοι γνωριζουν step by step πως δουλευει το LB καταλαβαινουν απολυτα τι εννοω.  Ο τροπος που δουλευει το booster σημαινει οτι εχουν δωσει και αλλον divider στην adsl για να δουλευει σα κυρια - πρωτη. Αυτο ειναι κατι που γινεται σκοπιμως στο LB.

Αυτο με τη κεραια πιτα που γραφετε σημαινει οτι εκεινη την ωρα που λετε οτι ειναι πιτα η κεραια και δε δουλευει το booster κανονικα δε θα επρεπε να εχετε και δεδομενα στο τηλεφωνο εκεινη την ωρα............... αλλα δεν ειναι ετσι, αρα δεν ισχυει αυτο που γραφετε.

Έχω μετρήσεις από το κινητό μου με lte γιά όλη την περίοδο των εορτών στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που λέω.Μιλάω φυσικά γιά τη δική μου περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε όχι και να παρει 3 μηχανήματα που δεν εχει με 3 σετ ip και να στήνει καρφωτές . Καταρχάς και 4G μόνο του πάει ανάλογα τα κέφια της κεραίας από 800kps 1.6 mbps 2mbps 5mbps η ταβάνι 6 Mbps - υποθέτω μέχρι 5,5 έχω δει 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
3 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Δηλαδη η λυση ποια ειναι; Τι εβαλες και που;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, pier88 είπε

Έχω μετρήσεις από το κινητό μου με lte γιά όλη την περίοδο των εορτών στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που λέω.Μιλάω φυσικά γιά τη δική μου περίπτωση.

Δοκιμασες κλειστο router-> βγαζεις σιμ-> ανοιγεις το δουλευεις κανενα δεκαλεπτο->κλεινεις ρουτερ->βαζεις σιμ-> ανοιγεις ξανα.

Στα ζορια φαινεται σαν να ξεσκαλώνει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alkis13 είπε

Δοκιμασες κλειστο router-> βγαζεις σιμ-> ανοιγεις το δουλευεις κανενα δεκαλεπτο->κλεινεις ρουτερ->βαζεις σιμ-> ανοιγεις ξανα.

Στα ζορια φαινεται σαν να ξεσκαλώνει.

Τα πάντα φίλε μου,εκτός από το booster έχω θέμα και με την adsl.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pier88 είπε

Τα πάντα φίλε μου,εκτός από το booster έχω θέμα και με την adsl.

Same sh t here.

Εμενα δηλωσαν οι τεχνικοι οτι δε μπορουν να λυσουν τη βλαβη της σταθερης μου (τα καλωδια λουζονται απο την υγρασια, η συνδεσεις των καλωδιων μες στην οξειδωση) και καθε φορα που εχω προβλημα το "δηλωνουν" σα παραπονο. Χαρακτηριστηκά μου ανεφεραν 2 υπαλληλοι του 13888 οτι αν ανοιξουν βλαβη, θα την κλεισει το κεντρο κατευθειαν, εφοσον δεν μπορουν να κανουν κατι. Μονο σαν παραπονο μπορουν να το δηλωσουν. Βρηκαν "πατεντα" να μην δηλωνουν βλαβες και να ξεπεφτουν απο το παγιο. Και οταν τους ειπα να μου το στειλουν γραπτως και να με ακυρωθει το συμβολαιο μονο σιγη.  Εδω που τα λεμε ο υπαλληλος της oteplus, των 1,9€ την ωρα δε μου φταιει και κατι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Same sh t here.

Εμενα δηλωσαν οι τεχνικοι οτι δε μπορουν να λυσουν τη βλαβη της σταθερης μου (τα καλωδια λουζονται απο την υγρασια, η συνδεσεις των καλωδιων μες στην οξειδωση) και καθε φορα που εχω προβλημα το "δηλωνουν" σα παραπονο. Χαρακτηριστηκά μου ανεφεραν 2 υπαλληλοι του 13888 οτι αν ανοιξουν βλαβη, θα την κλεισει το κεντρο κατευθειαν, εφοσον δεν μπορουν να κανουν κατι. Μονο σαν παραπονο μπορουν να το δηλωσουν. Βρηκαν "πατεντα" να μην δηλωνουν βλαβες και να ξεπεφτουν απο το παγιο. Και οταν τους ειπα να μου το στειλουν γραπτως και να με ακυρωθει το συμβολαιο μονο σιγη.  Εδω που τα λεμε ο υπαλληλος της oteplus, των 1,9€ την ωρα δε μου φταιει και κατι.

Όλη τη μέρα ήμουν στα  16 mbps χωρίς κανένα πρόβλημα εώς τις 10 το βραδυ.Δες εδώ τώρα:

Screenshot_2019-01-08-22-09-07~2.png

Screenshot_2019-01-08 HUAWEI Home Gateway.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ξαφνικά μετά την ώρα αιχμής όλα λειτουργούν.

Μέτρηση adsl,μέτρηση adsl+booster,μέτρηση του 4G με lte κινητό:

ADSL 9-1-18 01-22.png

ME TO BOOSTER--9.1.18--01,25.png

Screenshot_2019-01-09-01-27-57~2.png

Επεξ/σία από pier88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...