Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 εβδομάδες περίπου κι αφού είχα δηλώσει βλάβη της γραμμής μου adsl cosmote <<αναβαθμίστηκα>> σε voip κι έτσι αρχίζει η ταλαιπωρία μου.Η γραμμή μου το πρωί είναι μία χαρά (15-17down)και απότομα το απόγευμα αρχίζει ελεύθερη πτώση,από 17 mbps σε 2 mbps.Εχω και speed booster και φυσικά ούτε αυτό δουλεύει αφού δεν τερματίζει η adsl.Εχω δοκιμάσει με άλλα ρούτερ και κάνει τα ίδια.Δεν ξέρω τι να κάνω πιά.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, postfire είπε

ξαναδηλωνεις βλαβη

Ήδη το έχω δηλώσει αλλά δεν κάνουν τίποτα κ ούτε λένε τι γίνεται.Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι στη σελίδα του οτε με την εξελιξη βλάβης μου λέει ότι δεν έχει δηλωθεί κάποια βλάβη γιά αυτόν τον αριθμό!!

Δημοσ.

πιεσε τους ξαναδηλωνε βλαβη συνεχεια μεχρι να το φτιαξουν

τραβα και screenshoot να τα στειλεις πριν και μετα την πτωση

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δηλώνουν βλάβες στον ΟΤΕ επίτηδες για να μην σου κόβουν από το πάγιο.

Ζητά αλλαγή εξοπλισμού αρχικά και μετά κοιτας τα υπόλοιπα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Δεν δηλώνουν βλάβες στον ΟΤΕ επίτηδες για να μην σου κόβουν από το πάγιο.

Ζητά αλλαγή εξοπλισμού αρχικά και μετά κοιτας τα υπόλοιπα.

Αυτό κατάλαβα κι εγώ,θα πάρω σε λίγο να ρωτήσω σχετικά με τη βλάβη να δω τι θα μου πουν.Ρουτερ άλλαξα πριν 3 μέρες κι αφού είχα μείνει χωρίς τηλ. από τις 20 Δεκέμβρη αλλά τίποτα.Δικαιολογείται αυτή η γραμμή να πέφτει στα 2 mbps;

Screenshot_2019-01-05-01-33-46~2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανα αλλαγη ρουτερ και αυτη τη φορα και σιμ.στο adsl.gr υπαρχει 100σελιδο θεμα με παραπονα του ha35

edit: Δεν γνωριζουν στη cosmote να σε εξυπηρετήσουν. Είναι κάτι άγνωστο για αυτούς. Επειδη μίλησα με καμια δεκαριά άτομα, οι πιο σχετικοί ήταν οι τεχνικοί για την εξυπηρέτηση κινητής και όχι σταθερής.

Επίσης αν έχεις αλλάξει dns, εξακριβωμένα από εμένα δεν δουλεύει το bonding.

Tα 2mbps σημαίνει ότι δεν κάνει bonding. Ας λεει το router οτι το bonding ειναι up, στη πραγματικότητα δεν είναι. 2 mbps έχεις στο speedbooster κλειδωμένα όταν δεν έχει συνδεδεμένη adsl γραμμή πάνω.

Επεξ/σία από alkis13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alkis13 είπε

Ξανα αλλαγη ρουτερ και αυτη τη φορα και σιμ.στο adsl.gr υπαρχει 100σελιδο θεμα με παραπονα του ha35

edit: Δεν γνωριζουν στη cosmote να σε εξυπηρετήσουν. Είναι κάτι άγνωστο για αυτούς. Επειδη μίλησα με καμια δεκαριά άτομα, οι πιο σχετικοί ήταν οι τεχνικοί για την εξυπηρέτηση κινητής και όχι σταθερής.

Επίσης αν έχεις αλλάξει dns, εξακριβωμένα από εμένα δεν δουλεύει το bonding.

Tα 2mbps σημαίνει ότι δεν κάνει bonding. Ας λεει το router οτι το bonding ειναι up, στη πραγματικότητα δεν είναι. 2 mbps έχεις στο speedbooster κλειδωμένα όταν δεν έχει συνδεδεμένη adsl γραμμή πάνω.

Μα και με κλειστό το bonding πάλι στο 2 πέφτει,και με άλλο ρούτερ τα ίδια.Μιλάω με 13888 αυτή τη στιγμή και ο ένας με στέλνει στον άλλο,έχω μιλήσει με 3 και περιμένω τον τέταρτο.Έλεος..

Μετά από 1+ ώρα στο περίμενε ξαναδηλώθηκε βλάβη και βλέπουμε, επειδή έχω κουραστεί με όλη αυτή την κατάσταση ζήτησα να μην πληρώνω όσο καιρό δεν λειτουργεί η να σταματήσουν τη σύμβαση χωρίς πέναλτι.Θα δείξει.

Επεξ/σία από pier88
Δημοσ.

Την τελευταία φορά πέρα από γραπτά με τη φόρμα στο site τους  έκραξα  και στο cote facebook και μετα απο 2 βδομάδες πήραν για το λογαριασμό που μου χαν κάτσει φουλ τιμη . Πέρα από το ha35 που είναι για τα μπάζα έχω κρατήσει και το Speedport plus ( με χρέωση 55 ) και ενα Asus DSL-AC52U για load balance 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Την τελευταία φορά πέρα από γραπτά με τη φόρμα στο site τους  έκραξα  και στο cote facebook και μετα απο 2 βδομάδες πήραν για το λογαριασμό που μου χαν κάτσει φουλ τιμη . Πέρα από το ha35 που είναι για τα μπάζα έχω κρατήσει και το Speedport plus ( με χρέωση 55 ) και ενα Asus DSL-AC52U για load balance 

Τίποτα φίλε,αυτό που κατάλαβα είναι ότι μας κοροιδεύουν.Όταν δηλώνουμε βλάβη δεν το δίνουν στο τμήμα της κινητής απλά σε αφήνουν να περιμένεις 2,3 μέρες και καλά ότι το λύνουν.Το πρόβλημα με το booster είναι ένα και μόνο,ούτε το ρούτερ φταίει,ούτε το firmware,ούτε η κάρτα κτλ,κτλ.Το πρόβλημα είναι στις κεραίες,αν έχει να σου δώσει σου δίνει το μέγιστο,αν δεν έχει,δεν δίνει με αποτέλεσμα να σου καθυστερεί και την adsl και να στη ρίχνει 20% κάτω.Τι μπορεί να δώσει αυτή η κεραία ας πούμε;

Screenshot_2019-01-05-17-56-11.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

https://www.skroutz.gr/s/7957421/TP-LINK-TL-MR6400-v1.html#reviews    λες να κάνει δουλειά  ;

Αυτό δεν κάνει bonding,αλλά σου λέω,το πρόβλημα είναι αλλού αλλά δεν το λένε μη χάσουνε πελάτες.Εγώ αν δε γίνει κάτι αυτή τη βδομάδα το κόβω το booster.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκες ακρη; Νομίζω ότι η λύση για κάθε speedbooster είναι να απενεργοποιηθεί η ipv6
πας

Πήγαινε Local Network -> LAN -> IPv6 -> RA Service κάνε το off και επίσης DHCPv6 Server από πάνω πάλι off
Απο γειτονικό forum

Και internet-> internet setting: Internet_Adsl, κατω κατω λεει για protocol, επιλεγεις μονο το ipv4.

Στην ιδια σελιδα πας κατω στο mobile και παλι επιλεγεις ipv4.

Απο οτι εχω καταλαβει, δεν κανει bonding, και πιθανα να φταιει η ipv6 που δινει η σταθερη αλλα οχι η κινητη (στο speedbooster).

Κανεις save σε ολα και μετα τραβα και ενα restart (βγες απο την σελιδα κανε αποσυνδεση) βγαλε πριζα και βαλε πριζα.
Αν και παλι δε λειτουργήσει απαιτείς αλλαγη ρουτερ μονιμα και διαρκειας.
Επεξ/σία από alkis13
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Βρηκες ακρη; Νομίζω ότι η λύση για κάθε speedbooster είναι να απενεργοποιηθεί η ipv6
πας

Πήγαινε Local Network -> LAN -> IPv6 -> RA Service κάνε το off και επίσης DHCPv6 Server από πάνω πάλι off
Απο γειτονικό forum

Και internet-> internet setting: Internet_Adsl, κατω κατω λεει για protocol, επιλεγεις μονο το ipv4.

Στην ιδια σελιδα πας κατω στο mobile και παλι επιλεγεις ipv4.

Απο οτι εχω καταλαβει, δεν κανει bonding, και πιθανα να φταιει η ipv6 που δινει η σταθερη αλλα οχι η κινητη (στο speedbooster).

Κανεις save σε ολα και μετα τραβα και ενα restart (βγες απο την σελιδα κανε αποσυνδεση) βγαλε πριζα και βαλε πριζα.
Αν και παλι δε λειτουργήσει απαιτείς αλλαγη ρουτερ μονιμα και διαρκειας.

Υποτίθεται ότι το παρακολουθούν,τα έχω κάνει όλα αυτά που λες φίλε,παρακολουθώ το θέμα και δίπλα και δεν γίνεται τίποτα.Δύο πράγματα κατά τη γνώμη μου μπορεί να συμβαίνουν η μας <<κλειδώνουν>> η το δίκτυο είναι υπερφορτωμένο.Έχω κάνει μετρήσεις και την ημέρα και τη νύχτα και είναι πολλές οι μετρήσεις και καθημερινές,δεν έγιναν τυχαία,την ημέρα 1-2 mbps και στις 3 τη νύχτα 70+mbps κι αυτό γίνεται εδώ και 2 εβδομάδες και δεν παραδέχονται τίποτα.

Screenshot_2019-01-07-12-46-43~2.png

Screenshot_2019-01-07-12-46-50~2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια λεξη mikrotik πηρε το ματι μου και load balance, βεβαια δεν εχει παρουσιασει καποιος καποια λυση :P

Σε αλλα νεα, απελπισμενα ατομα αναφερουν οτι εχουν αλλαξει 3 ρουτερ, σιμ και τιποτα δε δουλευει. Αναφερθηκε πως ο πΟΤΕ δε ξερει τι του γινεται και πως η huawei δε βλεπει καποιο προβλημα στα ρουτερ της. Δε αναφερθηκε οτι και σε αλλα forum της ευρωπης δεν δουλευει το hybrid και κανει τα ιδια.

Σημερα μετα απο 2 εβδομαδες επρεπε να του κανω καμια 10αρια restart για να "ξεκλειδώσει" απο την γριπη των 2mbps.

Επεξ/σία από alkis13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...