Προς το περιεχόμενο

ταμπλετ εως 300 ευρω για ταινιες

NinjaMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι. Κινεζική budjetoσαβούρα υποδεέστερη σε ποιότητα και χαρακτηριστικά (εκτός της ανάλυσης, όπου πήγες και τσίμπησες αμέσως, όπως ήθελαν). Και με δύο εκδόσεις Android πίσω και αμφίβολο να πάρει άλλη από τον κατασκευστή.

Τα € που θα γλυτώσεις θα τα σιχτιρίζεις. Αν είναι να πάρεις αυτό, πάρε το Xiaomi.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικα για Telcast και Chuwi εχω διαβασει αρκετα καλα λογια αλλα φοβαμαι λιγο το θεμα εγγυηση με την κινα..Οχι οτι δεν μπορεις να βρεις ακρη αλλα μονο τα περα δωθε να βαλεις ειναι ταλαιπωρια..Απο την αλλη υπαρχουν καποιες πολυ δυνατες συσκευες που μπορεις να επιλεξεις.

41 λεπτά πριν, imvrios είπε

Όχι. Κινεζική budjetoσαβούρα υποδεέστερη σε ποιότητα και χαρακτηριστικά (εκτός της ανάλυσης, όπου πήγες και τσίμπησες αμέσως, όπως ήθελαν). Και με δύο εκδόσεις Android πίσω και αμφίβολο να πάρει άλλη από τον κατασκευστή.

Τα € που θα γλυτώσεις θα τα σιχτιρίζεις. Αν είναι να πάρεις αυτό, πάρε το Xiaomi.

Και εγώ το Xiaomi του είπα από την αρχή αλλά τον ψιλό είδα διστακτικό.

16 λεπτά πριν, 1.3power είπε

Γενικα για Telcast και Chuwi εχω διαβασει αρκετα καλα λογια αλλα φοβαμαι λιγο το θεμα εγγυηση με την κινα..Οχι οτι δεν μπορεις να βρεις ακρη αλλα μονο τα περα δωθε να βαλεις ειναι ταλαιπωρια..Απο την αλλη υπαρχουν καποιες πολυ δυνατες συσκευες που μπορεις να επιλεξεις.

Ότι πάρεις από Κίνα αν πάθει κάτι Κίνα πάλι θα πάει,με αναμονή και 1 μήνα.

Αν θες δες κανένα από Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε από τη μικρή εμπειρία που έχω θα έλεγα να μην πάρεις κινέζικο ( teclast, chuwi ) όλο και κάτι θα πρέπει να σκαλίζεις για να παίζει σωστά (Θες microsd θες bootloop να ξεπεράσεις bios) Και αν σου κάτσει η στραβή και πάθη τίποτα στείλτο πίσω 1 μηνα να πάει και 1 μηνα να γυρίσει θα είσαι χωρίς τάμπλετ με την προϋπόθεση οτι θα τα βρεις με το μαγαζί και οτι δεν θα κάνει τον κινέζο. 

Θα έλεγα να πάρεις κάτι από εδώ. 

Π.Χ

Γιατί δεν παίρνεις το Samsung T580 10.1

που έχει κοντά στα 200 ευρώ και να το έχεις και την επόμενη μέρα. 

https://www.skroutz.gr/s/14029666/Samsung-Galaxy-Tab-A-T580-10-1-32GB.html

Το έχω 2.5 χρόνια και είναι σκυλί. 

Το μόνο κακό είναι ότι δεν θα πάρει άλλη μεγάλη αναβάθμιση στο λογισμικό ( τώρα πήρε την 8.1 ) και τα ηχεία του είναι και τα δύο από την μια πλευρά. 

Αν έχεις πρόσβαση πήγαινε σε ένα κατάστημα τύπου πλαίσιο,  public να το δεις από κοντά. 

Επεξ/σία από nik187
  • Like 1

8 λεπτά πριν, NinjaMan είπε

Κάνα μεταχειρισμένο ευκαιρία από εδώ δεν έχετε να μου προτείνετε να γλιτώσω και κάποια χρήματα αν αυτό είναι δυνατόν;

Μα από τα 300 που έλεγες και κοίταζες κάτι teclast  σου πρότεινα κάτι με 200 και καινούργιο Και επώνυμο ??

Για μεταχειρισμένο κοίταξε στις αγγελίες. 

Καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα ωραίο τάμπλετ και με επίσημη εγγύηση είναι το HUAWEI MediaPad M5 Lite .

Έχει μεγάλη οθόνη (10.1), με καλή ανάλυση οθόνης, τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία και έχει λειτουργικό Oreo.

Μοντέλο του 2018.

Μπορείς να το δεις σε κάποια  μεγάλη αλυσίδα.

Στο σκρουτζ έχει πιο φτηνά(γλιτώνεις κανένα 30αρη+).

Χαρακτηριστικά μπορείς να δεις εδώ https://consumer.huawei.com/gr/tablets/mediapad-m5-lite/

Επεξ/σία από saruman123

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ένα ωραίο τάμπλετ και με επίσημη εγγύηση είναι το HUAWEI MediaPad M5 Lite .

Έχει μεγάλη οθόνη (10.1), με καλή ανάλυση οθόνης, τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία και έχει λειτουργικό Oreo.

Μοντέλο του 2018.

Μπορείς να το δεις σε κάποια  μεγάλη αλυσίδα.

Στο σκρουτζ έχει πιο φτηνά(γλιτώνεις κανένα 30αρη+).

Χαρακτηριστικά μπορείς να δεις εδώ https://consumer.huawei.com/gr/tablets/mediapad-m5-lite/

Ειναι το Tab που του προτεινα στην αρχη.. Ειναι καλυτερα να κανει check στο amazon.it γιατι παιζει στα 235 ευρω περιπου(Wifi εκδοση) και πριν λιγες μερες το ειχαν προσφορα στα 199.Ισως το ξαναβαλουν σε αυτη την τιμη..Σε γενικες γραμμες οσο το εχω δουλεψει ειναι πολυ καλο ..Γρηγορο,καλη οθονη ,παρα πολυ καλο και δυνατο ηχο(δεν το περιμενα) και αρκετα premium κατασκευη(καμια σχεση με samsung tab A που το εχω δει στον αδερφο μου).

Επεξ/σία από 1.3power

Στις 6/1/2019 στις 3:59 ΜΜ, nik187 είπε

Μα από τα 300 που έλεγες και κοίταζες κάτι teclast  σου πρότεινα κάτι με 200 και καινούργιο Και επώνυμο ??

Για μεταχειρισμένο κοίταξε στις αγγελίες. 

Καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις....

Τελικα βρηκα το τ580 απο αγγελια στα 100 ευρω και το τσιμπησα. Ευχαριστω νικ για την συμβουλη σου.

Στις 5/1/2019 στις 9:54 ΜΜ, NinjaMan είπε

Πολύ τούμπανο φαίνεται το teclast με αναλυσάρα και όταν βάλω και vdsl θα μπορώ να δω και 4κ. Μάλλον αυτό λέω να πάρω. Οι υπόλοιποι τι λέτε, συμφωνείτε; Έχει μενού στα ελληνικά;

Φιλε η κινεζιά είναι κινεζιά. Άμα πέσει κάτω, θα το κλαις. Πάρε από Ελλάδα σε καμια προσφορά από e-shop crazy sundays

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...