NinjaMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ταμπλετ το θελω καθαρα για ταινιες-σειρες τα βραδια οταν ξεκουραζομαι. Θα δω μεγαλη διαφορα στην 2κ αναλυση σε σχεση απο την 1280x800 που ειχα παλια; Λογικα ολες οι ταινιες πλεον ειναι σε 1920x1080 σωστα; Και για να δω σε μεγαλυτερη αναλυση δεν πρεπει και η ταινια να ειναι φτιαγμενη σε αυτην; Επισης το αν εχει 3g η 4g τι με νοιαζει; Μαλλον δεν το χρειαζομαι αυτο. Περιμενω να μου στειλετε κατι τουμπανο απο banggood, gearbest. Ενδιαφερομαι και για μεταχειρισμενο με οριο τα 300 ευρω απο εδω. Οθονη ειναι υπεραρκετη η 8αρα τι λετε η για τις ταινιες χρειαζομαι 10αρα; Αξιζει να κανω την υπερβαση με οριο 300 ευρω και να παω σε αναλυση 2560x1440; Στα οριο 300 μεταχειρισμενο απο εδω τι βρισκεις, υπαρχει κατι καλο-ευκαιρια; Πειτε γνωμη για αυτο το lenovo yoga. https://www.skroutz.gr/s/10870827/Lenovo-Yoga-Tab-3-Plus-10-1-YT-X703-32GB.html Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Ολοι λενε τα καλυτερα για αυτο. Δεν το εχω , ξερω οτι διαβασα. Τσεκαρε το βαρος μηπως σε κουρασει...600 γραμαρια+ . ειναι σημαντικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το βαρος δεν παιζει να με κουρασει, πανω στην κοιλια μου θα το εχω στηριγμενο οσο ειμαι ξαπλωμενος. Εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι να μου πεις σε τι αναλυση να παω. Γιατι αν οι ταινιες και οι σειρες ειναι σε 1920x1080 και πρεπει να κατεβαζω 4κ για υψηλοτερη αναλυση τοτε ισως να μην εχει νοημα ταμπλετ με μεγαλυτερη αναλυση μιας και δεν εχω vdsl αλλα σκεφτομαι να αναβαθμισω στο μελλον. Αλλα και παλι ειναι θεμα που θα βρισκεις πειρατικες σειρες, ταινιες 4κ με ελληνικους υποτιτλους περα απο το kodi. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Επειδή ασχολούμαι και εγώ με ταινίες θα σου έλεγα να πας σε 10αρη και με καλή ανάλυση για τα μάτια σου. Αλλά αν έχεις κινητό υπάρχει και η πιο οικονομική λύση του chromecast 2 ή 3 ανάλογα τη σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω μηπως σε βολεψει και αυτο για ταινιες και οχι μονο..Πολυ καλος ηχος και αρκετα καλη οθονη για τα χρηματα του 1920χ1200 ομως. Επισης υποστηριζει netflix κτλ σε ΗD αναλυση.( widevine lvl 1) https://www.amazon.it/Huawei-Mediapad-Lite-WIFI-Display/dp/B07G6PNH6W/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1546689474&sr=8-2&keywords=huawei+m5 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από 1.3power Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Saruman δεν θελω chromecast γιατι μενω με τους γονεις μου και η τηλεοραση ειναι στο σαλονι, εγω να'μαι στο κρεβατι θελω. Επισης δεν μου ειπατε θα δω μεγαλη διαφορα στα 2κ σε σχεση με τα 1920x1080 η θα ειναι τζαμπα αγορασμενη η παραπανω αναλυση επειδη ειναι fixed το resolution των ταινιων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλός. Αν η ταινία είναι HD/ 720p/1080p η και BluRay δεν σημαίνει κάτι Το θέμα είναι τι υποστηρίζει και το τάμπλετ. Να ξέρεις ότι 2Κ ή 4Κ αυτο θα σημαίνει αυτόματα και περισσότερο κατανάλωση μπαταρίας. Οπότε στα 1200*1900 είναι καλά. Αν θες κοίτα το Xiaomi Mi Pad 4 Plus από το Bangood με κουπόνι (effbfb)σου βγαίνει 241€ χωρίς τελωνείο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει αγγλικά και Κινέζικα. https://m.banggood.com/Original-Box-Xiaomi-Mi-Pad-4-Plus-CN-ROM-Snapdragon-660-4G-RAM-64G-MIUI-9_0-10_1-Inch-Tablet-Black-p-1344444.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν θες κοίτα το Xiaomi Mi Pad 4 Plus από το Bangood με κουπόνι (effbfb)σου βγαίνει 241€ χωρίς τελωνείο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει αγγλικά και Κινέζικα. https://m.banggood.com/Original-Box-Xiaomi-Mi-Pad-4-Plus-CN-ROM-Snapdragon-660-4G-RAM-64G-MIUI-9_0-10_1-Inch-Tablet-Black-p-1344444.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Επειδή το έχω αυτό το tablet, πάει σφαίρα αλλά προσοχή για όποιον το θέλει για κατανάλωση περιεχομένου: έχει μόνο ένα ηχείο στο κάτω μέρος. Που σημαίνει ότι όταν το κρατάς σε landscape mode, λόγω του μεγέθους του, η ένταση που ακούς από το ένα αυτί είναι πολύ μεγαλύτερη από το άλλο. Είναι ενοχλητικό (και σε εμένα ειδικά φοβερά ενοχλητικό). Οπότε αν πάρεις αυτό το tablet, το οποίο κατά τα λοιπά το προτείνω ανεπιφύλακτα, προτείνω παρακολούθηση με ενσύρματα/ ασύρματα ακουστικά ή με κάποιο εξωτερικό Bluetooth ηχείο. ΥΓ. Επίσης, επειδή δε προορίζεται για ευρωπαϊκή αγορά, θα πρέπει να σκαμπάζεις λίγα πράγματα για να μπορείς να ακολουθήσεις απλές οδηγίες και να εγκαταστήσεις το Play Store και τις λοιπές εφαρμογές της Google, που δεν έρχονται προεγκατεστημένες. Το ίδιο και για να αντικαταστήσεις τον κινέζο assistant της Xiaomi με τον assistant της Google. Ενώ οι κινεζοεφαρμογές της Xiaomi χωρίς root ή χωρίς άλλη rom δεν αφαιρούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επισης εχω την εντυπωση οτι το Mi Pad 4 και Mi Pad 4 plus εχει θεμα με υπηρεσιες τυπου netflix,amazon.Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα δεν υποαστιριζει HD σε netflix και amazon.Hταν μια απο τις επιλογες μου γιατι απο οτι ειχα δει παιζει και ευρωπαικη ROM(χωρις ΟΤΑ updates ) αλλα δεν προχωρησα σε αγορα γιατι δεν το βλεπω να παιρνει widivine lvl 1 απο 3 που ειναι τωρα. Αν δεν σε ενδιαφερουν οι συγκεκριμενες υπηρεσιες και το εχεις με αλλαγες rom και τα σχετικα νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από 1.3power Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Προσωπικά δεν έχω Netflix (έχω το δικό μου Plex server) και δε με νοιάζει. Όμως εγκατέστησα τώρα το DRM Info και πράγματι έχει μόνο Level 3 Widevine support. Επομένως, τουλάχιστον στις εκδόσεις που προορίζονται για Κίνα δεν έχει support για Netflix HD. Τώρα αν βγει κάποια global version αυτό μπορεί να αλλάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, imvrios είπε Προσωπικά δεν έχω Netflix (έχω το δικό μου Plex server) και δε με νοιάζει. Όμως εγκατέστησα τώρα το DRM Info και πράγματι έχει μόνο Level 3 Widevine support. Επομένως, τουλάχιστον στις εκδόσεις που προορίζονται για Κίνα δεν έχει support για Netflix HD. Τώρα αν βγει κάποια global version αυτό μπορεί να αλλάξει. Το Μi PAD 4 ηταν η πρωτη μου επιλογη και ηταν το μοναδικο πραγμα που με εκανε να το βγαλω αμεσως απο την λιστα.Σιγουρα αν βγει καποια Global εκδοση θα ειναι ιδανικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Εμένα μου την έσπασε και το θέμα του ήχου. Προσωπικά δε με πειράζει γιατί εγώ το αγόρασα για να διαβάζω τα βιβλία της σχολής και να βλέπω διαλέξεις/ παραδόσεις. Αλλά το θεωρώ μεγάλη παράλειψη και λόγο για να αγοράσει κανείς το Galaxy Tab S4. Παρατήρηση εδώ ότι αν και το mi 4 plus το αγοράζαμε νόμιμα, με δασμούς, ΦΠΑ, κέρδος αντιπροσώπου η διαφορά στο κόστος δε θα ήταν τόσο μεγάλη και το Samsung δικαιολογεί τη διαφορά γιατί είναι καλύτερο σε πολλούς τομείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Προσωπικα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για Tablet αλλα ειναι καθαρα και τι αναγκες εχει ο καθενας.Με το Ηwawei Μ5 lite ειμαι πληρως ικανοποιημενος ειδικα απο ηχο.Οκ δεν εχει την οθονη του S4 αλλα για 200 ευρω που το πετυχα στο amazon ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μπορείς να κοιτάξεις και το Teclast T20 στα 161€ με κουπόνι (52e6e0)από Banggood. https://m.banggood.com/Original-Box-Teclast-T20-Helio-X27-Deca-Core-4GB-RAM-64G-Dual-4G-SIM-Android-7_0-OS-10_1-Inch-Tablet-p-1348076.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Δεν το έχω δει αλλά βλέπω ότι έχει καλή ανάλυση οθόνης και μεγάλη μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μπορείς να κοιτάξεις και το Teclast T20 στα 161€ με κουπόνι (52e6e0)από Banggood. https://m.banggood.com/Original-Box-Teclast-T20-Helio-X27-Deca-Core-4GB-RAM-64G-Dual-4G-SIM-Android-7_0-OS-10_1-Inch-Tablet-p-1348076.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Δεν το έχω δει αλλά βλέπω ότι έχει καλή ανάλυση οθόνης και μεγάλη μπαταρία. Πολύ τούμπανο φαίνεται το teclast με αναλυσάρα και όταν βάλω και vdsl θα μπορώ να δω και 4κ. Μάλλον αυτό λέω να πάρω. Οι υπόλοιποι τι λέτε, συμφωνείτε; Έχει μενού στα ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα