dimisp2. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.. Έχω το εξής πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας... Αγόρασα πρόσφατα μια ηχομπαρα Samsung HW-M550 και θέλω να την συνδέσω με την τηλεόραση μου η οποία είναι η Samsung TU.. ES8000 το Bluetooth της τηλεόρασης δεν την υποστηρίζει και την σύνδεσα με οπτική ίνα αλλά ο ήχος της ηχομπαρας δεν είναι ικανοποιητικός... Ενώ στο smart Phone μέσω Bluetooth δουλεύει άψογα.... Άλλαξα το καλοδιο της οπτικής σε καλητερο και τίποτα... Το πήγα με HDMI σε ARC σύνδεση και πάλι δεν έχει την απόδοση η ηχομπαρα που πρέπει... Δεν ξέρω τι φταίει θέλω την βοήθειά σας ευχαριστώ.... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από dimisp2.
fitriolis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Από αυτά που γράφεις, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι κάποια κακή ρύθμιση στον ηχητικές επιλογές της τηλεόρασης. Επίσης ποια είναι η πηγή ήχου; Κανένα dvd player; Κανένα spotify;
dimisp2. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η τηλεόραση έχει δύο επιλογές... Η από τα ηχεία της tv η... Η επιλογή εξωτερικά ηχεία... Έχω επίσης επάνω στην tv ένα dvd player και ένα δέκτη της Vodafone και τα δύο με σύνδεση HDMI.. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από dimisp2.
fitriolis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχει ρυθμίσεις για το equalizer; Μήπως εκεί έχεις διαλέξει κανένα προφίλ που δεν ακούγεται καλά;
dimisp2. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Για που εννοείς στην τηλεόραση ή στην ηχομπαρα;;;
dimisp2. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Όχι δεν έχει καμία σχέση το έψαξα και δεν είναι... Δεν ξέρω τι να κάνω λέω να καλέσω την Samsung...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα