Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που σταματαει το bridge λογω voip Ξερω οτι με οτε αν εχω εξοπλισμο(αλλο ρουτερ-firewall)πισω απ το ρουτερ κανουν και τα 2 ppoe κληση και παιρνει την static ip αυτος και κανεις καλυτερη διαχειριση στα vpn και στα port forward.Η wind δεν δινει αυτην την δυνατοτητα.εχει καποιος ιδεα η αποψη κατι διαφορετικο να προτεινει; Η Αναγκαστικα ενα private δικτυο απ την lan του oxygen στην wan του f/w. Αρα διπλο nat??και μετα τι;;;

Δημοσ.

Σίγουρα δεν δίνει δυνατότητα 2πλής κλήσης η Wind; Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δίνει και η Vodafone.

Επόμενη λύση είναι να γίνει χρήση του DMZ στην συσκευή της Wind. Δεν πιστεύω να μην έχει και αυτή την επιλογή.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, jkoukos είπε

Σίγουρα δεν δίνει δυνατότητα 2πλής κλήσης η Wind; Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δίνει και η Vodafone.

Επόμενη λύση είναι να γίνει χρήση του DMZ στην συσκευή της Wind. Δεν πιστεύω να μην έχει και αυτή την επιλογή.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Ναι ετσι μου ειπε ο τεχνικος οτι δεν γινεται.Με DMZ δεν εχω κανει ποτε υλοποιηση.Μπορεις να μου δωσεις μια ιδεα  περιπου πως μπορει να δουλεψει; Σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Τίποτα σπουδαίο ή δύσκολο. Απλά ορίζεις στο DMZ την WAN IP που θα έχει ο δικός σου router. Μέσω αυτής της λειτουργίας ανοίγεις αυτόματα όλες τις πόρτες προς τον router, οπότε το δουλεύεις κανονικά σαν να ήταν ο μοναδικός στο δίκτυό σου, άρα αποφεύγεις το 2πλό ΝΑΤ.

Ποια είναι η συσκευή της Wind για να δούμε αν την έχει και σε ποιο σημείο αυτή την επιλογή;

Δημοσ.

οκ.Αν ειναι ετσι,ειναι απλο.Γιατι σε μια αλλη εγκατασταση ειχα πηξει με τα 2πλα port forward(vpn,dvr,sip).Δεν εχω προχειρο το μοντελο τωρα .Θα το δω και θα επανελθω.

Σε ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...