rockmike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Ναι φιλε μου παιζουν κανονικα 53 λεπτά πριν, Pleo είπε Σήμερα όταν βάζεις DVD τι γίνεται; Παίζουν; Ναι φιλε μου παιζουν κανονικα
Pleo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, rockmike είπε Ναι φιλε μου παιζουν κανονικα Ναι φιλε μου παιζουν κανονικα Α, ΟΚ τότε. Νόμιζα ότι έγραψες πως άλλαξε κάτι και δεν παίζει.
rockmike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 κάτι πρεπει να ρυθισω μαλλον αλλα δεν εχω ιδεα!!!
Pleo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, rockmike είπε κάτι πρεπει να ρυθισω μαλλον αλλα δεν εχω ιδεα!!! Πάτα και κανένα soundmode να κάνεις upmix τον ήχο που παίρνεις από την TV και βλέπεις...
rockmike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pleo είπε Πάτα και κανένα soundmode να κάνεις upmix τον ήχο που παίρνεις από την TV και βλέπεις... πως το κανω αυτο? ( ειμαι ασχετος ναι το ξερω )
Pleo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, rockmike είπε πως το κανω αυτο? ( ειμαι ασχετος ναι το ξερω ) Ο ήχος που παίρνεις από την TV είναι σε δυο κανάλια. Για να τον ακούσεις από όλα τα ηχεία, πρέπει να επιλέξεις κάποιον αλγόριθμο επεξεργασίας. RTFM.
rockmike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Pleo είπε Ο ήχος που παίρνεις από την TV είναι σε δυο κανάλια. Για να τον ακούσεις από όλα τα ηχεία, πρέπει να επιλέξεις κάποιον αλγόριθμο επεξεργασίας. RTFM. Δεν βοηθησε και παρα πολυ φιλε μου αυτο! Μπαίνω μεσα στα settings της tv και δεν εχει κατι να επιλεξω
Pleo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, rockmike είπε Δεν βοηθησε και παρα πολυ φιλε μου αυτο! Μπαίνω μεσα στα settings της tv και δεν εχει κατι να επιλεξω Από το Home Cinema είναι η επιλογή. https://www.manualslib.com/manual/202768/Samsung-Ht-Z210.html?page=52#manual
rockmike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Pleo είπε Από το Home Cinema είναι η επιλογή. https://www.manualslib.com/manual/202768/Samsung-Ht-Z210.html?page=52#manual Δεν εχω λογια να σε ευχαριστήσω!!! Ευχαριστω πραγματικα για τον χρονο σο Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα