Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds - PUBG [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέει πως χρειάζεται έως και τρεις μέρες για να προστεθεί η 12μηνη συνδρομή στην ήδη υπάρχουσα. 

Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι τσάμπα με την 12μηνη. Απλά το πληρώνεις ουσιαστικά 10,00€ αντί της αρχικής του τιμής. 

Δημοσ.
Στις 7/1/2019 στις 5:31 ΜΜ, chill είπε

Λέει πως χρειάζεται έως και τρεις μέρες για να προστεθεί η 12μηνη συνδρομή στην ήδη υπάρχουσα. 

Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι τσάμπα με την 12μηνη. Απλά το πληρώνεις ουσιαστικά 10,00€ αντί της αρχικής του τιμής. 

Αν όμως βρείς Plus με 35-40€ είναι σαν να το πληρώνεις παραπάνω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Pubg σε ps4 με πληκτρολόγιο και ποντίκι

Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια απορία που. Πριν λίγες μέρες απέκτησα το pubg για το ps4 προσπάθησα να παίξω αλλά με το μοχλό μου είναι πολύ δύσκολο . Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να παίξω με πληκτρολόγιο και ποντίκι . Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Rafaele είπε

Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια απορία που. Πριν λίγες μέρες απέκτησα το pubg για το ps4 προσπάθησα να παίξω αλλά με το μοχλό μου είναι πολύ δύσκολο . Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να παίξω με πληκτρολόγιο και ποντίκι . Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Hama speed shot ultimate το έχω και γίνεται απλα δεν έχω το pubg στο ps4 στο one πάντως δούλεψε και άλλα παιχνίδια δουλεύουν κανονικά και στις δύο κονσόλες. 

Δημοσ.

Καλησπέρα στα μέλη του insomnia.Αγόρασα ένα gamepad από μέλος του site και ενώ συνδέεται κανονικά με το κινητό στο PUBG δεν μου δουλεύει. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση εντός του παιχνιδιού η κάποιο πρόγραμμα μέσω playstore για να μου δουλέψει στο παιχνίδι? Ευχαριστώ 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Θέλω να ρωτησω αν γίνεται να παίξω pubg με πληκτρολόγιο και ποντίκι σε xbox one s η ps4. Αν κάποιος το έχει κάνει θα ήταν πράγματικα πολύ σημαντική η βοήθεια του.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

PUBG mouse keyboard

καλησπερα

δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα ερωτηση

μπορω να συνδεσω ποντικι και πληκτρολογιο στο xbox one s για να παιξω pubg χρειαζεται να αγορασω adaptor?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι στη λίστα που μπορείς να παίξεις με keyboard + mouse. 

ειχα ακουσει οτι με εναν ανταπτορα μπορεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους ινσομνιακς

Ψάχνω παρέα για να παίξουμε μαζί pubg ως squad κατά προτίμηση με μικρόφωνο για να μπορούμε να συνεννοούμαστε 

Όποιος θέλει μπορεί να γράψει εδώ η να στείλει PM  

Παίζω συνήθως 1 φορά την εβδομάδα 1 με 2 ώρες όμως θα ήταν ωραίο να μαζευτούμε όσοι παίζουν για να μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι ως squad  ή duo

Το όνομα μού στο παιχνίδι είναι GeorgeKoala και παίζω με xbox one s

Νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε και με άτομα από ps4 γιατί υπάρχει crossplay στις κονσολες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...