chill Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Λέει πως χρειάζεται έως και τρεις μέρες για να προστεθεί η 12μηνη συνδρομή στην ήδη υπάρχουσα. Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι τσάμπα με την 12μηνη. Απλά το πληρώνεις ουσιαστικά 10,00€ αντί της αρχικής του τιμής.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στις 7/1/2019 στις 5:31 ΜΜ, chill είπε Λέει πως χρειάζεται έως και τρεις μέρες για να προστεθεί η 12μηνη συνδρομή στην ήδη υπάρχουσα. Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι τσάμπα με την 12μηνη. Απλά το πληρώνεις ουσιαστικά 10,00€ αντί της αρχικής του τιμής. Αν όμως βρείς Plus με 35-40€ είναι σαν να το πληρώνεις παραπάνω.
Rafaele Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Pubg σε ps4 με πληκτρολόγιο και ποντίκι Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια απορία που. Πριν λίγες μέρες απέκτησα το pubg για το ps4 προσπάθησα να παίξω αλλά με το μοχλό μου είναι πολύ δύσκολο . Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να παίξω με πληκτρολόγιο και ποντίκι . Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
morgoth_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Hello, σίγουρα μπορείς με κάτι τέτοιο : https://www.skroutz.gr/s/10486274/Hori-Tactical-Assault-Commander-Pro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος όμως. 1
dinos234 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Rafaele είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια απορία που. Πριν λίγες μέρες απέκτησα το pubg για το ps4 προσπάθησα να παίξω αλλά με το μοχλό μου είναι πολύ δύσκολο . Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να παίξω με πληκτρολόγιο και ποντίκι . Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Hama speed shot ultimate το έχω και γίνεται απλα δεν έχω το pubg στο ps4 στο one πάντως δούλεψε και άλλα παιχνίδια δουλεύουν κανονικά και στις δύο κονσόλες.
God1833 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στα μέλη του insomnia.Αγόρασα ένα gamepad από μέλος του site και ενώ συνδέεται κανονικά με το κινητό στο PUBG δεν μου δουλεύει. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση εντός του παιχνιδιού η κάποιο πρόγραμμα μέσω playstore για να μου δουλέψει στο παιχνίδι? Ευχαριστώ
johnkar93 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Θέλω να ρωτησω αν γίνεται να παίξω pubg με πληκτρολόγιο και ποντίκι σε xbox one s η ps4. Αν κάποιος το έχει κάνει θα ήταν πράγματικα πολύ σημαντική η βοήθεια του.
Racerr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 PUBG mouse keyboard καλησπερα δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα ερωτηση μπορω να συνδεσω ποντικι και πληκτρολογιο στο xbox one s για να παιξω pubg χρειαζεται να αγορασω adaptor?
d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι στη λίστα που μπορείς να παίξεις με keyboard + mouse.
Racerr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι στη λίστα που μπορείς να παίξεις με keyboard + mouse. ειχα ακουσει οτι με εναν ανταπτορα μπορεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος
d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Πρέπει να υπάρχει ανταπτορας αλλά κοστίζει αρκετά ευρώ αν θυμάμαι σωστά. 1
k_dinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Με τον αντάπρορα αυτόν μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε παιχνίδι με mouse + keyboard https://www.windowscentral.com/how-use-mouse-and-keyboard-xbox-one
mikele13- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Cronusmax/Titan one/Xim Apex ως usb FragFX ως χειριστήριο/ποντίκι.
mak3don Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Χαιρετώ όλους τους ινσομνιακς Ψάχνω παρέα για να παίξουμε μαζί pubg ως squad κατά προτίμηση με μικρόφωνο για να μπορούμε να συνεννοούμαστε Όποιος θέλει μπορεί να γράψει εδώ η να στείλει PM Παίζω συνήθως 1 φορά την εβδομάδα 1 με 2 ώρες όμως θα ήταν ωραίο να μαζευτούμε όσοι παίζουν για να μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι ως squad ή duo Το όνομα μού στο παιχνίδι είναι GeorgeKoala και παίζω με xbox one s Νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε και με άτομα από ps4 γιατί υπάρχει crossplay στις κονσολες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα