Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds - PUBG [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, stefanosxaris10 είπε

Γνωρίζετε αν το pubg στο PS4 θέλει PlayStation plus για να παίξεις ή είναι χωρίς σαν το fortnite ????????

Θέλει ps plus

Ακομη να ξέρεις οτι δεν είναι και σε πολυ καλή κατάσταση το game

Δημοσ.
22 ώρες πριν, jon_pallis είπε

Θέλει ps plus

Ακομη να ξέρεις οτι δεν είναι και σε πολυ καλή κατάσταση το game

τι εννοείς ?

Εγώ ΘΕΛΩ να ρωτήσω αν το πάρω με την πρόσφορα που έχει θα με δώσει 12 μήνες που θα προστεθούν στο υπάρχων ? γιατί με έχει μείνει 2 μήνες και λέω μήπως αξίζει γιατί έτσι και αλλιώς θα πάρω 12μηνο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, basileios είπε

τι εννοείς ?

Εγώ ΘΕΛΩ να ρωτήσω αν το πάρω με την πρόσφορα που έχει θα με δώσει 12 μήνες που θα προστεθούν στο υπάρχων ? γιατί με έχει μείνει 2 μήνες και λέω μήπως αξίζει γιατί έτσι και αλλιώς θα πάρω 12μηνο

Δεν ξέρω αν έληξε αν εννοείς το ps plus 12 μήνες και δώρο το pubg αλλά αν υπάρχει ακόμη αξίζει να το πάρεις 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, basileios είπε

έχω υπόλοιπο από την ετήσια 2 μήνες αν πάρω το παιχνίδι θα με προσθέσουν και άλλους 12 ?

Ναι. Θα προστεθούν αλλοι 12 μηνες

Δημοσ.

το αγόρασα τώρα κατεβαίνει δεν έχει ανανεώσει την συνδρομή ίσως όταν το τρέξω , θα σας ενημερώσω,, κάλο βράδυ ευχαριστώ 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, basileios είπε

το αγόρασα τώρα κατεβαίνει δεν έχει ανανεώσει την συνδρομή ίσως όταν το τρέξω , θα σας ενημερώσω,, κάλο βράδυ ευχαριστώ 

Αγόρασες το παιχνίδι? Υπήρχε προσφορά με το παιχνίδι να μπούνε 12 μήνες? Γιατί εγώ νομίζω οτι υπήρχε προσφορά με την 12 μήνη κάρτα να παιρνεις δώρο το παιχνίδι... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StormGr είπε

Αγόρασες το παιχνίδι? Υπήρχε προσφορά με το παιχνίδι να μπούνε 12 μήνες? Γιατί εγώ νομίζω οτι υπήρχε προσφορά με την 12 μήνη κάρτα να παιρνεις δώρο το παιχνίδι... 

Υπήρχε, νομίζω ακόμα υπάρχει, με την ΑΓΟΡΑ 12μηνης plus στα 69 ευρώ τότε σου δίνει δώρο το pubg. 

Ελπίζω να μην αγόρασε το game κατευθείαν..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Υπήρχε, νομίζω ακόμα υπάρχει, με την ΑΓΟΡΑ 12μηνης plus στα 69 ευρώ τότε σου δίνει δώρο το pubg. 

Ελπίζω να μην αγόρασε το game κατευθείαν..

Έτσι όπως το γράφει φαίνεται να αγόρασε το παιχνίδι με 30 ευρώ και περιμένει να πάρει και δώρο 12μηνη συνδρομή τσάμπα. Αν ήταν έτσι όλοι θα το αγοράζαμε και ας μην το παίζαμε. 😅

Δημοσ.

όχι ρε παιδιά την πρόσφορα κατέβασα. με είπε ένα παιδί από το facebook στην sony πως μετά το πέρας της 12 μήνης θα ενεργοποιήσουν και άλλους 12, δεν φαίνεται τώρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...