IDontStopForCops Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα μάγκες μου, καλη χρονια, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα pc αυτον τον καιρό αλλα δεν εχω τον χρόνο ουτε να το στήσω ούτε να το φτιάξω οπότε ενδιαφέρομαι για κατι ετοιμο με windows10 μέσα. Θέλω να μου προτείνετε μερικα pc. Λεφτα: εως 1700 Χρήση: Αρκετο εως πολυ gaming (CS:GO και Rainbow Six Siege και PUBG)
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Αναφορά ανάρτησης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Δημιουργείται αυτη η ενότητα η οποια θα περιλαμβάνει αποκλειστικά προτάσεις για αγορά καινούργιάς σύνθεσης ή αναβάθμισης Υ/Η Οσο αφορά την σύνθεση καινούργιου συστήματος παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να αναφέρουν το budget / χρήματα που διαθέτουν ωστε οι προτάσεις να ειναι ποιο ολοκληρωμένες και μεσα στα πλαίσια του καθενός Όσο αφορά την αναβάθμιση υπάρχοντος συστήματος να αναφέρεται απο τους ενδιαφερόμενους απο τι αποτελείται αναλυτικά το σύστημα τους ωστε να υπάρχει μια εικόνα για τις δυνατότητες του συστήματος και να μπορει να υπάρξουν σωστες προτάσεις και επιλογές. Και στις 2 περιπτώσεις αναφέρουμε παντα τα χρήματα / budget που μπορουμε να διαθέσουμε. Η συμβολή και οι προτάσεις ολων σας ειναι ευπρόσδεκτες ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Συμπληρωσε την παραπανω φόρμα πρώτα και μετά τα αλλα τα βρισκουμε Ωστόσο για να σου λύσω την αρχική απορία θες αυτο: https://www.amazon.de/HP-880-183ng-i7-8700-GeForce-Windows/dp/B07H12CZHV/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1546619072&sr=8-1&keywords=HP%2BOmen%2Bdesktop&th=1
leros2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, IDontStopForCops είπε Καλησπέρα μάγκες μου, καλη χρονια, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα pc αυτον τον καιρό αλλα δεν εχω τον χρόνο ουτε να το στήσω ούτε να το φτιάξω οπότε ενδιαφέρομαι για κατι ετοιμο με windows10 μέσα. Θέλω να μου προτείνετε μερικα pc. Λεφτα: εως 1700 Χρήση: Αρκετο εως πολυ gaming (CS:GO και Rainbow Six Siege και PUBG) Οθόνη έχεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα