nero62 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Ότι ποιο όμορφο έχω δει στην ζωή μου προσωπικά σε συσκευή smartphone. Αν όντως βγει και είναι έτσι θα γίνει θρύλος (είναι ήδη με το 1 αλλά με αυτό θα ολοκληρωθεί ο τίτλος). Πείτε μου την γνώμη σας. Μόνο εγώ στάζω να δω κάτι παρόμοιο στην αγορά?
Netr0nic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν πιστεύω ότι στο προσεχές μέλλον η σειρά Pocophone θα γίνει έτσι (θα φορτωθεί τόσο πολύ δηλαδή). Η επιτυχία του Pocophone οφειλόταν στην τιμή τα specs και τα υλικά κατασκευής του. Έχουμε ένα σώμα εξ ολοκλήρου από πλαστικό με ένα μέτριο προς καλό ips πάνελ και απλά ικανοποιητικές κάμερες προκειμένου να μπορέσει να πέσει το κόστος και να πωλείται όσο πωλείται σήμερα! Απ την άλλη το κλειδί σε όλο αυτό είναι ότι αν και με μέτριας ποιότητας υλικά φοράει SD 845 με μπόλικη ram που το κάνει πολύ δυνατό/γρήγορο. Επίσης το κάνει και flagship killer... Στο συγκεκριμένο concept βλέπουμε Super Amoled οθόνη, ίσως μεταλλική κατασκευή με γυαλί πίσω και μια ντουζίνα κάμερες! Μόνο και μόνο από αυτά καταλαβαίνεις οτι κάτι τέτοιο απευθείας θα εκτόξευε την τιμή του, πόσο μάλλον αν βάλεις και SD 855 και 8 με 10 GB ram και δεν συμμαζεύεται... Επόμενος ναι μπορεί να υλοποιηθεί αλλά όχι δεν θα είναι flagship killer όπως το ξέρουμε σήμερα... Πιθανότατα να γινόταν ναυαρχίδα ΑΝ ίσχυε το concept. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic 1
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Πιο οτι να ναι τιτλος δεν μπορουσε να μπει κυριολεκτικα... Αντε τωρα οποιος διαβασει αυτο τον τιτλο να καταλαβει οτι αναφερεται σε φημες για το επομενο Pocophone.... 1
Musicfanatic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά, έτσι ξεκινάνε όλοι οι κινέζοι. Φτηνιάρικα στην αρχή, φτηνά μετά και τέλος όταν χτίσουν τάχα όνομα (π.χ Huawei κ.λ.π, κ.λ.π) αρχίζουν τα 800άρια ευρώ και βάλε (υποτίθεται ανταγωνιστικά των κορυφαίων Apple, Samsung κ.λ.π). Κανείς δεν προσφέρει υψηλή τεχνολογία για λίγα ευρώ από τη στιγμή που ο μισός πλανήτης είναι διατιθεμένος να δώσει 800+ ευρώ για ένα τηλέφωνο. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Musicfanatic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις