DestinyGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω των παραπάνω επεξεργαστη εγκατεστημένο στην παραπάνω μητρική με 8 gb μνήμη https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html Το σύστημα τρέχει την μνήμη στα 2133 mhz ενώ μπορεί άνετα να τρέχουν στα 2933 mhz. Θέλω να ανεβάσω την συχνότητα και έχω τις παρακάτω απορίες. 1) Αξίζει να βάλω το docp profile για την αύξηση της συχνότητας? 2) Μπορεί κανείς να μου δώσει κάποιο link για οδηγό αύξησης της συχνότητας μέσω του bios (χειροκίνητα) ? Αν δεν κάνει το docp profile. 3)Αν πάει κάτι στραβά πως επαναφέρω το bios στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Στην περίπτωση που δεν κάνει boot. 4) Πως μπορώ να τεστάρω μετά το σύστημα για την σταθερότητα? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, DestinyGR είπε Καλησπέρα. Έχω των παραπάνω επεξεργαστη εγκατεστημένο στην παραπάνω μητρική με 8 gb μνήμη https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html Το σύστημα τρέχει την μνήμη στα 2133 mhz ενώ μπορεί άνετα να τρέχουν στα 2933 mhz. Θέλω να ανεβάσω την συχνότητα και έχω τις παρακάτω απορίες. 1) Αξίζει να βάλω το docp profile για την αύξηση της συχνότητας? 2) Μπορεί κανείς να μου δώσει κάποιο link για οδηγό αύξησης της συχνότητας μέσω του bios (χειροκίνητα) ? Αν δεν κάνει το docp profile. 3)Αν πάει κάτι στραβά πως επαναφέρω το bios στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Στην περίπτωση που δεν κάνει boot. 4) Πως μπορώ να τεστάρω μετά το σύστημα για την σταθερότητα? Ευχαριστώ. καλησπερα 1) ναι αξιζει και με το παραπανω 2) δεν χρειαζεται απλα ενεργοποιεις το docp και βαζεις την συχνοτητα στα 2933mhz 3) Bγαζεις την μπαταρια για 10 δευτερα και την ξαναβαζεις 4) Κατεβαζεις το hci memtest το ανοιγεις 12 φορες να σου βγαλει δλδ 12 παραθυρα και βαζεις σε καθε παραθυρο 500mb και το αφηνεις να φτασει τουλαχιστον 400% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα