Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα σπίτι στο χωριό και σκέφτομαι από το καλοκαίρι να το νοικιάσω στο airbnb. Έχω καταλάβει τα περισσότερα πράγματα, αλλά θα ήθελα κάποιες τελευταίες διευκρινίσεις. Πρώτον,  έχω μια απορία σχετικά με τις τιμές ανά μήνα. Για παράδειγμα εάν εγώ βάλω 70 ευρώ/ διανυκτέρευση για όλες τις ημέρες του Απριλίου, μπορώ παράλληλα να έχω βάλει 90 ευρώ/ διανυκτέρευση για τις ημέρες του Αυγούστου ; Ή θα πρέπει να έχω βασική τιμή τα 70 ευρώ και 1-2 βδομάδες πριν τον Αύγουστο να αλλάξω την τιμή σε 90 ; Επίσης  μπορώ να βάλω ξεχωριστή τιμή για όποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες θέλω ή υπάρχει κάποιος περιορισμός ;

Δεύτερον, θέλω να ρωτήσω για την ελάχιστη και την μέγιστη τιμή. Εάν κατάλαβα καλά βάζω εγώ μία ελάχιστη τιμή και μία μέγιστη και η airbnb αλλάζει από μόνη της την βασική τιμή σε ελάχιστη/μέγιστη ανάλογα την ζήτηση. Το πρόβλημα είναι πως οι τιμές θα αλλάζουν πάντα με βάσει αυτές που έχω βάλει εγώ ή υπάρχει περίπτωση η airbnb να βάλει αυτόματα κάποια δικιά της τιμή ;

Τέλος θέλω να με βοηθήσετε να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται με τις προσφορές. Διάβασα ότι οι 3 πρώτοι που θα νοικιάσουν το σπίτι θα έχουν μια προσφορά 20%. Μετά από αυτή τη προσφορά μπορώ εγώ να βάλω κάποια δική μου ; Επειδή σκέφτομαι όσο περισσότεροι είναι στο γκρουπ, τόσο λιγότερο να χρεώνω τον κάθε ένα. Αλλά δεν υπήρχε κάποια ρύθμιση στην διαδικασία καταχώρησης του σπιτιού και για αυτόν τον λόγο δεν ξέρω εάν μπορώ να κάνω αυτήν την προσφορά στους επισκέπτες.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Εάν έχετε κάποια άλλη συμβουλή που θα μου φανεί χρήσιμη, παρακαλώ να την γράψετε.

Δημοσ.

Πρωτα απολα μπες εδω και διαβασε.. θα βρεις τα παντα! https://www.facebook.com/groups/airbnbgreece/

1- Ο,τι θες βαζεις, οποτε θες... Σημερα 10 αυριο 4 μεθαυριο 15 κτλ.. Με εκπτωση ή οχι σε βδομαδα και μηνα με ενα ποσο καθαρισμου  

2- Αυτο ειναι το συστημα που αμα θες ενεργοποιεις.. βαζεις μια ελαχιστη και μια μεγιστη και παιζει μπαλα η αιρβνβ με αυτο (κατα 99% στο ελαχιστο σε βαζει) 

3- Δεν το εχω δει εγω αυτο με του τρεις πρωτους να παιρνουν εκπτωση 20%... και δν νομιζω να υπαρχει αλλα δεν σε νοιαζει να υπαρχει κιολας αμα η εκπτωση δεν ειναι απο εσενα. 
    Για το αν ειναι μεγαλο γκρουπ και θες να χρεωνεις απο καποια ατομα και πανω εξτρα το κανεις πολυ ευκολα.. βαζεις οτι το σπιτι ειναι πχ για 4 και ο καθε εξτρα ειναι +10 την μερα

Σε ποιο χωριο ειναι το σπιτι? Εγω θα σου προτεινα το σπιτι να το δωσεις σε κατασταση πενα και μην σκεφτεσαι να ανεβασεις το σπιτι της γιαγιας... δεν θα μπει ανθρωπος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tz3s είπε

3- Δεν το εχω δει εγω αυτο με του τρεις πρωτους να παιρνουν εκπτωση 20%... και δν νομιζω να υπαρχει αλλα δεν σε νοιαζει να υπαρχει κιολας αμα η εκπτωση δεν ειναι απο εσενα. 
    Για το αν ειναι μεγαλο γκρουπ και θες να χρεωνεις απο καποια ατομα και πανω εξτρα το κανεις πολυ ευκολα.. βαζεις οτι το σπιτι ειναι πχ για 4 και ο καθε εξτρα ειναι +10 την μερα

Οταν μπεις στην πλατφορμα σου προτεινει αυτη την εκπτωση για τους πρωτους 3 για να παρεις κανα review. Αν θες δε το βαζεις.

Επεξ/σία από MegalosVeziris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

Οταν μπεις στην πλατφορμα σου προτεινει αυτη την εκπτωση για τους πρωτους 3 για να παρεις κανα review. Αν θες δε το βαζεις.

Το πιασα... Ενα κολπακι θα σας πω εγω. 
Με το που ανεβασεις το σπιτι, κανε μια κρατηση 2-3 ημερων απο προφιλ φιλου σου, σε τιμη κοντα σε αυτη που θες να το πουλας. Θα πληρωσεις το ποσοστο της αιρβνβ στην τελικη αλλα ειναι αναγκαιο για τον αλγοριθμο τους νομιζω ...

Αφηνεις και την καταλληλη κριτικη αναφεροντας τα δυνατα σημεια

Επεξ/σία από tz3s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tz3s είπε

Το πιασα... Ενα κολπακι θα σας πω εγω. 
Με το που ανεβασεις το σπιτι, κανε μια κρατηση 2-3 ημερων απο προφιλ φιλου σου, σε τιμη κοντα σε αυτη που θες να το πουλας. Θα πληρωσεις το ποσοστο της αιρβνβ στην τελικη αλλα ειναι αναγκαιο για τον αλγοριθμο τους νομιζω ...

Αφηνεις και την καταλληλη κριτικη αναφεροντας τα δυνατα σημεια

Μετά από ψεύτικες αξιολογήσεις στο ινσομνια πλέον και ψεύτικες κριτικές για τα airbnb 😲

Επεξ/σία από *Kopanos*
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε

Μετά από ψεύτικες αξιολογήσεις στο ινσομνια πλέον και ψεύτικες κριτικές για τα airbnb 😲

Ξεφευγεις απο το νοημα... Ετσι δεχεται ο αλγοριθμος οτι καποιος εχει ερθει και οντως υπαρχει το σπιτι σου κτλ... Απλα σε ανεβαζει λιγο απο τον πατο που εισαι αρχικα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να μού εξηγήσει κάτι; Ψάχνω ένα σπίτι για το Πάσχα. Τα δύο που βρήκα και έστειλα μήνυμα στον οικοδεσπότη δε μού απάντησαν καν. Τα άλλα δύο μού είπαν η μία οτι είναι εκτός Ελλάδας κι ο άλλος οτι δεν είναι διαθέσιμο το σπίτι εκείνες τις ημερομηνίες, ενώ και στα δύο στο airbnb φαίνονται διαθέσιμες οι ημερομηνίες. Τί παίζει;

Επεξ/σία από Julie32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Julie32 είπε

Μπορεί κάποιος να μού εξηγήσει κάτι; Ψάχνω ένα σπίτι για το Πάσχα. Τα δύο που βρήκα και έστειλα μήνυμα στον οικοδεσπότη δε μού απάντησαν καν. Τα άλλα δύο μού είπαν η μία οτι είναι εκτός Ελλάδας κι ο άλλος οτι δεν είναι διαθέσιμο το σπίτι εκείνες τις ημερομηνίες, ενώ και στα δύο στο airbnb φαίνονται διαθέσιμες οι ημερομηνίες. Τί παίζει;

παιζει οτι δεν ειναι διαθεσιμα ή οτι δε θελουν να τα νοικιασουν μεσω airbnb (για τη συγκεκριμενη περιοδο) ή οτι δεν ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα..

Επεξ/σία από JMc7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JMc7 είπε

παιζει οτι δεν ειναι διαθεσιμα ή οτι δε θελουν να τα νοικιασουν μεσω airbnb (για τη συγκεκριμενη περιοδο) ή οτι δεν ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα..

Τότε γιατί τα έχουν στην πλατφόρμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...