frozex Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο με το Cisco Networking Academy 'netacad. com' το οποίο να είναι δωρεάν; Υπάρχει νόμιμος και ασφαλής τρόπος για την απόκτηση του Cisco χωρίς χρέωση; Καλή Χρονιά
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απ' ότι βλέπω το course είναι δωρεάν αν κάνεις enroll εκτός αν κάτι μου ξεφεύγει. Δες και το gns3 το προτείνουν κάποιοι. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από micos000 1
seventh_son Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Αν θες να δουλέψεις με Cisco Routing μακράν το καλύτερο είναι το GNS3 που είναι emulation και τρέχεις κανονικό IOS. Εγώ το έλιωσα για το CCNP Route. Για τα switches υπάρχουν το Packet Tracer με ελλείψεις, το Boson, το VIRL που είναι και το επίσημο της Cisco, και να τρέξεις IOS μέσω Linux που δεν το χω καταφέρει να δουλέψω ακόμα Εγώ προσωπικά θα παίξω με Boson για switches και θα δουμε τι μπορεί να καλύψει και τι όχι. 1
frozex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Seventh, είναι για την εξεταστική του αδερφού μου είναι και δουλεύουν αυτό το πρόγραμμα. Micos, όντως είναι δωρεάν, δεν ξέρω που προσπάθησε να κάνει αυτός εγγραφή αλλά θυμάμαι του ζητούσε ένα Seat Token. Τέλος πάντων όλα καλά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από frozex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα