Pleo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Το ξύλινο πάτωμα γενικότερα δεν βοηθάει τον ήχο. Αν όμως μιλάμε για το subwoofer, υπάρχει λύση που κάνει για όλα τα subwoofer, αν δεν κάνω λάθος έχει τριών ειδών βίδες στη συσκευασία. Έτσι γίνεται μηχανική απομόνωση και η ενέργεια δεν μεταδίδεται (όχι τουλάχιστον όσο πριν) στο δάπεδο και παραμένει στην καμπίνα. Αυξάνει και την απόδοση του sub αυτό. Τα T15 φυσικά πρέπει να τα βάλεις πίσω. Τι "Heimkino" θα έφτιαχνες χωρίς surround ήχο δηλαδή;
andreas-d Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν λιγο πήρα τα Polk t50 τα είχε προσφορά το Amazon 99€ Το κοματι ευτυχώς η γυναίκα μου κοιμάται ( αύριο ποιος την ακούει) το Σάββατο θα τα εχω να δούμε τη λένε. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από andreas-d
Pleo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Προλαβαίνεις να παραγγείλεις και το κεντρικό και το sub μέχρι αύριο. Μην αγχώνεσαι.
andreas-d Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Pleo είπε Προλαβαίνεις να παραγγείλεις και το κεντρικό και το sub μέχρι αύριο. Μην αγχώνεσαι. Μάλλον πλάκα κανείς? τα είχα στο καλάθι και η τιμή απο 123 πήγε 125€ και αργά το βράδυ βλέπω η προσφορά της ημέρας 99€ και τα πήρα. κετρικο αν δεις τη φωτογραφία δε με παίρνει κάτω απο την τηλεόραση, μπορώ να βάλω κάποιο άλλο ποιο στενό? το κεντρικό έχει τωρα 89€ θα περιμένω για καλύτερη τιμή sub μέχρι 150€ τη προτείνεις?
Pleo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Κεντρικό βάζουμε πάντα της ίδιας σειράς. Ούτε καν διαφορετικό μοντέλο. Αλλιώς θα ήταν σαν να ακούμε με διαφορετικό δεξί και αριστερό ηχείο σε ένα στέρεο σεταπ. Ψάξε να βρεις το psw 125 της Polk ή το psw 110. Πάντως μην πάρεις μικρότερο από 10ιντσο.
andreas-d Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Τελικά τα Polk t50 έχουν δύναμη τωρα δε μπορώ να πω τίποτα, σε fm, YouTube, film κανένα παράπονο μπάσο καλοοο αυτό που έλειπε με τα t15 το έφτιαξαν με το παραπάνω τα t50.
andreas-d Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8 Μαρτίου 2019 στις 11:58 ΠΜ, Pleo είπε Κεντρικό βάζουμε πάντα της ίδιας σειράς. Ούτε καν διαφορετικό μοντέλο. Αλλιώς θα ήταν σαν να ακούμε με διαφορετικό δεξί και αριστερό ηχείο σε ένα στέρεο σεταπ. Ψάξε να βρεις το psw 125 της Polk ή το psw 110. Πάντως μην πάρεις μικρότερο από 10ιντσο. Σήμερα πήρα και το κεντρικό Polk t30 (πολύ μεγάλο ρε παιδί μου) δε χωράει κάτω απο την τηλεόραση προς το παρόν το εχω δίπλα μέχρι να αλλάξω το έπιπλο. Αυτο που δε ξερω ειναι γιατι όταν βλέπω ταινία blue-Ray απο το ps4 μου βγάζει multi channel in ενώ όταν βλέπω Netflix απο την τηλεόραση (smart tv) μου γράφει DPL Mv. Τωρα κοιτάω για sub αλλα σε κάτι ποιο μικρό γιατι απο μπάσο με τα T50 ειμαι καλα. και κάτι ακόμα ειναι νορμαλ ο ήχος για να ακούς φυσιολογικα να ειναι στο -20db σχεδόν πολύ πάνω απο τη μέση. Τα front και το κεντρικό μου τα έχει large και το cross 40khz και 80khz τα πισω Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από andreas-d
T. Jefferson Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Home Cinema χωρίς subwoofer δεν υπάρχει. Μέχρι στιγμής δεν έχεις ακούσει χαμηλό και δη κινηματογραφικό χαμηλό, το οποίο δεν έχει σχέση με το χαμηλό που είναι ικανά να έχουν τα T50. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα, ρωτάς το κατάστημα από το οποίο τα πήρες για να σου πουν για τις ρυθμίσεις. Τα έχεις μπλέξει πάντως. Πρέπει να θέσεις τις σωστές ρυθμίσεις στις εξόδους των πηγών σου και να επιλέξεις και το κατάλληλο mode αναπαραγωγής από τον ενισχυτή. Τα crossover αποκλείεται να είναι σε χιλιόκυκλους, μάλλον Ηz ήθελες να γράψεις και όχι KHz, και τέλος η μέση της έντασης σε μηχάνημα με λογαριθμικό ποτενσιόμετρο όπως είναι οι ενισχυτές AV δεν είναι εκεί που αναφέρεις. Γενικότερα όλα τα παραπάνω σε ρυθμίσεις και απορίες τις λύνει το κατάστημα από το οποίο τα αγόρασες, καθώς αυτό είναι εξειδικευμένο σε αυτό που πουλάει. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από T. Jefferson
andreas-d Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, T. Jefferson είπε Home Cinema χωρίς subwoofer δεν υπάρχει. Μέχρι στιγμής δεν έχεις ακούσει χαμηλό και δη κινηματογραφικό χαμηλό, το οποίο δεν έχει σχέση με το χαμηλό που είναι ικανά να έχουν τα T50. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα, ρωτάς το κατάστημα από το οποίο τα πήρες για να σου πουν για τις ρυθμίσεις. Τα έχεις μπλέξει πάντως. Πρέπει να θέσεις τις σωστές ρυθμίσεις στις εξόδους των πηγών σου και να επιλέξεις και το κατάλληλο mode αναπαραγωγής από τον ενισχυτή. Τα crossover αποκλείεται να είναι σε χιλιόκυκλους, μάλλον Ηz ήθελες να γράψεις και όχι KHz, και τέλος η μέση της έντασης σε μηχάνημα με λογαριθμικό ποτενσιόμετρο όπως είναι οι ενισχυτές AV δεν είναι εκεί που αναφέρεις. Γενικότερα όλα τα παραπάνω σε ρυθμίσεις και απορίες τις λύνει το κατάστημα από το οποίο τα αγόρασες, καθώς αυτό είναι εξειδικευμένο σε αυτό που πουλάει. Αν διάβασες αυτά που έγραψα θα έβλεπες ότι ψάχνω για sub. Απλά επειδη τα ευρωπουλα δεν τα γεννάει η κότα θα έρθει και αυτό στην ώρα του απλά έγραψα ότι βολεύομαι προς το παρόν λόγο τον Τ50. οσο για τα υπόλοιπα αν θεωρείς βοήθεια το να μου πεις να ρωτήσω στο κατάστημα που το πήρα μπράβο έκανες άλλο ενα ποστ. ειμαι κάτοικος Γερμανίας και το πήρα απο Amazon.de αν μπορούσα να καταλάβω όλα αυτά στην γερμανική γλώσσα δε θα ρώταγα εδω, μετα απο 7 χρονια εδω ξερω να μιλάω αλλα κάποιες ορολογίες θέλουν αρκετά χρονια για να τις μάθεις και αν???
T. Jefferson Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, andreas-d είπε Αν διάβασες αυτά που έγραψα θα έβλεπες ότι ψάχνω για sub. Απλά επειδη τα ευρωπουλα δεν τα γεννάει η κότα θα έρθει και αυτό στην ώρα του απλά έγραψα ότι βολεύομαι προς το παρόν λόγο τον Τ50. οσο για τα υπόλοιπα αν θεωρείς βοήθεια το να μου πεις να ρωτήσω στο κατάστημα που το πήρα μπράβο έκανες άλλο ενα ποστ. ειμαι κάτοικος Γερμανίας και το πήρα απο Amazon.de αν μπορούσα να καταλάβω όλα αυτά στην γερμανική γλώσσα δε θα ρώταγα εδω, μετα απο 7 χρονια εδω ξερω να μιλάω αλλα κάποιες ορολογίες θέλουν αρκετά χρονια για να τις μάθεις και αν??? Όλα αυτά που γράφεις τι σχέση έχουν με αυτά που έγραψα εγώ; Από όπου το πήρες, από εκεί ζητάς το support. Λέω κάτι παράλογο; Από όπου και να έχεις ψωνίσει. Τώρα αν ψώνισες από κάπου που δεν έχει support σε αυτά τα εντελώς βασικά θέματα, θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός και άλλη φορά να ψωνίζεις από εκεί που προσφέρουν - το αυτονόητο - δηλαδή support. Ποιος σου είπε για ορολογίες; Το support που σου προσφέρει ένα κατάστημα είναι απλές οδηγίες στο τι θα πρέπει να ρυθμίσεις για να δουλέψει αυτό το πράμα που σου πουλήσανε. Δεν πρόκειται για ορολογία το "πάτα το κάτω πλήκτρο και πήγαινε εκεί που λέει... " και στα εξηγούν όλα χαρτί και καλαμάρι. Εν τω μεταξύ μας λες για ορολογίες που δεν ξέρεις στα γερμανικά, λες και όταν ας πούμε σου γράψει κάποιος στα ελληνικά κάτι, θα την καταλάβεις την ορολογία. Όπως ας πούμε το λογαριθμικό ποτενσιόμετρο... . Ξέρεις δεν είναι κακό να πεις ότι ψώνισες από κάπου αλλά έκανες λάθος επιλογή εκεί από όπου ψώνισες. Κακό είναι να ψάχνεις δικαιολογίες όμως για να φτιάξεις ένα σενάριο που δικαιολογεί τη λανθασμένη επιλογή σου. Πλήρωσε ένα επαγγελματία να έρθει στο χώρο σου να στα ρυθμίσει όπως πρέπει εναλλακτικά. Γιατί είναι κι άλλα πράγματα που πρέπει να ρυθμίσεις, όπως τις σχετικές στάθμες με ακρίβεια. Όπως βλέπεις, αυτά έχει όποιος σκέφτεται να κάνει οικονομία στα ευρά που γεννάει η κότα. Στο τέλος μένει χωρίς την κότα και του έρχεται και ακριβότερα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από T. Jefferson
group131 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, andreas-d είπε Σήμερα πήρα και το κεντρικό Polk t30 (πολύ μεγάλο ρε παιδί μου) δε χωράει κάτω απο την τηλεόραση προς το παρόν το εχω δίπλα μέχρι να αλλάξω το έπιπλο. Αυτο που δε ξερω ειναι γιατι όταν βλέπω ταινία blue-Ray απο το ps4 μου βγάζει multi channel in ενώ όταν βλέπω Netflix απο την τηλεόραση (smart tv) μου γράφει DPL Mv. Τωρα κοιτάω για sub αλλα σε κάτι ποιο μικρό γιατι απο μπάσο με τα T50 ειμαι καλα. και κάτι ακόμα ειναι νορμαλ ο ήχος για να ακούς φυσιολογικα να ειναι στο -20db σχεδόν πολύ πάνω απο τη μέση. Τα front και το κεντρικό μου τα έχει large και το cross 40khz και 80khz τα πισω Παίξε με τις επιλογές στον ήχο (τα χρωματιστά κουμπιά στο τηλεκοντρόλ κάτω κάτω) γιατί δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις bluray σε στερεοφωνικό ήχο από όλα τα ηχεία (λογικά θα ήταν Dolby ή DTS). Την διαδικασία με το μικρόφωνο την έκανες; Για την ένταση του ήχου μπορείς να ενεργοποίησεις τα διάφορα του Audyssey (δεν θυμάμαι τώρα το μενού ακριβώς) για να πάρεις πολύ πιο δυνατό ήχο.
T. Jefferson Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει Audyssey ο ενισχυτής του. Ούτε χρωματιστά κουμπιά στο τ/χ. Για άλλον ενισχυτή μιλάς. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από T. Jefferson
group131 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Χμμμ νόμιζα ότι είχε τον 1500... Σε κάθε περίπτωση με κάποιο κουμπί θα αλλάζει το είδος του ήχου (π.χ. βλέπω στο τηλεκοντρόλ Sound mode με βελάκια;)
T. Jefferson Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν φτάνει μόνο το sound mode, θα πρέπει να έχει κάνει και τις σωστές ρυθμίσεις στην έξοδο ήχου στις πηγές. Κατόπιν να δει στο manual τι επιλογές υπάρχουν αναλόγως σήματος εισόδου. Δεν είναι όλα το ίδιο για όλα. Είναι προφανές ότι δεν τα έχει ρυθμίσει σωστά. Εδώ έγραψε ότι έχει βάλει crossover στα Τ50 ενώ δεν έχει sub... . Τεσπα, ας πάρει τηλέφωνο από εκεί που το πήρε να του πουν τι να ρυθμίσει και πως. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από T. Jefferson
group131 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Για αυτό είμαστε εδώ, ό,τι μπορεί ο καθένας να βοηθάμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα