andreas-d Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Σκέφτομαι να αγοράσω ενα σύστημα ήχου ποιο πολύ για μουσικη και λιγότερο για ταινίες και φυσικά για game με το ps4 το όριο που μπορώ να διαθέσω είναι 600€ και επειδη μένω πλέον μόνιμα Γερμανία και τα σαλόνια είναι σχετικά μικρά 4.5 -4 θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποιο σύστημα απο αυτή τη σελίδα https://www.audioforum-berlin.de/de/MM/Produkte/HEIMKINO/HEIMKINOSYSTEME/AVR-X550BT___CINEMATIC σκεφτομαι για αυτό και στην πορεία θα προσθέσω ενα sub. Το προβλημα μου είναι αν θα με καλύψουν τα ηχεία για μουσική. Και αν κάνουν με τον denon avr550 το άλλο ερώτημα είναι αν θα μπορούσα να πάρω μόνο δυο ηχεία μπροστά και μελόντικα τα υπόλοιπα, μιας και το ζητούμενο είναι μουσική ποιο πολύ και game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 για δες αυτην την λυση με πολυ ανωτερο ενισχυτη ,https://www.amazon.de/Denon-AVRX1500H-AV-Receiver-Integration-Kompatibilität-Schwarz/dp/B07DKN4T5R/ref=sr_1_5?s=ce-de&ie=UTF8&qid=154&fbclid=IwAR0smF_Lwx9kQZMRMX8GY5J7IqCqA4_0m-9aTqzZ9US4QaIaOD-l4gm-Kh0, +,https://www.amazon.de/Skytronics-100-333-5-0Kanäle-Schwarz-Lautsprecherset/dp/B00P6JZEME/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1546588037&sr=1-1&keywords=LAUTSPRECHERSET+5.0 επισης και αυτα ,https://www.amazon.de/dp/B07K8NR5B9/ref=psdc_761258_t1_B00P6JZEME Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Τους Denon μπορείς να τους βρεις στην Ελληνική αγορά στις ίδιες τιμές περίπου αν ψάξεις στα καταστήματα (εντός). Είναι καλύτερη επιλογή αυτή γιατί έτσι θα έχεις και after sales service σχετικά με τις ρυθμίσεις. Όλοι οι ενισχυτές AV έχουν επιλογή να παίξουν με λιγότερα ηχεία από όσα υποστηρίζουν. Απλά ορίζεις μέσα από το μενού τι ηχεία έχεις και αναλαμβάνει ο ενισχυτής τα υπόλοιπα. Βέβαια πρέπει να κάνεις και το σωστό bass management κατόπιν, ένα levelling Κλπ, πράγματα που θα σου πουν στο κατάστημα απ' όπου θα τον αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Pleo είπε Τους Denon μπορείς να τους βρεις στην Ελληνική αγορά στις ίδιες τιμές περίπου αν ψάξεις στα καταστήματα (εντός). Είναι καλύτερη επιλογή αυτή γιατί έτσι θα έχεις και after sales service σχετικά με τις ρυθμίσεις. ο ανθρωπος γαφει οτι μενει γερμανια πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, slk200gr είπε για δες αυτην την λυση με πολυ ανωτερο ενισχυτη ,https://www.amazon.de/Denon-AVRX1500H-AV-Receiver-Integration-Kompatibilität-Schwarz/dp/B07DKN4T5R/ref=sr_1_5?s=ce-de&ie=UTF8&qid=154&fbclid=IwAR0smF_Lwx9kQZMRMX8GY5J7IqCqA4_0m-9aTqzZ9US4QaIaOD-l4gm-Kh0, +,https://www.amazon.de/Skytronics-100-333-5-0Kanäle-Schwarz-Lautsprecherset/dp/B00P6JZEME/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1546588037&sr=1-1&keywords=LAUTSPRECHERSET+5.0 επισης και αυτα ,https://www.amazon.de/dp/B07K8NR5B9/ref=psdc_761258_t1_B00P6JZEME Η παραγγελία θα γίνει online Όποτε και δεν θα έχω οδηγίες για να τον ρυθμίσω αν πάρω μόνο δυο ηχεία που μου αρέσει ποιο πολύ αισθητικα απο αυτά τα τεράστια. Στο amazon.de ειμαι prime, και ψωνίζω παντα αλλά σε θέματα εγγύησης η σέρβις είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Απο mediamarkt δεν έχει ούτε στημένα ούτε πολλές επιλογές σε ηχεία. ξερω ότι ο avr1500 είναι ανώτερος αλλά και ο 2400 είναι ποιο ανώτερος και πάει λέγοντας αλλα με αυτό το σκεπτικό φεύγω και απο το ποσό που θέλω να διαθέσω, λιγότερα καλα θα ήταν, η γυναίκα μου ας πούμε προτιμάει soundbar και συγκεκριμένα αυτή https://www.teufel.de/soundbars/cinebar-11-2-1-set-p16478.html γιατι δε γεμίζει με ηχεία το σαλόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Γιατι βρηκες τον 2400 φτηνοτερο απο τον 1500?γιατι εγω σου εδειξα τον ανωτερο 1500 σπο τον δικο σου σε φτηνοτερη τιμη 2) η εγγύηση του αμαζον ειναι απιστευτη και η πλεον πιο αξιοπιστη ,κατι δεν ξερεις καλα και prime δεν χρειαζεται να εισαι.οσο για τα σλλα οκ εινσι θεμα γούστο και γυναικας αλλα σιγουρα ποιοτικη μουσικη και soundbar δεν πανε μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δεν είπα ότι τον βρήκα πουθενά φθηνότερο απλά παντα υπάρχει καλύτερο απο το καλο και το κόστος παντα ανεβαίνει, στο θέμα ηχείων θέλω βοήθεια και στα watt τη να κοιτάω να είναι λιγότερα παντα απο τον ενισχυτή? 7 χρονια ψωνίζω απο Amazon και δεν είχα θέμα αλλα έχει και πολλα μαϊμού προϊόντα που δεν μπορείς να απόδειξης ότι δεν είναι γνήσια πχ. Φορτιστής iPad φορτίζει 4φορες ποιο αργά απο το γνήσιο, λάδια original bmw τα καίει σα νερό βάζω στην bmw και όλα καλα. Το Amazon το πληρώνεις μπροστά σε αλλα έρχεται σπίτι το ανοίγεις το ελέγχεις και το πληρώνεις σε 14ημερες η στο Otto.de σε τρεις μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 οταν ο χωρος ειναι προβλημα και παιζει και γκρινια απο γυναικες μια ιδεα καλη ειναι τα Focal Bird Pack 2.1 ειναι αρκετα τιμια φυσικα για καποιον που κυριως τον ενδιαφερει η μουσικη σαν 2.1 αλλα και για ταινια μια χαρα ειναι , δεν συγκινεται με full set 5.1 αλλα οταν παιζει σοβαρο θεμα χωρου ειναι μια καλη λυση και με κατω απο τα μισα καλωδια μια ακροαση μπορει να σε εψηνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitriolis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 1:21 ΠΜ, andreas-d είπε Σκέφτομαι να αγοράσω ενα σύστημα ήχου ποιο πολύ για μουσικη και λιγότερο για ταινίες και φυσικά για game με το ps4 το όριο που μπορώ να διαθέσω είναι 600€ και επειδη μένω πλέον μόνιμα Γερμανία και τα σαλόνια είναι σχετικά μικρά 4.5 -4 θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποιο σύστημα απο αυτή τη σελίδα https://www.audioforum-berlin.de/de/MM/Produkte/HEIMKINO/HEIMKINOSYSTEME/AVR-X550BT___CINEMATIC σκεφτομαι για αυτό και στην πορεία θα προσθέσω ενα sub. Το προβλημα μου είναι αν θα με καλύψουν τα ηχεία για μουσική. Και αν κάνουν με τον denon avr550 το άλλο ερώτημα είναι αν θα μπορούσα να πάρω μόνο δυο ηχεία μπροστά και μελόντικα τα υπόλοιπα, μιας και το ζητούμενο είναι μουσική ποιο πολύ και game. Με τα χρήματα που διαθέτεις, το μέγεθος του χώρου και το ότι το θες πιο πολύ για μουσική, το καλύτερο είναι να πας σε στερεοφωνικό ήχο. Ξεκίνα με δύο bookshelf ηχεία και αν δε σε καλύπτει το μπάσο, πρόσθεσε μετά ένα sub. Συστήματα 5.1 μαζί με ενισχυτή στα 600Ε σημαίνει ότι τα ηχεία θα είναι επιεικώς της πλάκας. Επίσης στη μουσική δεν έχεις όφελος απο surround συστήματα γιατί οι μίξεις σχεδόν σε όλα τα albums δε γίνονται για surround. Επίσης κάτι πρακτικό. Δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα στη Γερμανία, αλλά φαντάζομαι ότι όπως και στην Ελλάδα, δε θα μπορείς εύκολα να ανεβάζεις την ένταση λόγω γειτόνων. Στο λέω γιατί μπορεί να πιστεύεις ότι ένα ζευγάρι bookshelf δε θα φτάνουν να σου γεμίσουν το χώρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η αρχική σκέψη ήταν για mini Hifi αλλα επειδη υπάρχει το ps4 και η τηλεόραση στο σαλόνι σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να συνδεθούν και αυτά, και ψάξε ψάξε βρήκα αυτό το πακέτο δε το έχω ακούσει ούτε έχω ιδέα πως θα ακούγεται στο χώρο μου πιθανώς και η teufel soundbar να με καλύπτει. Το ερώτημα είναι denon avr550 μπορεί και τον 1500 θα δούμε. με 200-250€ max. ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή ηχείων δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα 5.1 και με δυο ηχεία ακόμα καλύτερα αλλα να έχουν λιγο μπάσο και ένταση. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από andreas-d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 σε αυτη την κατηγορια χρηματων μονο μεταχειρισμενα θα κοιταγα που μπορω να ακουσω, γιατι ετσι θα μπορεις να παρεις διπλασιας τιμης τουλαχιστον φυσικα αυτο απαιτει χρονο και τρεξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή αυτό το σετ που είχα βάλει στο πρώτο ποστ δεν αξίζει η είναι υπερτιμημένο για αυτά που προσφέρει? 28 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε σε αυτη την κατηγορια χρηματων μονο μεταχειρισμενα θα κοιταγα που μπορω να ακουσω, γιατι ετσι θα μπορεις να παρεις διπλασιας τιμης τουλαχιστον φυσικα αυτο απαιτει χρονο και τρεξιμο Μα αυτό το σετ που μου πρότειναν απο Amazon στα ίδια χρήματα ήταν απλά είχε καλύτερο AV . Απο ηχεία όμως ήταν καλύτερο? νομιζω ότι 600€ ειναι πολύ καλα χρήματα για τις δικές μου απαιτήσεις άλλον μπορεί να μη τον έφταναν ούτε για καλώδια? γιατι να πρέπει να αποκτήσω κάτι καλύτερο έστω και μεταχειρισμένο, δεν μου ταιριάζει εμένα αυτή η νοοτροπία. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από andreas-d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitriolis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Φιλε μου η ερώτηση είναι μία. Θέλεις να δώσεις 600Ε και να πάρεις ένα ηχοσύστημα που θα είναι ακουστικά κακό και μη επεκτάσιμο ή να δώσεις 600Ε και να πάρεις λιγότερα κομμάτια, πιο ποιοτικά και που θα μπορείς αν θες στο μέλλον να αγοράσεις κάτι ακόμα και να τα συμπληρώσεις; Για μένα το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να πας σε ένα μαγαζί με ηχεία, να ακούσεις μερικά για να καταλάβεις τι χρειάζεσαι. Δεν είναι απαραίτητο να αποφασίσεις εκείνη τη στιγμή αλλά να δεις, ένα ζευγάρι bookshelf μου κάνει; Μήπως η ένταση δε μου φτάνει; Για να ακούσω και ένα ζευγάρι κολώνες. Βγάζουν αρκετό μπάσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, andreas-d είπε με 200-250€ max. ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή ηχείων δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα 5.1 και με δυο ηχεία ακόμα καλύτερα αλλα να έχουν λιγο μπάσο και ένταση. 1 ώρα πριν, andreas-d είπε γιατι να πρέπει να αποκτήσω κάτι καλύτερο έστω και μεταχειρισμένο, δεν μου ταιριάζει εμένα αυτή η νοοτροπία. εσυ ρωτησες μονος σου με 200-250 ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη και απλα σου προτεινα μια εναλλακτικη, οχι γιατι θα παρεις κατι λιγο καλυτερο αλλα μιας και δυο κατηγοριων πανω και ο λογος γιατι το ποσο που λες για ηχεια ειναι μικρο για καινουργια, το οτι υπαρχει ακομα και set 5.1 με 100 δεν λεει κατι γιατι προφανος δεν εχει καμια σχεση στον ηχο με σχεση με οτι μπορεις να παρεις αν το ψαξεις λιγο και ολα αυτα εφοσον κοιτας ενισχυτη που εχει πανω απο 300-350 και δεν μιλησε κανεις για παρανοιες και πανακριβα καλωδια οπως ανεφερες και hi-end, απεχεις παρα πολυ απο αυτο τον χωρο για το δευτερο δεν υπαρχει πρεπει, αλλα απο την αλλη γιατι οχι; αμα μπορεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Ηχεία μάλλον θα πάρω αυτά https://www.teufel.de/stereo/ultima-20-mk2-2017-p12793.html?var=15734. Πολύ καλή μάρκα στη Γερμανία πολλές καφετέριες έχουν αυτή την εταιρία Σε συνδυασμό με αυτό https://www.otto.de/p/denon-avr-x1500h-7-2-av-receiver-bluetooth-wlan-lan-ethernet-4k-upscaling-3d-faehig-700050094/?variationId=700050095#variationId=700050095 και στη πορεία μπορεί να προσθέσω και ενα sub αν χρειαστεί, μια ακόμα ερώτηση κάτι παλιά ηχεία λειτουργικά απο ενα κοματιαστο hi-fi pioneer που υπάρχουν στο κελάρι της πεθεράς μου αξίζει τον κόπο να τα ξεθαψω και να τα έβαζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα