Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.
Πρόσφατα απέκτησα ένα μεταχειρισμένο OnePlus One 64GB από το οποίο έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο θέμα που έχω είναι το εξής.
Με την τελευταία επίσης CyanogenOS 13.1.2 και οποιαδήποτε άλλη custom ROM έχω δοκιμάσει, έχω το εξής θέμα. Κάποιες εφαρμογές στο Play Store όταν πρόκειται να τις κατεβάσω, μου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσω πολύ παλιές εκδόσεις (δηλαδή σε Facebook, Messenger, Instagram οι εκδόσεις είναι, του 2015 και του 2016). 

Υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό; 
Έχει κανείς τη συγκεκριμένη συσκευή με την τελευταία COS 13.1.2 να μου πει αν έχει το ίδιο θέμα;

Η μόνη ROM που δεν είχε θέμα με εφαρμογές (αλλά είχε άλλα προβλήματα για αυτό και δε τη κράτησα) ήταν η OxygenOS 2.1.4 στην οποία, το Play Store δούλευε σωστά και κατέβαζε τις τελευταίες εκδόσεις όλων των εφαρμογών

Δημοσ.

Μέσω yalp store μπορείς να κατεβάσεις τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών? Ή έχεις πάλι το ίδιο θέμα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jp77s είπε

Μέσω yalp store μπορείς να κατεβάσεις τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών? Ή έχεις πάλι το ίδιο θέμα?

Και μέσω apkmirror μπορεί

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Και μέσω apkmirror μπορεί

Σωστό. Απλά πρότεινα το yalp γιατί κατεβάζει τις εφαρμογές από το playstore, οπότε αν με αυτό δεν έχει θέμα, τότε σίγουρα πρόκειται για κάποια ρύθμιση της εφαρμογής play store. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, saruman123 είπε

Και γιατί δεν κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του Play?

Έχω ήδη την τελευταία φίλε μου. 

3 ώρες πριν, jp77s είπε

Σωστό. Απλά πρότεινα το yalp γιατί κατεβάζει τις εφαρμογές από το playstore, οπότε αν με αυτό δεν έχει θέμα, τότε σίγουρα πρόκειται για κάποια ρύθμιση της εφαρμογής play store. 

Μου έκανε ενημέρωση στις τελευταίες εφαρμογές. Οπότε είναι κάποια ρύθμιση του Play Store τελικά; Δε ξέρω. Είχα τουλάχιστον 70 συσκευές Android τα τελευταία χρόνια και δεν είχα τέτοιο θέμα ποτέ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Έχω ήδη την τελευταία φίλε μου. 

Μου έκανε ενημέρωση στις τελευταίες εφαρμογές. Οπότε είναι κάποια ρύθμιση του Play Store τελικά; Δε ξέρω. Είχα τουλάχιστον 70 συσκευές Android τα τελευταία χρόνια και δεν είχα τέτοιο θέμα ποτέ. 

Να ρωτησω κάτι που ίσως φανεί χαζό αλλά...

Έχεις μήπως τον ίδιο λογαριασμό google σε άλλη συσκευή με πολύ παλιό android? Μήπως μπερδεύει τις 2 συσκευές και δεν βλέπει τις τελευταίες ενημερώσεις συμβατές με την συσκευή σου?

Τώρα βασικά τις έχεις κανει update, αλλά δοκίμασε να επαναφέρεις κάποια σε παλιά έκδοση και στη συνέχεια δοκίμασε να κανεις update χρησιμοποιωντας άλλο google account.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Η οποία είναι?

12.9

11 ώρες πριν, jp77s είπε

Να ρωτησω κάτι που ίσως φανεί χαζό αλλά...

Έχεις μήπως τον ίδιο λογαριασμό google σε άλλη συσκευή με πολύ παλιό android? Μήπως μπερδεύει τις 2 συσκευές και δεν βλέπει τις τελευταίες ενημερώσεις συμβατές με την συσκευή σου?

Τώρα βασικά τις έχεις κανει update, αλλά δοκίμασε να επαναφέρεις κάποια σε παλιά έκδοση και στη συνέχεια δοκίμασε να κανεις update χρησιμοποιωντας άλλο google account.

Έχω δοκιμάσει με δεύτερο account αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Και το περίεργο είναι ότι με την OxygenOS, λειτουργούν όλα σωστά, με το ίδιο account. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Μόνο αν υπάρχει (ακόμα) κάποιος χρήστης OnePlus One, θα μπορούσε ίσως να ξέρει καλύτερα τι γίνεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...