jemadux Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 ναι γνωρίζω οτι το κινητό (xiaomi )που πήρα απο skroutzoμαγαζο ειναι παραεισαγωγη επειδή είναι πολύ φθηνά αλλά μήπως γνωρίζουμε από ποιά χώρα προοριζοταν το κινήτο ;; μου ήρθε με τον ευρωπαικό φορτιστή
Comic maniak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δεν μας δινεις αρκετα στοιχεια. Ειναι σαν να λες "Στο περιπτερο ειδα εναν ανθρωπο με μουστακι μηπως ξερουμε απο πού ειναι"; Με προχειρους υπολογισμους απο Δυτικη Ευρωπη αλλα δωσε και αλλες πληροφοριες αν μπορεις. Π.χ το μαγαζι απο το οποιο το πηρες.
HateMe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Comic maniak είπε Δεν μας δινεις αρκετα στοιχεια. Ειναι σαν να λες "Στο περιπτερο ειδα εναν ανθρωπο με μουστακι μηπως ξερουμε απο πού ειναι"; Με προχειρους υπολογισμους απο Δυτικη Ευρωπη αλλα δωσε και αλλες πληροφοριες αν μπορεις. Π.χ το μαγαζι απο το οποιο το πηρες. Δεν παίζει ρόλο το μαγαζί μωρέ 4 S9 πήραμε απ το ίδιο μαγαζί τον Ιούλιο. Ο ένας έχει απ την Ουγγαρία. Ο άλλος έχει Ελληνικό (δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά κλαίω) Ο άλλος Πολωνία, και ο άλλος Ελβετία
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, jemadux είπε ναι γνωρίζω οτι το κινητό (xiaomi )που πήρα απο skroutzoμαγαζο ειναι παραεισαγωγη επειδή είναι πολύ φθηνά αλλά μήπως γνωρίζουμε από ποιά χώρα προοριζοταν το κινήτο ;; μου ήρθε με τον ευρωπαικό φορτιστή Απο Κινα ειναι απλα οι Global εκδοσεις που εισαγονται σε μας ειναι με τον Ευρωπαικο φορτιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα