mechpanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δεν μας λες τι χρήση το θες! Συμφωνώ απόλυτα με την φιλοσοφία σου και πιστεύω ότι τελικά ο 2400g θα σε βγάλει για πολύ παραπάνω από όσο πιστεύεις! Οι προτάσεις μου αφορούν σε 2 σκέλη, 1ον αν μπορέσεις πήγαινε σε όσο γρηγορότερη μνήμη μπορείς (θα την εκμεταλλευτούν τα ενσωματωμένα γραφικά), και 2ον για αυτό το σύστημα (εκτός αν σκοπεύεις να προσθέσεις καμία κάρτα γραφικών σκυλί αργότερα) πιστεύω ότι σου επαρκεί και 450 Watt τροφοδοτικό άνετα, μήπως πάρεις κανένα πιο καλό μικρότερο στα ίδια λεφτά, ή πιο οικονομικό αν θες.
armagedwnn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, chrisSerres είπε κακως σχολιασες εμενα απ'την αρχη, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γινεται επιθεση σε σχολια τριτων κλπ, κι κακως μπλεχτηκα μαζι σου, ας πω οτι εχεις δικιο για να μην ακουω το καμπανακι ολη μερα, και να μη χρειαστει να γραψω 10 σελιδες για το καθε αταιριαστο κι ανορθόδοξο. Ευχαριστω που καταλαβες ποσο τζαματος ειμαι, με παρηγόρησε αρκετά που το καταλαβες αυτο. Δεν σου έκανε κανείς επίθεση, πριν εσύ κάνεις επίθεση στο παιδί που ζήτησε βοήθεια λέγοντας πόσο χάλια επιλογές έχει κάνει με άσχημο τρόπο, χωρίς να τον έχεις βοηθήσει. Εγώ στο αρχικό ποστ είπα ότι θεωρώ λάθος (κατα την δική μου άποψη) και προσπάθησα να το τεκμηριώσω όσο γίνεται. Αλλά ανέφερα ότι ένα τέτοιο σύστημα εν έτη 2019 να πουληθεί πολύ παραπάνω από 300 ευρώ όπως ανέφερες απλά αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω άλλο αυτό εδώ αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο, άνοιξε ένα καινούργιο ποστ και θα σου αποδείξω για πιο λόγο έχω αυτή την άποψη. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από armagedwnn
xupitera834 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα πάρω το συγκεκριμένο τροφοδοτικό γιατί είναι από το ίδιο κατάστημα με της ραμ και βολεύει(fox store) Θα το χρησιμοποιο για Rust720. C's go .lol fort 1080p low )και η ραμ θα γίνουν xmp όσο πάει μαζί και ο επεξεργαστής θα προσπαθήσω για 4 αν όχι τότε 3.8 τουλάχιστον μπορεί να βάλω και liquid metal . Ψυκτρα κλπ έχω οπότε δεν μου λείπει κάτι Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από xupitera834
mechpanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 XMP είναι 3000, από εκεί και πάνω το σκαλίζεις και βλέπεις πόσο φτάνει! Αν την βρίσκεις σε καλή τιμή ΟΚ, αλλιώς δες για καμία 3200+ (καλά εγώ έχω στα 2400 τι να λέμε !)... Ψύκτρα νομίζω έχει μαζί το CPU, δεν ξερω κατά πόσο είναι καλή βέβαια για O/C! Οπότε προχώρα το...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα