militarist Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Έκανα την παρακάτω εγαρμογή για android. Θα εκτιμούσα οποιδήποτε feedback μιας και στόχος μου είναι η βελτίωση μου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voutselas.android.tourguideapp
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Όταν με το καλό πάμε μπρατισλαβα θα το έχουμε υπόψιν 1
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Σου εύχομαι καλή επιτυχία!! Μπράβο για την προσπάθεια
militarist Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Όταν με το καλό πάμε μπρατισλαβα θα το έχουμε υπόψιν 3 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Σου εύχομαι καλή επιτυχία!! Μπράβο για την προσπάθεια Ευχαριστώ.
Netr0nic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λειτουργικά μια χαρά φαίνεται, καλή προσπάθεια 😊. Το μονο που παρατήρησα, σε Galaxy S8 όταν πάω να ανοίξω ένα tab/μέρος από αυτά που έχεις στην αρχική σελίδα και δεν έχω δώσει το δικαίωμα/άδεια τοποθεσίας στο android η εφαρμογή κρασάρει και κλείνει.... Αν πάλι δώσεις την άδεια λειτουργεί κανονικά (όσο το δοκιμάζω ως τώρα τουλάχιστον). Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic Update
militarist Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ το διόρθωσα. Απλώς όταν κανείς deny θέτω το setMyLocationEnable σε false , μπορείς να δεις τον χάρτη με τις πληροφορίες αλλά δεν μπορείς να δεις το current location σου. Πάω να κάνω release το καινούργιο version. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από militarist 1
Netr0nic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, militarist είπε Οκ το διόρθωσα. Απλώς όταν κανείς deny θέτω το setMyLocationEnable σε false , μπορείς να δεις τον χάρτη με τις πληροφορίες αλλά δεν μπορείς να δεις το current location σου. Πάω να κάνω release το καινούργιο version. Ευχαριστώ. Ωραίος φίλε! Keep going 😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα