npapagri_xtra Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 θα πειτε ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος . απλα γραφω γιατι α) δεν ειναι ασφαλισμενο. εχω αποσυρει πινακιδες. να το δηλωσω στην αστυνομια ? εβρεχε σημερα. επηρεαζει τα αποτυπωματα ? θα ερθουν αμα καλεσω ? β) βρηκα αυτη τη λαμα διπλα. ειναι κατι ασχετο ? ειναι διαρηκτικο εργαλειο ? να το παω αστυνομια ? γ) ποσο περιπου παει ενα τζαμι πλαινης πορτας ? μια ενδεικτικη τιμη.
npapagri_xtra Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 οχι. σε οικοπεδο απεναντι απο το σπιτι μου.
tsipakis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 παρε τηλ αλλα σιγα μην ερθουν εμενα ενα τσογλανι μου σπασε του συνοδηγου πριν χρονια και ειχα πληρωσει ενα 95αρι
nik0laus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Πιάνουν τα χέρια σου ; Αν ναι και αν είναι ψιλοπαλιό μοντέλο και είχαν κυκλοφορήσει αρκετά από δαύτο πήγαινε σε μια μάντρα ανακύκλωσης και με ένα 20αρικο είσαι ΟΚ . 1
npapagri_xtra Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στις 3/1/2019 στις 11:56 ΜΜ, nik0laus είπε Πιάνουν τα χέρια σου ; Αν ναι και αν είναι ψιλοπαλιό μοντέλο και είχαν κυκλοφορήσει αρκετά από δαύτο πήγαινε σε μια μάντρα ανακύκλωσης και με ένα 20αρικο είσαι ΟΚ . πιάνουν τα χέρια μου. βρήκα τζάμι με 30 ευρώ μεταχειρα εννοείται. αφού κατάφερα κι έβγαλα ( με κόπο ) την ταπετσαρία εξαιτίας του χερουλιου τώρα δυσκολεύομαι να βάλω το τζάμι. κάποια πατέντα θέλει και ψάχνω στο youtube να το βρω. 1
1988panos2171 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Θραύση κρυστάλλων δεν έχεις στη ασφάλεια;
chsam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Θραύση κρυστάλλων δεν έχεις στη ασφάλεια; Στις 3/1/2019 στις 10:01 ΜΜ, npapagri_xtra είπε θα πειτε ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος . απλα γραφω γιατι α) δεν ειναι ασφαλισμενο. εχω αποσυρει πινακιδες. να το δηλωσω στην αστυνομια ? εβρεχε σημερα. επηρεαζει τα αποτυπωματα ? θα ερθουν αμα καλεσω ? β) βρηκα αυτη τη λαμα διπλα. ειναι κατι ασχετο ? ειναι διαρηκτικο εργαλειο ? να το παω αστυνομια ? γ) ποσο περιπου παει ενα τζαμι πλαινης πορτας ? μια ενδεικτικη τιμη. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από chsam
1988panos2171 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Παίζει να ήταν και η μόνη γραμμή που δε διάβασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα