DhZou Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Και η δική μου η μεσήλικας: 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 ^^ Εγώ πάντως σε αυτη την κατηγορία και τιμή δεν ειδα να υπάρχει κάτι εκτός απο το kawasaki, το tracer που ειχα πριν για μενα προσωπικά ειχε απαράδεκτη θέση οδήγησης τρικύλινδρο κινητήρα(κραδασμούς) και έτσι πήρε δρόμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ^^ Εγώ πάντως σε αυτη την κατηγορία και τιμή δεν ειδα να υπάρχει κάτι εκτός απο το kawasaki, το tracer που ειχα πριν για μενα προσωπικά ειχε απαράδεκτη θέση οδήγησης τρικύλινδρο κινητήρα(κραδασμούς) και έτσι πήρε δρόμο Και τελικά τι πήρες? Από τρικυλνδρο σε Triumph πάντως που έχω δοκιμάσει 2 μοντέλα της δεν υπήρχε ίχνος κραδασμου. Το tracer δεν το έχω οδηγήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε ^^ Εγώ πάντως σε αυτη την κατηγορία και τιμή δεν ειδα να υπάρχει κάτι εκτός απο το kawasaki, το tracer που ειχα πριν για μενα προσωπικά ειχε απαράδεκτη θέση οδήγησης τρικύλινδρο κινητήρα(κραδασμούς) και έτσι πήρε δρόμο Κραδασμούς σίγουρα δεν έχω με το tiger. Τώρα για το tracer δεν ξέρω, το κοιτούσα αλλά δεν με. Καλύπτει γιστι είναι στημένο για δρόμο ενώ εγώ θέλω και μονοπάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Καλοκαίρι στην πόλη: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 ... updated (κ η μεγάλη κυρία της παρέας μου). 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Φρέσκο φρέσκο το Honda. Ήδη έκλεισε δύο εβδομάδες. Καινούριο μηχανάκι, αλλά στην βιτρίνα ήταν από το 18. Και έτσι το πήρα και 700 ευρώ λιγότερο. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από palawiaris 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 trust is rare and priceless treasure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Καστόρειο Λακωνίας 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 σαν KLAρα δεν εχει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως περίμενα πολύ περισσότερες μοτοσικλέτες στο Insomnia, μία και τον παρακολουθούν χιλιάδες Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Α ρε σας ζηλεύω με την καλη ενοια πάντα. Για suzuki sv650 καινουργια πηγαινα αλλα τελικα εφυγα με suzuki swift καινούργιο αυτοματο .δεν πειράζει τώρα έχω μόνο το dt350 2019 αλλα του χρόνου θα επανωρθοσω την στιγμή αδυναμίας μου 😭 με πιο δυνατη επιλογη σε μηχανη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Από το 2011 έχουμε περάσει πολλά και εμείς!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Στις 10/6/2019 στις 1:08 ΠΜ, palawiaris είπε Φρέσκο φρέσκο το Honda. Ήδη έκλεισε δύο εβδομάδες. Καινούριο μηχανάκι, αλλά στην βιτρίνα ήταν από το 18. Και έτσι το πήρα και 700 ευρώ λιγότερο. Πω ρε φίλε θέλω κ εγώ ένα τέτοιο. Μου έχει λείψει το χωματακι! Αυτόν τον καιρό κοιτάω για μεταχειρισμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Καινουργιο μωρο.με περιμενει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα