Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή κάποιος το ζήτησε Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Spect~ 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Κάποια στιγμή θα βαλω και τις υπόλοιπες 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Το επόμενο upgrade θα είναι στην μηχανή σε 700.😎 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Άντε να τη βάλω κι εδώ, γιατί στο άλλο κλαίνε που τους περνάμε σα σταματημένους 🤣 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Χώρια που δεν υπάρχει κίνηση άμα έχεις μηχανη. Στο φαναρι είσαι πρώτος. Θες να πας κάπου και ξέρεις πόσο θα κανεις χωρίς να μπλεκεσε στην κίνηση.. Το βασικο άλλη αίσθηση οι δύο τροχοί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Ας βάλουμε και εδώ λοιπόν: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Spect~ είπε Επειδή κάποιος το ζήτησε Ευχαριστω πολυ! @mp123 Εδω σε εχω ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Εμείς είμαστε ακόμα σε τεύχη. Πάσχα θα προλάβουμε πάντως. ☺️ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, Zaytsev said: Άντε να τη βάλω κι εδώ, γιατί στο άλλο κλαίνε που τους περνάμε σα σταματημένους 🤣 Όταν κατάλαβε η Ducati οτι ο πνευματικός διάδοχος της σειράς 996/748 ΠΡΕΠΕΙ να έχει μονόμπρατσο πίσω. Όχι όπως η 999 και η 749. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 35 minutes ago, VonLoutsos said: Όταν κατάλαβε η Ducati οτι ο πνευματικός διάδοχος της σειράς 996/748 ΠΡΕΠΕΙ να έχει μονόμπρατσο πίσω. Όχι όπως η 999 και η 749. Ήταν ο ένας λόγος που δεν επέλεξα το 959. O δεύτερος, η εξάτμιση δίπλα στη ζάντα. Ποτέ δε μου άρεσε αυτό. Ή κάτω από τη σέλα, ή κάτω από την καρίνα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Ωραίες οι μηχανές σας παιδιά! Να είστε καλά να τις χαίρεστε! Εγώ, δυστυχώς, αν και μου αρέσουν πολύ, τις έχω φοβηθεί και τις έχω εγκαταλείψει. Πάντα μου λείπουν όμως. Αυτή η αίσθηση, ειδικά τα καλοκαιρινά βραδάκια, είναι ασύγκριτη!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, sargus είπε Ωραίες οι μηχανές σας παιδιά! Να είστε καλά να τις χαίρεστε! Εγώ, δυστυχώς, αν και μου αρέσουν πολύ, τις έχω φοβηθεί και τις έχω εγκαταλείψει. Πάντα μου λείπουν όμως. Αυτή η αίσθηση, ειδικά τα καλοκαιρινά βραδάκια, είναι ασύγκριτη!! Γιατι τις φοβάσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Εγω φοβάμαι οταν μια φορά το χρόνο μπαίνω στο αυτοκίνητο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Γιατι τις φοβάσαι ? Βασικά δε φοβάμαι τις μηχανές, τους ούγκανους με τα αυτοκίνητα φοβάμαι! Συν του ότι έχω κουραστεί να είμαι 100% alert όταν οδηγώ και είχα αρχίσει να επαναπαύομαι και να χαλαρώνω στην οδήγηση οπότε λέω άσε καλύτερα. Είμαι και στην Κρήτη που δεν υπάρχουν ούτε λωρίδες, ούτε προτεραιότητες κτλ. οπότε καταλαβαίνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα