zoranb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά, θέλω να πάρω για MacBook μου, έναν adapter που από USB-C να μου δίνει δινατότητες για USB-C, HDMI και USB και βλέπω να κυμαίνονται σε διάφορες τιμές ενώ δίνουν τις ίδιες θύρες. Δηλαδή έχω βρεί από 20 μέχρι και 70ευρώ... τι συμβαίνει; Έχει πάρει κανείς κάποιον φθηνό να μου πεί εάν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και τι είδους;
thodoris20s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Εγώ έχω πάρει αυτό, αλλά δεν έχει δεύτερη type c που θέλεις. Εγώ επέλεξα αυτό γιατί το πήρα σε προσφορά και ήταν οικονομικό, αλλά παράλληλα το καινούργιο Air έχει 2 Thunderbold 3 θύρες, οπότε δεν ήθελα να το φορτίζω μέσα από dongle. Για μένα μην πάρεις κάτι πολύ ακριβό. Αν πάλι δεν έχεις θέμα τα καλύτερα και ακριβότερα είναι της Satechi.
zoranb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Oύτε κι εγώ θέλω κάτι ακριβό, απλώς βλέπω σχόλια χρηστών πως κάποια φθηνά dongles που έχουν HDMI έξοδο δεν καταφέρνουν πάντα να λειτουργήσουν με αυτήν. Τώρα δε ξέρω μήπως απλά πρόκειται για κακεντρεχή σχόλια ανταγωνιστών! 😉
thodoris20s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Τι να σου πω, και εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ, δύο βδομάδες τα έχω υπολογιστή και αντάπτορα. Μία φορά είδα δύωρη ταινία με HDMI και μία φορά δούλεψα για κάνα 3ωρο με εξωτερική οθόνη και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
zoranb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με την HDMI σύνδεση δεν είχες κανένα πρόβλημα; Aπό Amazon το πήρες; Αυτό είναι το αντίστοιχο με το δικό σου αλλά με USB-C για φόρτιση; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από zoranb
thodoris20s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Όχι φίλε μου δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ακριβώς, ναι, αυτό είναι το δικό μου αλλά και με USB-C επιπλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα