Tha_ded Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καλή Χρονιά! Μετά από πολύ ψάξιμο για το καινούργιο μου smartphone, έχω καταλήξει στα 2 του τίτλου. Έχω κολλήσει σε αυτό το δίλημμα, και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Το Pocophone ως επιλογή το επέλεξα για την Ram, τον επεξεργαστή και την μεγάλη του μπαταρία. Από την άλλη, το A7 το επέλεξα για την οθόνη, για το software και τις κάμερες. Αλλά δεν έχω ιδέα ποιο να επιλέξω. Γενικά το τηλέφωνο θέλω να μην κολλάει καθόλου ειδικά στα παιχνίδια, και να αντέχει πολλές ώρες χρήσης, χωρίς να θυσιάζεται η καλή οθόνη. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και για άλλα τηλέφωνα μέχρι 400 ευρώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Panos1221 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δε σε ενδιαφέρει η κάμερα πάρε το pocophone. Και εγώ ανάμεσα σε αυτό το δίλημμα είμαι αλλά τείνω προς το A7 λόγω της καλύτερης κάμερας. Από μπαταρία πάνω κάτω τα ίδια είναι από ότι έχω δει. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Panos1221 1
georgerapp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιχνιδια; πολλες ωρες χρησης; εισαι τυχερος που φετος βγηκε το pocophone!!!! χωρις να εχω την συσκευη πιστευω και αξιες φωτογραφιες θα βγαλει,εχει καλο αισθητηρα επανω του. ισως και με μια gcam (θα τα μαθεις αυτα εν καιρο σαν κατοχος) να τραβαει και πολυ καλυτερα. για το βιντεο εχει eis κ με μια παιραιτερω σταθεροποιηση μεσο google photos θα γινει καρφι! τωρα για την οθονη πιστευω εχουμε ξεφυγει λιγο,μια χαρα οθονες εχουν τα 7 στα 10 τηελφωνα εκει εξω,φωτεινες με καλες γωνιες θεασης,δεν χρειαζεται απαραιτητα amoled. επισης το a7 εχει πολλα και μικρα πιξελ στον κυριο φακο του,και πιστεψε με ξερω τι σημαινει πολλα και μικρα πιξελ μολις πεφτει το φως! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470304&page=192 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=472076&page=2 ρωτα και κατοχους ομως καλυτερα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από georgerapp
Tha_ded Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Panos1221 είπε Από μπαταρία πάνω κάτω τα ίδια είναι από ότι έχω δει. Το Pocophone εχει μπαταρια 4000 με quickcharge Ενω το 7 εχει 3300 χωρις quickcharge Αλλα ευχαριστω παντως 27 λεπτά πριν, georgerapp είπε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470304&page=192 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=472076&page=2 ρωτα και κατοχους ομως καλυτερα. Οκ ευχαριστω πολυ!
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Tha_ded είπε Καλή Χρονιά! Μετά από πολύ ψάξιμο για το καινούργιο μου smartphone, έχω καταλήξει στα 2 του τίτλου. Έχω κολλήσει σε αυτό το δίλημμα, και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Το Pocophone ως επιλογή το επέλεξα για την Ram, τον επεξεργαστή και την μεγάλη του μπαταρία. Από την άλλη, το A7 το επέλεξα για την οθόνη, για το software και τις κάμερες. Αλλά δεν έχω ιδέα ποιο να επιλέξω. Γενικά το τηλέφωνο θέλω να μην κολλάει καθόλου ειδικά στα παιχνίδια, και να αντέχει πολλές ώρες χρήσης, χωρίς να θυσιάζεται η καλή οθόνη. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και για άλλα τηλέφωνα μέχρι 400 ευρώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παιχνίδια,πολλές ώρες είναι και υδρόψυκτο τι άλλο θες.
Netr0nic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το fast chrage μετράει πολύ πάντως πιστεύω στις μέρες μας, οπότε άλλος ένα λόγος για Pocophone. Βέβαια ότι σε βολεύει εσένα θα προτιμήσεις (μπορεί πχ να μην σε ενοχλεί η αργή/κανονική φόρτιση). Επίσης όπως αναφέρει ο φίλος George από πάνω να πω ότι και το Galaxy A7 έχει EIS στο βίντεο (πληροφοριακά). Αν δεις και σε βίντεο (το έχω δει κι εγω από κοντά) το EIS είναι πολύ πιο σταθερό στο A7! Από ποιότητα φωτογραφίας/βίντεο λίγο πολύ στα ίδια παίζουν, στην main κάμερα προτιμώ Pocophone ενώ η selfie πάλι μου φαίνεται καλύτερη του A7. Όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο το ένα λίγο το άλλο... Overall πάντως το Pocophone βγαίνει μπροστά (SD 845, 4000mah, fast charge). Update: Τώρα είδα ότι μπορείς να δώσεις μέχρι 400 ευρώ. Οπότε με 50-60 παραπάνω μπορείς να πας στο Mi8 με 3400 μπαταρία, SD 845, amoled οθόνη/hdr/gg5 και παρά πολύ καλές κάμερες με OIS (πολύ ανώτερες απ όσα προαναφέραμε). Χάνεις λίγο απ την μπαταρία που θα είχες με το Poco αλλά κερδίζεις σε αλλά πράγματα (κάμερα, gorilla glass 5, quick charge 4) όποτε έχεις δυνατή συσκευή με αρκετά καλή μπαταρία και πολύ καλές κάμερες (επειδή αναφέρεις ότι σε ενδιαφέρουν). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic 1
georgerapp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Το mi8 είναι σίγουρα κορυφαίο σε πάρα πολλά πράγματα καθώς ναυαρχίδα. Αυτό το παιχνίδια όμως να σκεφτείς. Παιχνίδια θέλουν μπαταρία. Το poco για αυτό βγήκε κατά την γνώμη μου. Ναυαρχίδα και παιχνίδι συνήθως σημαίνει φόρτιση ξανά το μεσημέρι όπως το 90% των κινητών εκεί έξω. Βάλε κάτω τις ανάγκες σου και επέλεξε. 1
Netr0nic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, georgerapp είπε Το mi8 είναι σίγουρα κορυφαίο σε πάρα πολλά πράγματα καθώς ναυαρχίδα. Αυτό το παιχνίδια όμως να σκεφτείς. Παιχνίδια θέλουν μπαταρία. Το poco για αυτό βγήκε κατά την γνώμη μου. Ναυαρχίδα και παιχνίδι συνήθως σημαίνει φόρτιση ξανά το μεσημέρι όπως το 90% των κινητών εκεί έξω. Βάλε κάτω τις ανάγκες σου και επέλεξε. Συμφωνώ ναι, απλά επειδή ανάφερε τις κάμερες στο αρχικό post σκέφτηκα ότι κάτι ενδιάμεσο είναι το Mi 8, ώστε να συνδυάζει πολύ καλές κάμερες με ικανοποιητική/καλή μπαταρία μιας και είναι πρόθυμος να δώσει μέχρι 400€ (θα του μείνει και το 40-50άρι). 1
georgerapp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Εγώ εκεί θα πήγαινα σιγουρα δίνω βαρύτητα στην κάμερα. Αλλά επειδή έχω παίξει παιχνίδι βαρβατο ξέρω τι κάνει στην μπαταρία. 1
Tha_ded Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Σιγουρα το mi8 αποτελει και αυτο μια τρομερη επιλογη. Απλως μην εμπιστευοντας τα κινεζομαγαζα και τα skroutzoμαγαζα δεν βρισκω καπου αλλου το mi8 σε προσιτη τιμη. Το βρισκω μονο γυρω στα 500 ευρω
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Tha_ded είπε Σιγουρα το mi8 αποτελει και αυτο μια τρομερη επιλογη. Απλως μην εμπιστευοντας τα κινεζομαγαζα και τα skroutzoμαγαζα δεν βρισκω καπου αλλου το mi8 σε προσιτη τιμη. Το βρισκω μονο γυρω στα 500 ευρω Ένα από τα πιο έμπιστα καταστήματα με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό του service είναι αυτό εδώ https://www.mygad.gr/xiaomi-mi-8-64gb-mavro&tracking=5730894aa669b
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα