adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2019 στις 7:14 ΜΜ, Dantε είπε Δεν ειναι και καμια τρελη αναβαθμιση απο το RN3 μου δυστυχως το συγκεκριμενο. Περα απο καμερα δηλαδη,που δε με ενδιαφερει και ιδιαιτερα και μπαταρια,σε καποια πραγματα ειναι χειροτερο. Συν οτι ψαχνω και μοντελο 2018. Δε με χαλαει το notch ιδιαιτερα,αν και δε θα το θελα. Δυστυχως μονο το Χ8 και το 16Χ εχουν τα πιο πολλα απο οσα ψαχνω. Γουσταρω χιαομι αλλα εχει καβαλησει το notch-μακροστενοθονη-τρενο και δε βλεπω να κατεβαινει συντομα... Το Asus δεν υπάρχει. Amoled απίστευτη οθόνη που θα χαίρεσαι να τη βλέπεις, κάμερες άριστες, μπαταρία που θα σου βγάζει 12 ώρες οθόνη, 16.9 που θες και από λειτουργικό πετάει. Καμία σχέση με το flyme που είναι απίστευτα προβληματικο. Το δουλεύω 2 βδομάδες 24 ώρες τη μέρα και δεν έχει κομπιασει στο παραμικρό Sd, fm radio, audio Jack, usb type c.... Αυτα δεν τα βρίσκεις όχι με 150 αλλά ούτε με 350ε Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από adi32 1
Dantε Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Το θεμα ειναι οτι τρελο downgrade σε chipset και δεν εχει νοημα να δωσω χρηματα για να κατεβω σε αποδοση. Και δεν εχει και 800αρα.
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Καλά μην κοιτάς τα νούμερα. Με το m6note που είχα και είχε καλύτερο σκορ στο Antutu τα μενού αργούσαν ή κάποια παιχνίδια σερνόταν. Αυτό είναι απολύτως ομαλό χωρίς ίχνος lag. Δεν ξέρω βέβαια τι παιχνίδια θες να τρέξεις. Για την 800αρα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις στην επαρχία ίσως έχεις πρόβλημα και να μην πιάνεις 4g. Πολύς λόγος για το τίποτα
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Το πρώτο που κοιτάω σε ένα κινητό είναι να είναι απροβληματιστο, να μην κολλάει. Μετά να έχει ωραια οθόνη που θα τη βλέπω όλη μέρα, μεγάλη μπαταρία και ωραίες φώτο που θα μείνουν για μια ζωή και δε θα τις βλέπεις μετα και θα λες τι είναι αυτό
Dantε Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δε κοιταω τα νουμερα,αλλα δε θελω να δωσω χρηματα για κατι που λιγο πολυ σε θεμα αποδοσης θα ειναι κατωτερο. Και για αυτο ξενερωνω με τη πλειοψηφια των συσκευων που κυκλοφορουν,γιατι στο Midrange,κατι που να εχει ξεκαθαρα καλυτερο chipset απο το 650,δε κυκλοφορει!Μονο ο 660 που και αυτος δε το λες καμια τρελη διαφορα.Τον 710 τον λες καλη αναβαθμιση απο τον 650,αλλα ειναι σε λιγες συσκευες και συνηθως ακριβες και δεν αξιζουν τα λεφτα τους,αφου μπαινουν σε νερα 845. Το ξερω οτι η 800αρα δε κανει θαυματα,και το τωρινο μου δε την εχει αλλα επειδη θα ειναι συσκευη που θα μεινει τουλαχιστον 2 χρονια,θελω να υπαρχει εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα για να ειμαι καλυμμενος. Μπαταρια και εγω κοιταω.Φωτογραφικη δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα,ημουν καλυμμενος με του rn3 που ηταν μετρια,οποτε οποιαδηποτε θα με καλυψει. Και εφοσον λειτουργει ακομα,απλα δε το αλλαζω αφου δε βρισκω κατι να με καλυπτει σε ολα. Γενικα το μονο θεμα μου ειναι με τις διαστασεις.Παρουσιαστηκε και το rn7 και το εχουν κανει παντοφλα και αυτο,παρολο που στα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι οτι πρεπει. Αναμενω το redmi 7 τωρα,μπας και το βγαλουν σε καμια μικρη εκδοση με αξιοπρεπη επεξεργαστη.
rumo74 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Θα σου πρώτεινα το MEIZU 16 μιας και εχουν περάσει πολλά τηλέφωνα απο τα χέρια μου οχι μονο ως κάτοχος αλλα και ως τεχνικός. Ποιοτικά δεν συγκρινονται Meizu με xiaomi θεορώ μια κατηγορια πάνω τα meizu. Λειτουργικο, γρηγορο με ελαχιστα bugs που με καθηστεριση διορθωνονται. (αργα updates) Μπαταρια μη δινεις και τοση σημασια ποσο μεγαλη ειναι. Εδω μετραει και το λογισμικο!!
Dantε Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Παντως παιζουν σε προσφορα τωρα και τα 2. Το Χ8 βγαινει 205Ε με μεταφορικα...
darksoul93 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Παντως παιζουν σε προσφορα τωρα και τα 2. Το Χ8 βγαινει 205Ε με μεταφορικα... Αμα σε ψηνει και σε καλυπτει παντως σαν hardware κλπ ενταξει μην περιμενεις και την γνωμη τωρα του καθενα, ολοι θα πουν το δικο τους και θα επαινουν αυτο που εχουν. ΣΙγουρα τεραστια υποστηριξη στο λογισμικο δε θα εχει αλλα και στα οσα xiaomi εχω χρησιμοποιησει καθε ενημερωση κατι εφτιαχνε και κατι χαλαγε οποτε να την βρασω τετοια υποστηριξη.
chios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Έχω meizu και δεν πρόκειται να ξανά πάρω, το λογισμικό είναι όλο προβλήματα, στο κανάλι του telegram οι περισσότεροι τα έχουν πουλήσει. Για μένα αν δεν το βιάζεσαι περίμενε redmi note 7, καλή επιλογή αν δεν σε νοιάζει η 800αρα είναι και το Asus που αναφέρθηκε πιο πάνω. 1
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 3/1/2019 στις 6:51 ΜΜ, Dantε είπε Το θεμα ειναι οτι δεν εχω σε κατι αλλο να παω. Πηρα pocophone αλλα το εδωσα,γιατι ειναι τουβλο.Δε το συνηθισα ποτε 3 βδομαδες που το κρατησα. Δε βγαζουν πλεον κινητα που να ειναι γυρω στα 150 mm και ολα ειναι υπερβολικα μακροστενα,δηλαδη 19+:9. Απο xiaomi μονο το ΜΙ 8 SE βλεπω που μπορει να με καλυπτε,αλλα δεν εχει 800αρα ,sd,radio,3,5 jack και ειναι ελλειψεις σημαντικες για μενα.Τουλαχιστον 800αρα να ειχε ,κατι θα γινοταν. Περιμενω μπας και βγει καμια εκδοση του Redmi 7 που να καλυπτει τις αναγκες μου ,αλλα βλεπω οτι οσο παει ,δυσκολο να βρω αξιο αντικαταστατη του RN3 μου.Που αν δεν ειχε θεμα με τη μπαταρια(θεμα software μιας και την αλλαξα περσι τη μπαταρια) και δε ετρωγε και το χερι μου για αλλαγη,δε θα το αλλαζα. Πρέπει να κάνεις και κάποιες παραχωρήσεις. Το Honor 10(149mm) δεν παίρνει sd + ραδιόφωνο. Αν θες δες το(279€)https://kinito365.gr/product/huawei-honor-10-4gb-64gb-dual-sim-blue/?ref=bestprice.gr
Hellenicsun Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Κάτοχος Meizu M6 Note. Πρώην M6 και M2 Note. Στα θετικά των Meizu βάζω τη ποιότητά κατασκευής, την απόδοση της κάμερας, την αυτονομία και τον σχεδιασμό - κυρίως του Flyme. Στα αρνητικά βάζω τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των ενημερώσεων, το ότι οι συσκευές τους δεν αναβαθμίζονται σχεδόν ποτέ σε νεότερη έκδοση Android (ναι, και οι Snapdragon powered) και τέλος ότι οι χρήστες Global ROM χρησιμοποιούμε μια σχετικά κουτσουρεμένη έκδοση Flyme. Το M6 Note μου έχει πάρει ως τώρα 5 αναβαθμίσεις (σε διάστημα 13 μηνών). Το M2 Note λάμβανε αναβαθμίσεις επί τρία έτη. Οπότε δε τα αφήνουν στη τύχη τους αλλά δεν ακολουθούν και τη λογική των υπολοίπων. Παρόλα αυτά κι εκτός απροόπτου, πάλι σε Meizu θα πάω όταν χρειαστεί γιατί συνολικά είμαι ευχαριστημένος. 06/03 παρουσιάζεται και το Note 9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα