Dantε Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Σκεφτομαι να παρω το κινητο του τιτλου. Για διαφορους δικους μου λογους εχω καταληξει σε αυτο και εχω αποκλεισει ολα τα αλλα. Αν το παρω θα ειναι απο το official meizu store απο το aliexress και μου βγαινει τελικη τιμη 245Ε. Με το θεμα support απο αποψη ρομ,τι παιζει? Βγαζουν καμια αναβαθμιση η τα αφηνουν τα κινητα στη τυχη τους?
TechnoState Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 ....δεν τα υποστηρίζει τρελά αλλά κάνα χρόνο σίγουρα θα έχεις support. Δεν έχω παράπονο απο το mx 4 pro μου (το έχω back up πλέον) αλλά κ το pro5.... είχαν σπαστικες, ανεκδιηγητες ελλείψεις πάντως!! Δυστυχώς, specs με το κιλό αλλά κάπου το χάνουν στο να τα συνδυάσουν σωστά στην πράξη/αποτέλεσμα. Ποιότητα κατασκευής καλή έως πολύ καλή Επίσης, το Flyme λιγάκι περίεργο, θέλει χρόνο να το συνηθίσεις όχι κ τοοοοσο παραμετροποιήσιμο. Σε αυτό το μπάτζετ γιατί δεν ακολουθείς την πεπατημένη (xiaomi)? (Γιατί έχεις αποκλεισει όλα τα υπόλοιπα???) ... σίγουρα έχεις δυνατό σύμμαχο ακόμα κ αν το πάρεις απο ali-xpr (miui-greece.gr)
chios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Η Meizu πάσχει σε ρομ σαν τηλέφωνα είναι πολύ καλά, στο δικό μου μονο με κινεζική ρομ λειτουργεί ικανοποιητικα. Εγώ δύσκολα θα ξανά πάω σε meizu, το συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω αλλά μόνο που βλέπω αυτήν την χώμα μπαταρία δεν θα πήγαινα με τίποτα,. Κατά την γνώμη μου αν δεν θες να μπλεξεις πήγαινε κάπου αλλού.
Dantε Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι οτι δεν εχω σε κατι αλλο να παω. Πηρα pocophone αλλα το εδωσα,γιατι ειναι τουβλο.Δε το συνηθισα ποτε 3 βδομαδες που το κρατησα. Δε βγαζουν πλεον κινητα που να ειναι γυρω στα 150 mm και ολα ειναι υπερβολικα μακροστενα,δηλαδη 19+:9. Απο xiaomi μονο το ΜΙ 8 SE βλεπω που μπορει να με καλυπτε,αλλα δεν εχει 800αρα ,sd,radio,3,5 jack και ειναι ελλειψεις σημαντικες για μενα.Τουλαχιστον 800αρα να ειχε ,κατι θα γινοταν. Περιμενω μπας και βγει καμια εκδοση του Redmi 7 που να καλυπτει τις αναγκες μου ,αλλα βλεπω οτι οσο παει ,δυσκολο να βρω αξιο αντικαταστατη του RN3 μου.Που αν δεν ειχε θεμα με τη μπαταρια(θεμα software μιας και την αλλαξα περσι τη μπαταρια) και δε ετρωγε και το χερι μου για αλλαγη,δε θα το αλλαζα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Dantε
TechnoState Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 ..... αυτό ναι, στήνοντας ένα flyme.cn account (τα δικά μου είναι κινέζικα) με ένα click απλά είσαι rooted. Δοκίμασα με CyanogenmodΟS σίγουρα καλύτερα αλλά όσο αντέχει να δώσει το hardware.
chios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-asus-zenfone-3-zoom-ze553kl Πολύ καλό και ποιοτικό τηλέφωνο αλλά δυστυχώς χωρίς 800αρα. 1
Dantε Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, chios είπε https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-asus-zenfone-3-zoom-ze553kl Πολύ καλό και ποιοτικό τηλέφωνο αλλά δυστυχώς χωρίς 800αρα. Δεν ειναι και καμια τρελη αναβαθμιση απο το RN3 μου δυστυχως το συγκεκριμενο. Περα απο καμερα δηλαδη,που δε με ενδιαφερει και ιδιαιτερα και μπαταρια,σε καποια πραγματα ειναι χειροτερο. Συν οτι ψαχνω και μοντελο 2018. Δε με χαλαει το notch ιδιαιτερα,αν και δε θα το θελα. Δυστυχως μονο το Χ8 και το 16Χ εχουν τα πιο πολλα απο οσα ψαχνω. Γουσταρω χιαομι αλλα εχει καβαλησει το notch-μακροστενοθονη-τρενο και δε βλεπω να κατεβαινει συντομα...
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν κοιτάς το G6? Έχει όλα όσα θες σύν αδιάβροχο Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
kp1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Δεν ειναι και καμια τρελη αναβαθμιση απο το RN3 μου δυστυχως το συγκεκριμενο. Περα απο καμερα δηλαδη,που δε με ενδιαφερει και ιδιαιτερα και μπαταρια,σε καποια πραγματα ειναι χειροτερο. Συν οτι ψαχνω και μοντελο 2018. Δε με χαλαει το notch ιδιαιτερα,αν και δε θα το θελα. Δυστυχως μονο το Χ8 και το 16Χ εχουν τα πιο πολλα απο οσα ψαχνω. Γουσταρω χιαομι αλλα εχει καβαλησει το notch-μακροστενοθονη-τρενο και δε βλεπω να κατεβαινει συντομα... Τσέκαρε g6 όπως σου είπαν αλλά και Sony xz1..
Dantε Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 To XZ1 οντως τικαρει οτι θελω αλλα ειναι πανασχημο...Με τετοια bezel απορω πως το πουλανε ακομα Θα ψαξω το G6 να δω.
vagsta Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Παντως, εγω που εχω meizu(m6 note), δεν θα μπορουσα να προτεινω σε κανεναν meizu με πανω απο 150ευρω. Καλα ειναι τα specs μεχρι ενα σημειο, αλλα το λογισμικο του ειναι κακο. Κρασσαρισματα σε απλες εφαρμογες τυπου youtube και αλλες μικροτερες εφαρμογες, τραγικα bugs λογισμικου: 1.η αφη δεν επιανε ολες τις φορες σε γρηγορα χτυπηματα, στην πληκτρολογηση και σε παιχνιδια σε ενα σημειο δεν παλευοταν, (το κινητο το αγορασα τον μαη και το bug υπηρχε απο την αρχη, διορθωθηκε τον δεκεμβρη), 2. εχει ακομα bug που ξαφνικα η αυτοματη περιστροφη δουλευει μονο σε εφαρμογες του κινητου(γκαλερι, καμερα) αλλα πουθενα αλλου και θελει επαεκιννηση για να φτιαξει, 3. εχει bug στο οποιο σταματαει να δουλευει το m-back(ουσιαστικα ειναι το δαχτυλικο που εαν το ακουμπησεις σε παει πισω και εαν το πατησεις λειτουργει σαν home button) το οποιο παλι φτιαχνει με επανεκιννηση, 4. το κινητο εχει 4απλο led dual tone στο φλας, αλλα στην καμερα δουλεουν μονο τα 2 που ειναι ιδιου χρωματος, δεν το εχουν διορθωσει ακομα( κινητο 1μιση ετους). Αυτα ειναι τα bugs που θυμαμαι προχειρα απο την συσκευη μου. Επισης οι ενημερωσεις συνηθως δεν ερχονται ota(over the air-στο κινητο σου μεσω της εφαρμογης ενημερωσης) ή αμα ερθουν αργουν. Καπου εδω να πω οτι τα bugs που αναφερω δεν ηταν αποκλειστικα της δικης μου συσκευης ή και μοντελου, υπηρχαν και μοντελα με σοβαροτερα. Γενικοτερα ενω σαν hardware μου αρεσει(μπαταρια-καμερα κυριως) σε λογισμικο απογοητευει πολυ λογω ασταθειας. Update εμενα μου εχει κανει 3 απ οταν το πηρα, ενα μεγαλο (flyme 6>flyme 7) και τα αλλα 2 με λιγα bug fixes και security patch updates (αλλα και παλι ειναι παλια, update δεκεμβρη εχει patch 1 οκτωβρη). Γενικοτερα θα προτεινα μακρια απο meizu μεχρι να ασχοληθουν σοβαρα με την global αγορα και το λογισμικο της.
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Kαταλαβα... Αρα το αφηνω το Χ8. Λεω το Mi8SE τοτε. Το G6 το φοβαμαι λογω LG.Ειναι και 2 χρονων κινητο με οτι σημαινει με τις αναβαθμισεις. Το ΜΙ8 μου βγαινει 240 τελικη. 1
vasillis17 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 αυτα τα 2 κοιταω και εγω απλα ειδα και αυτο εδω και μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν ξερω τι λεει σαν τηλ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lenovo-z5s
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καινούργιο μοντέλο αρα δε ξέρουμε κατι. 1 εκατοστο πιο μακρυ απο το mi 8se παντως. Τι παθανε και κοψανε ολα τα κατω των 6 ιντσων κινητα...
leftpc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 mi mix 2s που παίζει και κάτω από 300 ευρώ.σε διαστάσεις είναι ίδιο με το Χ8 που κοιτάς και έχει πολύ καλύτερα specs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα