duende Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στο εξωτερικο που εχουν λιγο πολυ ιδιες τιμες, Fiji, το αγαπημενο μου. Στην Ελλαδα, Ζαρος και Κορπη
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Ζαγόρι η Κορπή.Δεν θα είχα πρόβλημα να δοκιμάσω άλλες μάρκες.Τι Ιόλη είναι πιο ακριβό. Εδω και κανά χρόνο πάντως που πίνω μόνο εμφιαλωμένο δοκίμασα 2-3 φορές βρύσης και αηδίασα. 1.5€ η εξάδα απο Σ.Μ. με βγάζει 1 εβδομάδα.Βάζω και στην καφετιέρα.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΖΑΡΟΣ εννοείται που είναι και το καλύτερο στον κόσμο,αν και από Σκλαβενίτη έχει 1,14 και η εξάδα ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ που μου φαίνεται εξίσου άριστο με το ΖΑΡΟΣ. Τέλος και το ΡΟΥΒΑΣ είναι πανάξιο,όπως και τα ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ (που μάλλον είναι Ρούβας κι'αυτά). Εγώ διαλέγω σταθερά ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ. Σε αυτή την τιμή κάνει πλάκα στους πάντες. Όλα τα παραπάνω είναι από το βουνό Ψηλορείτης,γι'αυτό και οι διαφορές (γευστικά τουλάχιστον) είναι μηδαμινές. Δεν μπορώ να πιω ευχάριστα άλλο νερό αν δεν είναι από ψηλορείτη,πλην το Σεληνάρι (κι αυτό βραβευμένο) και ένα νερό από Χανιά όταν ήμουν που υπήρχε παντού (δεν θυμάμαι όνομα),πινόταν μια χαρά κι αυτό. Έχω δοκιμάσει πολλά νερά και δυστυχώς κάποια που αναφέρθηκαν σε άλλο ποστς είναι από μέτρια έως σίχαμα,με πρώτο πρώτο ένα table water από τα lidl 7 ώρες πριν, ctasis είπε Καλύτερο στην κατηγορία του (επιτραπέζιο). Καμία σχέση με το φυσικό μεταλλικό (και φυσικά πολύ υποδεέστερο) Το Ζαρός είναι φυσικό μεταλλικό νερό. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Ίων Δραγούμης
papoys1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, apostolispd είπε Μάλλον εννοείς τον Βίκο και σε μπερδεύει η ονομασία "Βίκος Ζαγοροχώρια". Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν λίγα χρόνια, τώρα δεν ξέρω. Ναι έχεις δίκιο μάλλον με το ΒΙΚΟ συνεργάζεται αλλά επειδή η καταγωγή μου είναι και από Γιάννενα θα σου πω ότι τα δύο αυτά εργοστάσια βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο άρα πάνω κάτω το νερό τους είναι παρόμοιο αφού προέρχεται κυρίως από τον ορεινό όγκο του όρους Μιτσικέλι. 3
sstratos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Εγώ είμαι φάν του Ζαγόρι , και με μικρές εξαιρέσεις Ιόλη. Διάφορα άλλα που έχω δοκιμάσει δεν μου πολύ-αρέσουν στη γεύση
logica1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Η Θεονη εδω κ χρονια σηκωνει το χρυσο παγκοσμια στον τοπ διαγωνισμο. Σιγα σιγα λυθηκε κ το προβλημα που δεν μπορουσες να το βρεις ευκολα παρα μονο σε ψαγμενες καβες. Πλεον το βρισκω και σε σκλαβενιτη κ στο mymarket της γειτονιας μου. (Χαλανδρι). Εγω επινα χρονια Ιολη κ Σαμαρια. Μολις δοκιμασα Θεονη τα ξεχασα ολα... Τρομερο νερο! Υγ: το ιολη δυστυχως δεν ειναι αυτο που ηταν καποτε. Δεν ξερω τι κ πως αλλα γευστικα ειναι η μερα με τη νυχτα με το παλιο καλο ιολη. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Το Θεόνη είναι όντως απο τα πιο καλά σε γεύση κλπ. Η ετικέτα του μπουκαλιού με χαλάει λίγο ως προς την αισθητική αλλά δεν το λες και κάτι τραγικό! 😛 Επίσης καλό είναι να προσέχετε τι γράφουν απ' εξω οι ετικέτες γιατί άλλο το "επιτραπέζιο νερό" που είναι απλά φιλτραρισμένο νερό (και πιο φθηνό) και άλλο το "φυσικό μεταλλικό νερό"... 2
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Το Θεόνη είναι όντως απο τα πιο καλά σε γεύση κλπ. Η ετικέτα του μπουκαλιού με χαλάει λίγο ως προς την αισθητική αλλά δεν το λες και κάτι τραγικό! 😛 Επίσης καλό είναι να προσέχετε τι γράφουν απ' εξω οι ετικέτες γιατί άλλο το "επιτραπέζιο νερό" που είναι απλά φιλτραρισμένο νερό και πιο φθηνό και άλλο το "φυσικό μεταλλικό νερό"... Εγω παντως ντρεπομαι να κραταω /παραγγειλω νερο που λεγεται θεονη 2
Stamer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, logica1 είπε Εγω επινα χρονια Ιολη κ Σαμαρια Το Σαμαριά έχει απίστευτα λίγα άλατα σε σχέση με όλα τα άλλα. Το είχα καταλάβει από τότε που ήταν μωρά τα παιδιά και χρησιμοποιούσα τον βραστήρα συνέχεια (σε νησί, γι'αυτό και δεν χρησιμοποιούσα νερό βρύσης).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 14 minutes ago, Fotis13 said: Εγω παντως ντρεπομαι να κραταω /παραγγειλω νερο που λεγεται θεονη Ναι αλλά βγήκε πρώτο ανάμεσα σε όλα σε παγκόσμιο επίπεδο και "έβαλε κάτω" τεράστιες εταιρείες του χώρου. 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι αλλά βγήκε πρώτο ανάμεσα σε όλα σε παγκόσμιο επίπεδο και "έβαλε κάτω" τεράστιες εταιρείες του χώρου. Σιγουρα !
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, Fotis13 said: Σιγουρα ! https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1076382/to-nero-theoni-katektise-to-oskar-tou-udatos https://www.news247.gr/epixeiriseis/ayto-einai-to-kalytero-emfialomeno-nero-ston-kosmo-kai-einai-elliniko.6412443.html 2
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1076382/to-nero-theoni-katektise-to-oskar-tou-udatos https://www.news247.gr/epixeiriseis/ayto-einai-to-kalytero-emfialomeno-nero-ston-kosmo-kai-einai-elliniko.6412443.html σικε ο διαγωνισμος Περα απο την πλακα ειναι τραγικο το ονομα . 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, Fotis13 said: σικε ο διαγωνισμος Περα απο την πλακα ειναι τραγικο το ονομα . Παρόλα αυτά είναι το όνομα της Νεράιδας που σύμφωνα με το μύθο προστάτευε την πηγή... 😛 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις