Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Torasu είπε

Θεόνη θα επέλεγα και εγώ αλλά δυστυχώς είναι δυσεύρετο...

Εδώ στη Λάρισα είναι τόσο δυσεύρετο που δεν υπάρχει καφετέρια που να μην το δίνει τσάμπα με τον καφέ.

Και αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια.

Οπότε μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που γράφεις!

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bluesattack είπε

Εχω ψηθει να κανω καμμια πλακα σε σερβιτορα.Να την ρωτησω τι επιλογες νερου υπαρχουν για το φραπεδακι :D

Θες και φυστικάκια ή πατατάκια με το νερό σου;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, randomcat είπε

Θες και φυστικάκια ή πατατάκια με το νερό σου;

:D

Βασικα θα το ζητησω σε σφηνοποτηρο.Δεν εχεις δει τα γκουρμε φαγητα που εχουν μια σταλιτσα  στο κεντρο του πιατου.Μονο ετσι εκτιμας την ποιοτητα :P

Δημοσ.
Στις 3/1/2019 στις 6:21 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

Καλά ο καθένας λέει αυτό που ξέρει απ τον τόπο του οπότε  Σαμαρια / Σεληναρι Ασκός  :P αλλά ακούω και λύση για φίλτρο ; 

Σαμαριά ναι, Σεληνάρι με τίποτα!

Δημοσ.

VOSS. Το iphone  των εμφιαλωμένων νερών. Όλα τα υπόλοιπα μπας κλας ελληνικά ειναι για τους ίδιους φτωχομπινέδες  που αγοράζουν elephone και pocopico.

Πέρα απο την πλάκα, το "Σαμαρίνα" ειναι το πιο ποιοτικό νερό για μενα, αν και δεν το βρίσκεις κάτω απο τον βόλο ευκολα.

• Confused 1
Δημοσ.

Πιο παλιά έπαιρνα Κορπη και Ιολη πολύ ωραία και τα 2 νομίζω πιο παλιά ήταν πιο καλό το Κόρπη μετά για κάποιο διάστημα μου φαινόταν αλλιώς,το Ιόλη είναι πολύ καλό και καθαρό και με καλή "γεύση" και βελούδινο εδω και κάποια χρόνια βέβαια έχω βάλει φίλτρο γιατί δεν συμφέρει αφού μόνο εμφιαλωμένα έπινα επί χρόνια γιατί το βρύσης είναι άστα να πάνε και δημιουργούσε ΄ψαμμο (άμμο) και πέτρες στα νεφρά με τον καιρό ..Το Ζάρος ήθελα να το δοκιμάσω,σε ποιο η ποιά σούπερ μάρκετ το βρίσκουμε ? 💧

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PillShovel είπε

VOSS. Το iphone  των εμφιαλωμένων νερών. Όλα τα υπόλοιπα μπας κλας ελληνικά ειναι για τους ίδιους φτωχομπινέδες  που αγοράζουν elephone και pocopico.

‘Voss’ water of Norway sold to Chinese investors:

https://www.newsinenglish.no/2016/01/12/voss-water-of-norway-sold-to-chinese-investors/

lKPaHzp.jpg

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Πιο παλιά έπαιρνα Κορπη και Ιολη πολύ ωραία και τα 2 νομίζω πιο παλιά ήταν πιο καλό το Κόρπη μετά για κάποιο διάστημα μου φαινόταν αλλιώς,το Ιόλη είναι πολύ καλό και καθαρό και με καλή "γεύση" και βελούδινο εδω και κάποια χρόνια βέβαια έχω βάλει φίλτρο γιατί δεν συμφέρει αφού μόνο εμφιαλωμένα έπινα επί χρόνια γιατί το βρύσης είναι άστα να πάνε και δημιουργούσε ΄ψαμμο (άμμο) και πέτρες στα νεφρά με τον καιρό ..Το Ζάρος ήθελα να το δοκιμάσω,σε ποιο η ποιά σούπερ μάρκετ το βρίσκουμε ? 💧

"Ζαρός" (όχι Ζάρος) και βρίσκεται σίγουρα Κρήτη (λιγότερο όμως στα Χανιά) μιας και η πηγή είναι Ηράκλειο. Ο Σκλαβενίτης στην Κρήτη το έχει πάντως,οπότε δεν  αποκλείω να το ανεβάζει και σε άλλες περιοχές της χώρας. Το νερό "Ρούβας" ανταγωνίζεται το "Ζαρός" σε όλα μιας και είναι από το ίδιο βουνό,αλλά δεν ξέρω όμως αν είναι και από την ίδια πηγή. Τέλος και το νερό "Ψηλορείτης" είναι από το ίδιο βουνό με τα 2 παραπάνω,με την διαφορά ότι κοστίζει και ΠΟΛΥ λιγότερα (1,14 Σκλαβενίτης). Σε αυτή την τιμή,που είναι και σταθερή δεν έχει αντίπαλο,ειλικρινά.

Δημοσ.

Υπαρχουν μελετες στο ιντερνετ απο το χημειο του κρατους που δειχνουν τα καλυτερα και τα χειροτερα.

Εγω παντως πινω μονο Ζαγορι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλόν είναι να αποφεύγετε τα εμφιαλωμένα νερά που ουδεμία σύγκριση έχουν ποιοτικώς με το τρεχούμενο νερό.Ειδικά στην Αθήνα και τα προάστιά της δεν χρειάζεται το εμφιαλωμένο .Εγώ τώρα που μένω επαρχία και το νερό δεν είναι και το καταλληλότερο για κατανάλωση,έχω αγοράσει ένα σχετικά καλό φίλτρο νερού και είμαι απολύτως ευχαριστημένος.Ομιλώ για φίλτρο άνω πάγκου και όχι αυτά τα μικρά που προσαρμόζονται επάνω στην βρύση.Έδωσα 80€ περίπου και αλλάζω το φίλτρο κάθε 12-13 μήνες και φυσικά έχω υπολογίσει ότι έχω κάνει απόσβεση απο τα νερά που θα αγόραζα όλο αυτό το διάστημα και μου περίσσεψαν και χρήματα και φυσικά καμμία σχέση η ποιότητα του τρεχουμένου ύδατος απο φίλτρο με την ποιότητα των εμφιαλωμένων που είναι σε μακροχρόνια επαφή με το πλαστικό μπουκάλι με ότι αυτό συνεπάγεται !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ !!!!

Επεξ/σία από masvidal
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

το θεωνη ειναι το καλυτερο νερο κι αναγνωρισμενο παγκοσμιως.μετα παει το νερα κρητης κ μετα το βικος...

Tι σου κάνει το καλό μάρκετινγκ,  όποιος πληρώσει για περισσότερα βραβεία θεωρείται και αναγνωρισμένος...
Καλύτερα πάντως να προτιμάτε τα φυσικά μεταλλικά και όχι τα επιτραπέζια, στα οποία γίνεται επεξεργασία, όπως είναι τα νερά κρήτης...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Tι σου κάνει το καλό μάρκετινγκ,  όποιος πληρώσει για περισσότερα βραβεία θεωρείται και αναγνωρισμένος...
Καλύτερα πάντως να προτιμάτε τα φυσικά μεταλλικά και όχι τα επιτραπέζια, στα οποία γίνεται επεξεργασία, όπως είναι τα νερά κρήτης...

Σωστά ! Ένα επιτραπέζιο νερό μπορεί να είναι νερό δικτύου (κοινό νερό βρύσης δηλαδή) ή νερό από επιφανειακά ύδατα (λίμνη) ή ποτάμι ή από γεώτρηση ή ακόμα και προϊόν αφαλάτωσης (θαλασσινό νερό που έχει υποστεί αφαλάτωση με αντίστροφη ώσμωση). Το επιτραπέζιο νερό υφίσταται απολύμανση (χλωρίωση, οζονισμό ή διήθηση με φίλτρα) προκειμένου να είναι ασφαλές για τον άνθρωπο. Άρα το επιτραπέζιο νερό, με το κοινό νερό βρύσης δεν διαφέρει, εκτός από το γεγονός ότι το πρώτο πωλείται συσκευασμένο.

• Like 2
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...