Προς το περιεχόμενο

Συμβατοτητα SSD M.2 σε Motherboard AM4 X370

Touch_Gold

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια καλη χρονια σε ολους . Εχω μπερδευτη με την συμβατοτητα των SSD M.2 σε μητρικες καρτες. Θα σας δωσω ενα παραδειγμα π.χ εαν βαλω στην μητρικη καρτα Asus Prime X370 Pro

τον Samsung 970 Evo NVMe M.2 500GB ή τον Samsung 960 Pro NVMe M.2 512GB θα εχω προβλημα συμβατοτητας ? Στο support της μητρικης για SSD M.2 δεν τα εχει μεσα , γραφει οτι υποστηριζει 

τον Samsung 950 PRO NVMe M.2 SSD που δεν υπαρχει πουθενα εδω στην Ελλαδα μονο εαν κανω παραγγελια απο εξω και ειναι πανακριβως σε σχεση με τους αλλους δυο . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, Touch_Gold είπε

Γεια σας παιδια καλη χρονια σε ολους . Εχω μπερδευτη με την συμβατοτητα των SSD M.2 σε μητρικες καρτες. Θα σας δωσω ενα παραδειγμα π.χ εαν βαλω στην μητρικη καρτα Asus Prime X370 Pro

τον Samsung 970 Evo NVMe M.2 500GB ή τον Samsung 960 Pro NVMe M.2 512GB θα εχω προβλημα συμβατοτητας ? Στο support της μητρικης για SSD M.2 δεν τα εχει μεσα , γραφει οτι υποστηριζει 

τον Samsung 950 PRO NVMe M.2 SSD που δεν υπαρχει πουθενα εδω στην Ελλαδα μονο εαν κανω παραγγελια απο εξω και ειναι πανακριβως σε σχεση με τους αλλους δυο . 

τον υποστηριζει κανονικα  και τον 970  evo βαση της μητρικης σου

SREDDHR.JPG

SDGFGDEG.JPG

• Like 2

εαν μπορεις να μου στειλεις το λινκ θα με βοηθουσες πολυ . Δεν ξερω που το βρηκες αλλα στο επισημο site της μητρικης δεν μπορεσα να καταλαβω εαν τους δεχεται ή οχι ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Touch_Gold είπε

εαν μπορεις να μου στειλεις το λινκ θα με βοηθουσες πολυ . Δεν ξερω που το βρηκες αλλα στο επισημο site της μητρικης δεν μπορεσα να καταλαβω εαν τους δεχεται ή οχι ...

στη μεση περιπου >>Storage

https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-X370-PRO/specifications/

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1

• Moderators
2 hours ago, Touch_Gold said:

Τους υποστηρίζει κανονικά. Μην πάρεις 950 pro, υπάρχουν νεότερα μοντέλα πλέον.

Ρίξε μια ματιά και στους Adata 8200. Βγαίνουν κορυφαίοι στα reviews.

• Like 1

• Moderators
1 hour ago, 50EuroUser said:

Στα ~100€ υπάρχει και ο Gammix S11 ο οποίος είναι σαν τον Adata 8200. Review εδώ

Δεν είναι σαν, ο ίδιος δίσκος είναι με ψύκτρα. Είχα τον S10 ένα φεγγάρι. Πολύ καλή επιλογή επίσης!

• Like 1

Τον ειχα δει και αυτον τον SSD M.2 που μου λετε αλλα πλεον ξερω οτι κανει για την μητρικη οπως και για τους Samsung !

Θα συγκρινω τιμες ταχυτητες και κριτικες και θα πραξω αναλογα !

Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια , να ειστε καλα παιδια και καλη χρονια σε ολους !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...