minakoss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα.ψαχνω ένα smart watch όχι απαραίτητα για άθληση.περισσοτερο θα το ήθελα λόγω δουλειάς.να είναι σχετικά γρήγορο να ανταποκρίνεται όταν με παίρνει κάποιος δηλ να γυρνάω το καρπό κ να βλέπω ποιος είναι κ οταν με ενδιαφέρει να απαντάω γρήγορα κ να λέω π.χ θα σε πάρω εγώ.ισως κάποιες φορές να το χρειάζομαι για τρέξιμο αλλά απλά πράγματα ίσα ίσα να μου δείχνει πόσο έτρεξα κ το χρόνο απλά.μπορω να διαθεσω μεχρι 100 ευρώ πςριπου.ευχαριστω
cambo99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Xiaomi Amazfit Pace λίγο κάτω από τα 100 euro πιστεύω να σε καλύψει σε κάτι επώνυμο.
minakoss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση..το ειχα κ απογοητευτικα,δεν εχει μικροφωνο 1ον κ 2ον μου κολουσε αρκετες φορες οταν με παιρναν,ειτε δεν εβλεπα ονομα ειτε ξεσυχρονιζοταν...επισης με τη κινηση του καρπου μου δεν αναβε πολλες φορες.
cambo99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Τότε για δοκιμασμένο από μένα ρολόι , αλλά πρέπει να ανέβεις στα χρήματα, είναι το Huawei Watch 2 .
mynam3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/10233579/Samsung-Gear-S3-Frontier.html
minakoss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 εχω το xiaomi redmi plus 5.μπορω να το συνδεσω κανονικα κ να υποστηριζει ολες τις λειτουργιες τον smart watch τισ samsung?
georbap Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, κάνω εδώ την ερώτησή μου. Έχω το smartwatch galaxy gear s3 το οποίο δούλευε άψογα με την προηγούμενη συσκευή. Σήμερα προσπάθησα να το συνδέσω με την νέα συσκευή galaxy A55 και δεν συνδέεται με τίποτα. Για την ακρίβεια μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαλειτουργικότητα μεταξύ του ρολογιού και συσκευών Samsung μετά το 2024. Είναι δυνατόν να μην το υποστηρίζει ή κάνω κάτι λάθος;
georbap Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, georbap είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, κάνω εδώ την ερώτησή μου. Έχω το smartwatch galaxy gear s3 το οποίο δούλευε άψογα με την προηγούμενη συσκευή. Σήμερα προσπάθησα να το συνδέσω με την νέα συσκευή galaxy A55 και δεν συνδέεται με τίποτα. Για την ακρίβεια μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαλειτουργικότητα μεταξύ του ρολογιού και συσκευών Samsung μετά το 2024. Είναι δυνατόν να μην το υποστηρίζει ή κάνω κάτι λάθος; Προς ενημέρωση. Μίλησα με την Samsung η οποία με ενημέρωσε ευθαρσώς ότι είναι απόφασή της να μην υποστηρίζονται τα παλαιότερα smartwatch από τις νέες συσκευές και μάλιστα smartwatch της ίδιας της εταιρίας . Η πλάκα είναι ότι ένα κινέζικο smartwatch των 50€ θα μπορούσα να το συνδέσω κανονικά, ενώ το gear s3 που πλήρωσα ακριβά προ 5ετιας όχι. Μετά από πολλά χρόνια υπέρ ευχαριστημένος πελάτης και υποστηρικτής των προϊόντων Samsung, πραγματικά απορώ με την πολιτική τους αυτή. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2024 από georbap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα