poihths Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Στις 6/8/2020 στις 3:48 ΜΜ, lactate είπε Εμένα αυτή είναι η κατάσταση.. δεν είναι υπερβολικά πολλές θεωρώ οι τρίχες.. ειναι αλλοι που ειναι ολοι καλυμμενοι.. απλα επειδη οι τριχες ειναι συνεχομενες απο ωμους εως καρπους φοβαμαι μη βγει καπως περιεργο και δεν ξερω τι να κανω.. πιο πολυ με πειραζουν οι τριχες στους ωμους να μπορω να βαλω ενα φανελακι και να μην ειναι αρκουδοκατασταση βασικα. εμπ1 😂😂
mary Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 20 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Οταν ειναι τριχωτος ειναι σαν να βαζεις τη μηχανη στα μαλια σου. Εσυ που εχεις λιγες για αυτο εισαι οκ 18 ώρες πριν, lactate είπε Το είχα κάνει μικρός με την αποτριχωτική της μάνας μου που δεν ήξερα τι ειναι.. δεν υπαρχει ο πονος και απλα γεμιζεις σπυράκια. Για αντρες δεν νομιζω οτι αντεχεται. Δεν το κάνατε σωστά. Για αυτό. Αν έχεις τόσες πολλές και πυκνές πρώτα κάνεις ξύρισμα, ώστε να μείνουν κοντές και η αποτριχωτικη μετά να τραβάει από τη ρίζα τις μικρές. Έτσι και ο πόνος μειώνεται και πιο αποτελεσματικη είναι. 1
lek88 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Στις 6/8/2020 στις 7:20 ΜΜ, lactate είπε Έχεις δίκιο έτσι όπως το θέτεις. Οπότε λες κερί πλάτη ώμους μπρατσα και βλέποντας ε; Γενικά δεν κάθομαι στον ήλιο γιατί απλά καίγομαι. Πήγαινε σε ένα κέντρο αισθητικής και κάνε κερί για αρχη. Πολλοί άντρες πάνε! Εκεί που πάω εγώ για φρύδια βλέπω άντρες που έρχονται μέχρι και για νύχια, μάσκες, απολέπιση, αποτρίχωση κτλ. Αν δεις ότι σου αρέσει το αποτέλεσμα πας και κάνεις ένα kaiser αργότερα ή μένεις στο κερί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα