lactate Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, lek88 είπε Και με το laser δεν θα εξαφανιστούν με την πρώτη συνέδρια. Θα χρειαστείς αρκετές ανάλογα με τον τύπο της τρίχας. Αλλά είναι οριστική λύση. Λίγο θα το καταλάβεις. Δεν είναι τρελός ο πόνος. Το ξέρω κάτι για 6-7 έχω ακούσει. Αλλα δεν παλεύεται τόση τρίχα κάτι πρέπει να γίνει.
super3bingo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δερματολόγος παιδιά, γι'αυτό υπάρχουν οι δερματολόγοι. 1
lek88 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, lactate είπε Το ξέρω κάτι για 6-7 έχω ακούσει. Αλλα δεν παλεύεται τόση τρίχα κάτι πρέπει να γίνει. Αυτό... Δεν υπάρχει άλλη (μόνιμη) λύση.
ParhsG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, lactate είπε Το ξέρω κάτι για 6-7 έχω ακούσει. Αλλα δεν παλεύεται τόση τρίχα κάτι πρέπει να γίνει. Λογικα με ξυρισμα θα φαινεται χαλια το αποτελεσμα να φανταστω.
lactate Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Λογικα με ξυρισμα θα φαινεται χαλια το αποτελεσμα να φανταστω. θα τσιμπάει απίστευτα, φαγούρα, σπυράκια και θα βγουν πιο αγριες.. φτάνουν αυτα;
ParhsG Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, lactate είπε θα τσιμπάει απίστευτα, φαγούρα, σπυράκια και θα βγουν πιο αγριες.. φτάνουν αυτα; Καποιοι δε τα παθαινουν αυτα. Εγω ακομα και με trimming βγαζω σπυρακια.
lactate Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, ParhsG είπε Καποιοι δε τα παθαινουν αυτα. Εγω ακομα και με trimming βγαζω σπυρακια. άσε που στην πλάτη όλο πρέπει να βάζω κάποιον να το κάνει για μένα
ge-lyk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 ...μην το απορρίπτετε το κερί. Αρκεί να αντέχεις τον πόνο. Με τον καιρό θα εξασθενησουν και και θα αραιώσουν αρκετά οι τρίχες. Με το Lazer την πάτησα και εγώ. Έκανα 10 συνεδρίες σε όλο το σώμα με μηδαμινα αποτελέσματα (φωτολυση, για να είμαι ακριβής). 1
lactate Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, ge-lyk είπε ...μην το απορρίπτετε το κερί. Αρκεί να αντέχεις τον πόνο. Με τον καιρό θα εξασθενησουν και και θα αραιώσουν αρκετά οι τρίχες. Με το Lazer την πάτησα και εγώ. Έκανα 10 συνεδρίες σε όλο το σώμα με μηδαμινα αποτελέσματα (φωτολυση, για να είμαι ακριβής). η φωτόλυση γενικά είναι μούφα, ο αλεξανδρίτης είναι αποτελεσματικός. Και αν δεις τωρα, πουθενά δεν λέει κανείς φωτόλυση. Αυτό ήταν πριν 10 χρόνια στα bodyline
ParhsG Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, ge-lyk είπε ...μην το απορρίπτετε το κερί. Αρκεί να αντέχεις τον πόνο. Με τον καιρό θα εξασθενησουν και και θα αραιώσουν αρκετά οι τρίχες. Με το Lazer την πάτησα και εγώ. Έκανα 10 συνεδρίες σε όλο το σώμα με μηδαμινα αποτελέσματα (φωτολυση, για να είμαι ακριβής). αν το δερμα σου δεν αντεχει κερι ομως; Εγω ειχα δοκιμασει σε σημειο κερι και αμεσως εβγαλα σπυρια που τα ειχα 1 μηνα.
ElectricWheel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Νομίζω το laser υπέρχει ξεκάθαρα όλων των άλλων τεχνικών γιατί 1) Μπορεί να είναι πιο ακριβό, αλλά το κόστος του πια δεν είναι απαγορευτικό 2) Τελείως ανώδυνο δεν είναι, αλλά πονάει πολύ λιγότερο από κερί και χαλάουα και δεν δημιουργεί τους ερεθισμούς που δημιουργεί το ξυράφι, ούτε έχει τη μυρωδία από τις και καλά αποτριχωτικές κρέμες 3) είναι κάτι μόνιμο
lactate Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Έχετε να προτείνετε μέρος στην Αθήνα για αποτρίχωση με laser αλεξανδριτη; γιατι με βλεπω να παω στα τυφλα απλα
ELTASSOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, lactate είπε Έχετε να προτείνετε μέρος στην Αθήνα για αποτρίχωση με laser αλεξανδριτη; γιατι με βλεπω να παω στα τυφλα απλα Κανε τη δοκιμη αυτη... Βαλε ξυραφι κανονικα και μετα αλειψε βιξ με σοδα. Καιγεται η ριζα και δεν ξαναβγαινει τιποτα...την επαλειψη αυτη καντην για 5 6 μερες και εισαι κομπλε....μου το ειχε πει παληος ελληνας σταρ ηθοποιος που το εκανε με απολυτη επιτυχια.
Lux Aeterna Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Στις 12/11/2019 στις 11:03 ΜΜ, ELTASSOS είπε Κανε τη δοκιμη αυτη... Βαλε ξυραφι κανονικα και μετα αλειψε βιξ με σοδα. Καιγεται η ριζα και δεν ξαναβγαινει τιποτα...την επαλειψη αυτη καντην για 5 6 μερες και εισαι κομπλε....μου το ειχε πει παληος ελληνας σταρ ηθοποιος που το εκανε με απολυτη επιτυχια. Νομιζω οτι ετσι θα καει ολος 😛
StamTheMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Νομιζω οτι ετσι θα καει ολος 😛 Μην ενοχλεις τους νεκρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα