jkoukos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το προηγούμενο router που πούλησες, είπες ότι το είχες ρυθμίσει και δούλευε όπως ακριβώς επιθυμούσες. Το ίδιο θα κάνεις και τώρα με το C20, με τις ίδιες ρυθμίσεις. Απλά είναι πίσω από το Speedport, που το χρειάζεσαι αναγκαστικά για την VoIP τηλεφωνία. Όλες λοιπόν οι συσκευές σου θα συνδέονται ενσύρματα και ασύρματα στο C20, σαν να είχες το προηγούμενο router.
sir_platanight Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Οκ αυτό θα κάνω!!!εχεις δίκιο δεν το έθεσα σωστα...όσον αφορά την ταχύτητα βάζω το 95% που συγχρονίζει το ρουτερ;;
jkoukos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Ο συγχρονισμός αφορά την ονομαστική ταχύτητα, αλλά η πραγματική κατά την επικοινωνία με το διαδίκτυο είναι μειωμένη κατά ένα ποσοστό λόγω overhead, που στην περίπτωση του VDSL ο μέσος όρος είναι 5%.
sir_platanight Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Ωραία εγώ θέλω να μου πεις επειδή πρέπει να βάλω bandwidth control σε τι ταχύτητα να το ρυθμίσω!!!
jkoukos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στην αρχή βάζεις την σύνδεση που έχεις, δηλαδή 48/4,8 και μετά από κάτω στους περιορισμούς ότι θέλεις εσύ να δώσεις είτε σε μεμονωμένη συσκευή είτε σε ομάδα ή/και του Guest.
sir_platanight Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Οκ!!!ευχαριστω πολύ φίλε μου για όλο το χρόνο σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα