sir_platanight Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Όσον αφορά το dhcp το βρήκα και το κατάλαβα!!!με το DMZ πρέπει να μου εξηγήσεις αν μπορείς!αστο να έρθει αυριο με το καλο και θα σε ενοχλήσω πάλι..Ευχαριστω πολύ!
jkoukos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Και αυτό εύκολο είναι. Π.χ. στο W724V (αντίστοιχα υπάρχει και στα άλλα Speedport) πας στο παρακάτω μενού και επιλέγεις καταρχήν την σύνδεση που έχεις στο πεδίο "WAN Connection" και στο επόμενο "DMZ Host" βάζεις την ΙΡ που θα έχεις ορίσει στην WAN θύρα του C20. Και φυσικά το ενεργοποιείς. Δες κι ένα βίντεο.
sir_platanight Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα,θα πρέπει να ενεργοποιήσω και την θύρα lan1 σαν θύρα wan?? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από sir_platanight
sir_platanight Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Εννοείς την ενεργοποίηση ή όλη τη διαδικασία;;
jkoukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Όχι δεν το κάνεις. Αυτή η επιλογή χρειάζεται αν το Speedport μπει πίσω από άλλο modem/router, ώστε να LAN1 να παίζει ως WAN.
sir_platanight Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το συνδεσα το μονο που δεν εχω κανει ειναι να φτιαξω το dmz. Παίρνω πολύ χαμηλές ταχύτητες...γιατι;;; Update: εφτιαξα και το dmz χωρίς να βάλω ip, μου έβγαλε στη λίστα το C20. Οι χαμηλές ταχύτητες είναι από το WiFi του c20,όταν συνδέομαι στο speedport πάει όπως πρέπει! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από sir_platanight
jkoukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Έχεις κάνει σύνδεση κάνοντας κλήση ΡΡΡοΕ, άρα δεν χρειάζεται το DMZ. Άφησέ το όμως ώστε να είναι ενεργό για πιθανή αλλαγή της σύνδεσης. Έχεις συνδεθεί ασύρματα στους 2,4GHz ή στους 5Ghz. Αν είναι το πρώτο δοκίμασε και με άλλο κανάλι αντί του αυτόματου που έχεις τώρα. Με κάποια εφαρμογή (π.χ. Wifi Analyzer) δες ποιο κανάλι σου προτείνει ως καλύτερο (εκτός το 14 που δεν παίζει στην Ευρώπη).
sir_platanight Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Έπειτα από δοκιμές είδα ότι φταίει το bandwidth control...πως μπορώ να φτιάξω κανόνα να έχει μόνο σε συγκεκριμένο γκεστ νετγουορκ συγκεκριμένη ταχύτητα;;με αφήνει μόνο με ip και άνοιγμα ports!!!μολις το ενεργοποιώ, ενεργοποιείται για όλα!!
jkoukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στο Guest Network έχει τις κατάλληλες επιλογές. Αλλά κανονικά και στο Bandwidth Control μπορείς, ορίζοντας μόνο την ΙΡ του Netflix. Στα πρώτα 2 πεδία δηλώνεις Upload (Egress) και Download (Ingress) της σύνδεσης που έχεις. Προσοχή, όχι τον συγχρονισμό αλλά περίπου το 95% της πραγματικής ταχύτητας. Μετά δημιουργείς έναν κανόνα για το Netflix με ότι περιορισμό θέλεις.
sir_platanight Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Έδωσα σε όλο το WiFi 10/1...είναι σωστό;;;50αρα έχω!!!θα κοιτάξω να δημιουργήσω κανόνα μόνο για το νετφλιξ!!θα το δω και θα σε ενοχλήσω πάλι...
sir_platanight Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Πως μπορώ να βάλω στατική ip στην τηλεόραση που παίζει το νετφλιξ;;έχω μια σαμσουνγκ ku6000.γιατί αλλιως δεν μπορώ να δημιουργήσω κανόνα;;επίσης τι port πρέπει να ανοίξω;
sir_platanight Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Το εφτιαξα επιτέλους όπως πρέπει!!!lan για την κονσόλα μου να παίρνω από το speedport η από το c20???
jkoukos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Θα τα έβαζα όλα στο C20 αφού κάνει ξεχωριστή σύνδεση και δημιουργεί το δικό του LAN, οπότε θα ήθελα όλες οι συσκευές να ανήκουν σε αυτό.
sir_platanight Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Ναι απλά μου είπες να βάλω bandwidth control στο c20!!!του έχω δώσει 45/4...παίζει κάποιο ρόλο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα