Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά το dhcp το βρήκα και το κατάλαβα!!!με το DMZ πρέπει να μου εξηγήσεις αν μπορείς!αστο να έρθει αυριο με το καλο και θα σε ενοχλήσω πάλι..Ευχαριστω πολύ!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και αυτό εύκολο είναι. Π.χ. στο W724V (αντίστοιχα υπάρχει και στα άλλα Speedport) πας στο παρακάτω μενού και επιλέγεις καταρχήν την σύνδεση που έχεις στο πεδίο "WAN Connection" και στο επόμενο "DMZ Host" βάζεις την ΙΡ που θα έχεις ορίσει στην WAN θύρα του C20. Και φυσικά το ενεργοποιείς. Δες κι ένα βίντεο.

DMZ.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συνδεσα το μονο που δεν εχω κανει ειναι να φτιαξω το dmz.

Χωρίς τίτλο.png

Παίρνω πολύ χαμηλές ταχύτητες...γιατι;;;

70BA34E0-2CE2-4CAD-8699-105AA415FFB1.png

Update: εφτιαξα και το dmz χωρίς να βάλω ip, μου έβγαλε στη λίστα το C20.

Οι χαμηλές ταχύτητες είναι από το WiFi του c20,όταν συνδέομαι στο speedport πάει όπως πρέπει!

Επεξ/σία από sir_platanight
Δημοσ.

Έχεις κάνει σύνδεση κάνοντας κλήση ΡΡΡοΕ, άρα δεν χρειάζεται το DMZ. Άφησέ το όμως ώστε να είναι ενεργό για πιθανή αλλαγή της σύνδεσης.

Έχεις συνδεθεί ασύρματα στους 2,4GHz ή στους 5Ghz. Αν είναι το πρώτο δοκίμασε και με άλλο κανάλι αντί του αυτόματου που έχεις τώρα. Με κάποια εφαρμογή (π.χ. Wifi Analyzer) δες ποιο κανάλι σου προτείνει ως καλύτερο (εκτός το 14 που δεν παίζει στην Ευρώπη).

Δημοσ.

Έπειτα από δοκιμές είδα ότι φταίει το bandwidth control...πως μπορώ να φτιάξω κανόνα να έχει μόνο σε συγκεκριμένο γκεστ νετγουορκ συγκεκριμένη ταχύτητα;;με αφήνει μόνο με ip και άνοιγμα ports!!!μολις το ενεργοποιώ, ενεργοποιείται για όλα!!

Δημοσ.

Στο Guest Network έχει τις κατάλληλες επιλογές.

Αλλά κανονικά και στο Bandwidth Control  μπορείς, ορίζοντας μόνο την ΙΡ του Netflix.

Στα πρώτα 2 πεδία δηλώνεις Upload (Egress) και Download (Ingress) της σύνδεσης που έχεις. Προσοχή, όχι τον συγχρονισμό αλλά περίπου το 95% της πραγματικής ταχύτητας.

Μετά δημιουργείς έναν κανόνα για το Netflix με ότι περιορισμό θέλεις.

Δημοσ.

Έδωσα σε όλο το WiFi 10/1...είναι σωστό;;;50αρα έχω!!!θα κοιτάξω να δημιουργήσω κανόνα μόνο για το νετφλιξ!!θα το δω και θα σε ενοχλήσω πάλι...

Δημοσ.

Πως μπορώ να βάλω στατική ip στην τηλεόραση που παίζει το νετφλιξ;;έχω μια σαμσουνγκ ku6000.γιατί αλλιως δεν μπορώ να δημιουργήσω κανόνα;;επίσης τι port πρέπει να ανοίξω;

Δημοσ.

Θα τα έβαζα όλα στο C20 αφού κάνει ξεχωριστή σύνδεση και δημιουργεί το δικό του LAN, οπότε θα ήθελα όλες οι συσκευές να ανήκουν σε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...