Dannie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο ακριβως με τιτλους ιδιοκτησιας αν το πουλησεις ή μισθωτηριο απο taxis αν ειναι για ενοικιο .Βλακεια του παλιου που δεν το εκοψε.Εσυ δεν μπορεις να το κοψεις . Δηλαδη Γιαννη θα πω στον καινουργιο ιδιοκτητη με το συμβολαιο να παει στην ΔΕΗ να βαλει το ρευμα στο ονομα του;;;Ο καινουργιος ιδιοκτητης(του πρωην ενοικιαστη μου)με το πληρεξουσιο που εχει να βαλει το ονομα του ενοικιαστη στο νεο ρευμα δεν μπορει να κοψει το παλιο;;
takoulou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, Dannie είπε Δηλαδη Γιαννη θα πω στον καινουργιο ιδιοκτητη με το συμβολαιο να παει στην ΔΕΗ να βαλει το ρευμα στο ονομα του;;;Ο καινουργιος ιδιοκτητης(του πρωην ενοικιαστη μου)με το πληρεξουσιο που εχει να βαλει το ονομα του ενοικιαστη στο νεο ρευμα δεν μπορει να κοψει το παλιο;; Καλησπερα.. Θα πεις στον νεο ιδιοκτητη να παει να βαλει το ρευμα στο ονομα του με το συμβολαιο που εχει..Αν εχει πληρεξουσιο μπορει και να κοψει το ρευμα αν το αναφερει αυτο.. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dannie είπε Δηλαδη Γιαννη θα πω στον καινουργιο ιδιοκτητη με το συμβολαιο να παει στην ΔΕΗ να βαλει το ρευμα στο ονομα του;;;Ο καινουργιος ιδιοκτητης(του πρωην ενοικιαστη μου)με το πληρεξουσιο που εχει να βαλει το ονομα του ενοικιαστη στο νεο ρευμα δεν μπορει να κοψει το παλιο;; Ακριβως..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα