Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτο ακριβως με τιτλους ιδιοκτησιας αν το πουλησεις ή μισθωτηριο απο taxis αν ειναι για ενοικιο  .Βλακεια του παλιου που δεν το εκοψε.Εσυ δεν μπορεις να το κοψεις .

Δηλαδη Γιαννη θα πω στον καινουργιο ιδιοκτητη με το συμβολαιο να παει στην ΔΕΗ να βαλει το ρευμα στο ονομα του;;;Ο καινουργιος ιδιοκτητης(του πρωην ενοικιαστη μου)με το πληρεξουσιο που εχει να βαλει το ονομα του ενοικιαστη στο νεο ρευμα δεν μπορει να κοψει το παλιο;;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Dannie είπε

Δηλαδη Γιαννη θα πω στον καινουργιο ιδιοκτητη με το συμβολαιο να παει στην ΔΕΗ να βαλει το ρευμα στο ονομα του;;;Ο καινουργιος ιδιοκτητης(του πρωην ενοικιαστη μου)με το πληρεξουσιο που εχει να βαλει το ονομα του ενοικιαστη στο νεο ρευμα δεν μπορει να κοψει το παλιο;;

Καλησπερα.. Θα πεις στον νεο ιδιοκτητη  να παει να βαλει το ρευμα στο ονομα του με το συμβολαιο που εχει..Αν εχει πληρεξουσιο μπορει και να κοψει το ρευμα αν το αναφερει αυτο..

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dannie είπε

Ακριβως.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...