Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω και περιπου 6 μηνες η εγγυηση ειναι 130 ευρω για μονοφασικα ασχετα με τα τετραγωνικα .Μπορει καποιος μεσω του 11770 να κανει την διαδικασια αλλα δεν θα το προτεινα. Την παροχη μπορει να την παρει ο ιδιοκτητης ή ο ενοικιαστης με τα απαραιτητα χαρτια. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Knight of Mercy είπε Να ρωτησω και κάτι σχετικό-άσχετο που με προβλημάτισε στις γιορτές? Ακίνητο (εξοχικό) που με ενδιέφερε προς αγορά έχει οφειλή στη ΔΕΗ (όπως προκύπτει απο το πιστοποιητικό ΤΑΠ που ζήτησε η συμβολαιογράφος μεταξύ άλλων). Το έγγραφο ο Πωλητής δεν το προσκόμισε και γενικά καθυστερούσε με αποτέλεσμα να περάσω απο τον οικείο Δήμο και να το ζητήσω ο ίδιος. Εκεί φάνηκε και η οφειλή η οποία και επιβεβαιώθηκε και απο τη ΔΕΗ. Ενώ το θέμα, φανταζόμουν, ότι δεν με αφορά, ο υπάλληλος του τοπικού γραφείου της ΔΕΗ μου ανέφερε κάποια στιγμή ότι "μπορεί και να μπλέξω" την ώρα που θα ζητήσω νέα σύνδεση. Παράλογο μου ακούστηκε αλλά υπάρχει περίπτωση, να προκύψει η οφειλή του Πωλητή ως βάρος στο Νέο Ιδιοκτήτη? Η μη οφειλή Τ.Α.Π. είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την μεταβίβαση, για αυτό σου ζήτησε και το συγκεκριμένο πιστοποιητικό μεταξύ άλλων η συμβολαιογράφος, αν δεν τακτοποιηθεί το χρέος αυτό τότε δεν μπορείς να το αγοράσεις.
adsl2+ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, Alessionew είπε Επειδή άλλαξα πρόσφατα, πρέπει πρώτα να έχεις πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου σε ισχύ. Αν δεν το ξέρεις αυτό μπορείς να επικοινωνήσεις με το ΔΕΔΔΗΕ να σε ενημερώσει. Μετά πρέπει στη ΔΕΗ να τους πας πιστοποιητικό θανάτου και το ε1 όπου θα φαίνεσαι ως ιδιοκτήτης. Ουσιαστικά κανείς νέα σύμβαση στο όνομα σου! έναν λογαριασμό ρεύματος ή να γνωρίζετε τον αριθμό παροχής του ακινήτου την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο (ή άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο) αποδεικτικό του ΑΦΜ σας (επίδειξη οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου, π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας, βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, δήλωση πληροφοριακών στοιχείων ακινήτου από TAXIS) επιπλέον, για δική σας διασφάλιση, είναι πιθανό να χρειαστείτε και αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακινήτου (έγγραφο Taxisnet) ή αντίγραφο του συμβολαίου ιδιοκτησίας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, adsl2+ είπε έναν λογαριασμό ρεύματος ή να γνωρίζετε τον αριθμό παροχής του ακινήτου την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο (ή άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο) αποδεικτικό του ΑΦΜ σας (επίδειξη οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου, π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας, βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, δήλωση πληροφοριακών στοιχείων ακινήτου από TAXIS) επιπλέον, για δική σας διασφάλιση, είναι πιθανό να χρειαστείτε και αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακινήτου (έγγραφο Taxisnet) ή αντίγραφο του συμβολαίου ιδιοκτησίας. Το μισθωτηριο απο taxis το ζητανε οπωσδηποτε 2
k_w_t Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, adsl2+ είπε έναν λογαριασμό ρεύματος ή να γνωρίζετε τον αριθμό παροχής του ακινήτου την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο (ή άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο) αποδεικτικό του ΑΦΜ σας (επίδειξη οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου, π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας, βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, δήλωση πληροφοριακών στοιχείων ακινήτου από TAXIS) επιπλέον, για δική σας διασφάλιση, είναι πιθανό να χρειαστείτε και αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακινήτου (έγγραφο Taxisnet) ή αντίγραφο του συμβολαίου ιδιοκτησίας. Μισθωτηριο ή E9 υποχρεωτικο πλεον.... 2
takoulou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Ναι... Και το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου αν εχει ληξει.. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, takoulou είπε Ναι... Και το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου αν εχει ληξει.. Ισχυς 14 χρονια για σπιτια και 7 για επαγγελματικες στεγες.
panosno1com Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 επαναφέρω το τοπικ. λοιπον για αλλαγη ονοματος απο της μητερας μου σε εμενα. Θα δηλωθει στην επόμενη φορολογικη δηλωση του 2020 οτι το 2019 ηταν δωρεαν παραχωρηση. Μπορώ να κάνω κατι δεδομενου οτι τον Γεναρη θα παω στο σπιτι ; να παρω αμεσως το ρευμα στο ονομα μου ; ή να περιμενω μεχρι τον ιουνιο που θα δηλωσουμε αμφοτεροι τη δωρεαν παραχωρηση και να παω τοτε για αλλαγη; δεδομενου οτι το ρευμα πρεπει να εκδιδεται στο ονομα του πραγματικου χρηστη του ακινητου; (πιστοποιητικο ηλεκτρολογου καταθεσαμε προσφατα παρεπιπτοντως)
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, panosno1com είπε επαναφέρω το τοπικ. λοιπον για αλλαγη ονοματος απο της μητερας μου σε εμενα. Θα δηλωθει στην επόμενη φορολογικη δηλωση του 2020 οτι το 2019 ηταν δωρεαν παραχωρηση. Μπορώ να κάνω κατι δεδομενου οτι τον Γεναρη θα παω στο σπιτι ; να παρω αμεσως το ρευμα στο ονομα μου ; ή να περιμενω μεχρι τον ιουνιο που θα δηλωσουμε αμφοτεροι τη δωρεαν παραχωρηση και να παω τοτε για αλλαγη; δεδομενου οτι το ρευμα πρεπει να εκδιδεται στο ονομα του πραγματικου χρηστη του ακινητου; (πιστοποιητικο ηλεκτρολογου καταθεσαμε προσφατα παρεπιπτοντως) Μπορεις ανα πασα στιγμη με υπευθυνη δηλωση της μητερας σου για δωρεαν παραχωριση να το παρεις στο ονομα σου .Το ειχα κανει εγω με την κορη μου. Στην επομενη φορολογικη δηλωση ο καθενας το δηλωνει για τους μηνες που το ειχε. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano 1
panosno1com Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορεις ανα πασα στιγμη με υπευθυνη δηλωση της μητερας σου για δωρεαν παραχωριση να το παρεις στο ονομα σου .Το ειχα κανει εγω με την κορη μου. Στην επομενη φορολογικη δηλωση ο καθενας το δηλωνει για τους μηνες που το ειχε. σε ευχαριστω! θελει θεωρημενη υπογραφη απο ΚΕΠ ; και στη δηλωση να λεει οτι ΘΑ μου το δωσει δωρεαν παραχωρηση ή οτι μενω ηδη ; επισης το 130ρι δε το γλιτωνω παλι ετσι ;
chsam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, panosno1com είπε επισης το 130ρι δε το γλιτωνω παλι ετσι ; Οχι, εκτος και αν δικαιουσαι ΚΟΤ. 1
panosno1com Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, chsam είπε Οχι, εκτος και αν δικαιουσαι ΚΟΤ. σε ευχαριστω, το κοτ α του κεα ή το β ?
chsam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, panosno1com είπε σε ευχαριστω, το κοτ α του κεα ή το β ? Και τα δυο ΚΟΤ ειναι. 1
Dannie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Σημερα εκανα διακοπη συμβολαιου σε ενοικιαστη μου(ο οποιος νοικιασε καπου αλλου)το θεμα ειναι οτι το ρευμα ειναι στο ονομα του και εγω το σπιτι θα το πουλησω τι μπορει να γινει;;;Μπορω να κανω εγω διακοπη του ρευματος του;;;Μπορει ο καινουργιος ιδιοκτητης και να βαλει καινουργιο δικο του;;;;Εμαθα οτι εκανε πληρεξουσιο σε αυτον που νοικιασε το σπιτι να βαλει το ρευμα στο ονομα του μπορει με το ιδιο πληρεξουσιο να κοψει το ρευμα του και απο το δικο μου(που πριν νοικιαζε.Απλα εμενα ειναι κεντρο αθηνα και το νεο σπιτι του ειναι καλλιθεα).Ο ιδιος ο πρωην ενοικιαστης μου δεν μπορει να κανει διακοπη λογω σοβαρου προβληματος υγειας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dannie είπε Σημερα εκανα διακοπη συμβολαιου σε ενοικιαστη μου(ο οποιος νοικιασε καπου αλλου)το θεμα ειναι οτι το ρευμα ειναι στο ονομα του και εγω το σπιτι θα το πουλησω τι μπορει να γινει;;;Μπορω να κανω εγω διακοπη του ρευματος του;;;Μπορει ο καινουργιος ιδιοκτητης και να βαλει καινουργιο δικο του;;;;Εμαθα οτι εκανε πληρεξουσιο σε αυτον που νοικιασε το σπιτι να βαλει το ρευμα στο ονομα του μπορει με το ιδιο πληρεξουσιο να κοψει το ρευμα του και απο το δικο μου(που πριν νοικιαζε.Απλα εμενα ειναι κεντρο αθηνα και το νεο σπιτι του ειναι καλλιθεα).Ο ιδιος ο πρωην ενοικιαστης μου δεν μπορει να κανει διακοπη λογω σοβαρου προβληματος υγειας. Αυτο ακριβως με τιτλους ιδιοκτησιας αν το πουλησεις ή μισθωτηριο απο taxis αν ειναι για ενοικιο .Βλακεια του παλιου που δεν το εκοψε.Εσυ δεν μπορεις να το κοψεις . Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα