Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexx είπε

Μαλλον θα πρεπει να παρω και εγω ενα τηλ να ρωτησω, γιατι θελω να παρω την παροχη στο ονομα μου απο τον πατερα μου που δεν ζει πλεον. Αν ξερει κανεις τι γινεται σ αυτην την περιπτωση ας ενημερωσει.

δες εδώ: https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexx είπε

Μαλλον θα πρεπει να παρω και εγω ενα τηλ να ρωτησω, γιατι θελω να παρω την παροχη στο ονομα μου απο τον πατερα μου που δεν ζει πλεον. Αν ξερει κανεις τι γινεται σ αυτην την περιπτωση ας ενημερωσει.

Εαν προκειτε για κληρονομια πρεπεις να πας χαρτι οτι εισαι νομιμος κληρονομος.. Εαν ειναι με ενοικιο την αλλαγη συμβολαιου.

Και στις δυο περιπτωσης νομιζω οτι γλυτωνεις την εγγυηση, γιατι υπαρχει ηδη στο ονομα του πατερα σου...

Δημοσ.

Του πατερα μου ειναι το σπιτι. Καλου κακου θα τους κανω ενα τηλ πρωτα να δω τι θα μου πουν και μετα θα παω απο το γραφειο τους.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexx είπε

Του πατερα μου ειναι το σπιτι. Καλου κακου θα τους κανω ενα τηλ πρωτα να δω τι θα μου πουν και μετα θα παω απο το γραφειο τους.

Πρεπει να εισαι νομιμος κληρονομος αυτο το ξερω γιατι το εχω περασει και εγω....

Εαν δεν εχει βγει κληρονομια με την βεβαιωση περι  εγγυτερων συγγενων...

Δημοσ.

Χρειαζεται το χαρτι της νομιμης κληρονομιας... Αν υπαρχει αυτο για το δειξεις... Αν δεν υπαρχει αυτο θα πρεπει να προσκομισεις το πιστοποιητικο πλησιεστερων συγγενων και να κατεχεις πανω  απο το 65%...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, takoulou είπε

Χρειαζεται το χαρτι της νομιμης κληρονομιας... Αν υπαρχει αυτο για το δειξεις... Αν δεν υπαρχει αυτο θα πρεπει να προσκομισεις το πιστοποιητικο πλησιεστερων συγγενων και να κατεχεις πανω  απο το 65%...

To 65% δεν ισχυει αμα το δηλωνεις μονιμη κατοικια...

Εχω το 33,3% και εχω το ρολοι στο ονομα μου. Απλα πρεπει οι υπολοποι να το εχουν βαλει δωρεαν παραχωρηση σε σενα.

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Εγώ πάντως τον Οκτώβρη που νοίκιασα πήγα στη ΔΕΗ με το ενοικιαστηριο κ τα στοιχεία μου πλήρωσα 130 εγγύηση για 45τμ Γ1 και συνδέθηκε σε 2 μέρες έγινε μέσω άλλου καταστήματος κιόλας καμία σχέση με την πόλη που μένω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Εγώ πάντως τον Οκτώβρη που νοίκιασα πήγα στη ΔΕΗ με το ενοικιαστηριο κ τα στοιχεία μου πλήρωσα 130 εγγύηση για 45τμ Γ1 και συνδέθηκε σε 2 μέρες έγινε μέσω άλλου καταστήματος κιόλας καμία σχέση με την πόλη που μένω. 

αμεσα πλερωσες μετρητητα?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

αμεσα πλερωσες μετρητητα?

Ναι εκεί που έκανα την αίτηση για την σύνδεση νομίζω πάντως αν πας σε κάποια άλλη εταιρία δεν πληρώνεις εγγύηση κλπ η πληρώνεις πολύ μικρό ποσό αλλά δεν το ρίσκαρα να πάω οι γονείς πάντα ΔΕΗ είχαν και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα τώρα να πας σε κάποια άλλη δεν ξέρω και τη χρεώσεις έχουν κλπ καλύτερα πάνω σε αυτό να μας απαντήσει κάποιος που έχει εκτός ΔΕΗ 

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, alexx είπε

Επειδή άλλαξα πρόσφατα, πρέπει πρώτα να έχεις πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου σε ισχύ. Αν δεν το ξέρεις αυτό μπορείς να επικοινωνήσεις με το ΔΕΔΔΗΕ να σε ενημερώσει. Μετά πρέπει στη ΔΕΗ να τους πας πιστοποιητικό θανάτου και το ε1 όπου θα φαίνεσαι ως ιδιοκτήτης. Ουσιαστικά κανείς νέα σύμβαση στο όνομα σου!

• Thanks 1
Δημοσ.

Να ρωτησω και κάτι σχετικό-άσχετο που με προβλημάτισε στις γιορτές?

Ακίνητο (εξοχικό) που με ενδιέφερε προς αγορά έχει οφειλή στη ΔΕΗ (όπως προκύπτει απο το πιστοποιητικό ΤΑΠ που ζήτησε η συμβολαιογράφος μεταξύ άλλων). Το έγγραφο ο Πωλητής δεν το προσκόμισε και γενικά καθυστερούσε με αποτέλεσμα να περάσω απο τον οικείο Δήμο και να το ζητήσω ο ίδιος. Εκεί φάνηκε και η οφειλή η οποία και επιβεβαιώθηκε και απο τη ΔΕΗ.

Ενώ το θέμα, φανταζόμουν, ότι δεν με αφορά, ο υπάλληλος του τοπικού γραφείου της ΔΕΗ μου ανέφερε κάποια στιγμή ότι "μπορεί και να μπλέξω" την ώρα που θα ζητήσω νέα σύνδεση.

Παράλογο μου ακούστηκε αλλά υπάρχει περίπτωση, να προκύψει η οφειλή του Πωλητή ως βάρος στο Νέο Ιδιοκτήτη?

Δημοσ.

Καλησπερα... Επειδη τωρα ψαχνουν πολυ με τις συνδεσεις που γινονται και αν υπαρχει οφειλη σε προτεπουν να εξοφληθει αυτη η οφειλη για σου κανουν την νεα συνδεση.. Στο μεταξυ ο πελατης που δεν εχει πληρωσει την οφειλη του χρωσταει  και τα  λεφτα στον δημο της περιοχης που θελει αυτος  τωρα να τα εισπραξει... Ειχε ακουστει καποια στιγμη οτι ο οφειλεσ Δεη, Ευδαπ να περαστουν στην εφορια..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Knight of Mercy είπε

Να ρωτησω και κάτι σχετικό-άσχετο που με προβλημάτισε στις γιορτές?

Ακίνητο (εξοχικό) που με ενδιέφερε προς αγορά έχει οφειλή στη ΔΕΗ (όπως προκύπτει απο το πιστοποιητικό ΤΑΠ που ζήτησε η συμβολαιογράφος μεταξύ άλλων). Το έγγραφο ο Πωλητής δεν το προσκόμισε και γενικά καθυστερούσε με αποτέλεσμα να περάσω απο τον οικείο Δήμο και να το ζητήσω ο ίδιος. Εκεί φάνηκε και η οφειλή η οποία και επιβεβαιώθηκε και απο τη ΔΕΗ.

Ενώ το θέμα, φανταζόμουν, ότι δεν με αφορά, ο υπάλληλος του τοπικού γραφείου της ΔΕΗ μου ανέφερε κάποια στιγμή ότι "μπορεί και να μπλέξω" την ώρα που θα ζητήσω νέα σύνδεση.

Παράλογο μου ακούστηκε αλλά υπάρχει περίπτωση, να προκύψει η οφειλή του Πωλητή ως βάρος στο Νέο Ιδιοκτήτη?

λογικά εσύ δεν μπλέκεις κάπου, θα έμπλεκες αν ήταν στο όνομα σου μόνο :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...