APPLEGEEK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια εαν νοικιάσω σπιτι πλεον πρεπει να το βάλω στο ονομα μου την ΔΕΗ. πρεπει να τα δωσω μαζι ολα τα χρηματα ?κατι για 150 ευρω εγγύηση άκουσα. ποσο στοιχίζει και ποσες μερες θελει ? μπορω μέσο ίντερνετ? 2019 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από APPLEGEEK
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Η εγγύηση πάει ανάλογα με τα τετραγωνικά και το είδος τηε σύνδεσης (μονοφασικό, τριφασικό).
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, zio10 είπε Η εγγύηση πάει ανάλογα με τα τετραγωνικά και το είδος τηε σύνδεσης (μονοφασικό, τριφασικό). δωσε παραδειγμα για 60μ2 και για 30-40 να δουμε τιμες γινεται μεσο ιντερνετ? πρεπει να παω εκει? ποσο καιρο θελει? πρεπει να δωσω τα χρηματα μετρτητεις?
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δεν ξέρω αν είναι παντού ίδιες οι τιμές. Αν θυμάμαι καλά για 70 τμ με τριφασικό όμως κάπου 80€ εγγύηση, για 45 τμ μονοφασικό γύρω στα 30€. Με επιφύλαξη.
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Η εγγύηση στη ΔΕΗ ανάλογα με τα τετραγωνικά ίσχυε παλιότερα, πλέον έγινε 130€ ανεξαρτήτως τετραγωνικών. 2 1
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Η εγγύηση στη ΔΕΗ ανάλογα με τα τετραγωνικά ίσχυε παλιότερα, πλέον έγινε 130€ ανεξαρτήτως τετραγωνικών. 130 ευρω αμεσος μετρητα ? η μπορω με τον πρωτο λογαριασμό?
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε 130 ευρω αμεσος μετρητα ? η μπορω με τον πρωτο λογαριασμό? Δεν το γνωρίζω.
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε 130 ευρω αμεσος μετρητα ? η μπορω με τον πρωτο λογαριασμό? Στον 1ο λογαριασμό έρχονται
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Στον 1ο λογαριασμό έρχονται και μπορω να το κανω μεσο ιντερνετ την αιτηση η πρεπει να παω σε καταστημα?
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε και μπορω να το κανω μεσο ιντερνετ την αιτηση η πρεπει να παω σε καταστημα? Δε ξέρω, πριν καμιά διετία που είχα κάνει σύνδεση σπίτι μου την έκανα σε κατάστημα Βέβαια μου είπαν ότι θα μπορούσα να την έχω κάνει μέσω net και θα ερχόταν η σύμβαση με courier στο χώρο μου
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Δε ξέρω, πριν καμιά διετία που είχα κάνει σύνδεση σπίτι μου την έκανα σε κατάστημα Βέβαια μου είπαν ότι θα μπορούσα να την έχω κάνει μέσω net και θα ερχόταν η σύμβαση με courier στο χώρο μου οκ 8α παω γιατι εαν βρω σπιτι θελω να γινει αμεσα σας εθχαρστιω
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η εγγύηση στη ΔΕΗ ανάλογα με τα τετραγωνικά ίσχυε παλιότερα, πλέον έγινε 130€ ανεξαρτήτως τετραγωνικών. Από πότε αυτό; Μάιο έκανα σύνδεση και ήταν με τετραγωνικά.
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, zio10 είπε Από πότε αυτό; Μάιο έκανα σύνδεση και ήταν με τετραγωνικά. Εδώ και μερικούς μήνες, τουλάχιστον 2, δεν ξέρω ακριβώς. 29 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε και μπορω να το κανω μεσο ιντερνετ την αιτηση η πρεπει να παω σε καταστημα? Στο site της ΔΕΗ δεν γράφει κάτι για μέσω ίντερνετ, γράφει πως είτε πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο κατάστημα με τα δικαιολογητικά, είτε να επικοινωνήσεις με το 11770: https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143 1
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εδώ και μερικούς μήνες, τουλάχιστον 2, δεν ξέρω ακριβώς. Στο site της ΔΕΗ δεν γράφει κάτι για μέσω ίντερνετ, γράφει πως είτε πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο κατάστημα με τα δικαιολογητικά, είτε να επικοινωνήσεις με το 11770: https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143 ευχαριστω... ελλαδισταν 2019
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ευχαριστω... ελλαδισταν 2019 Πήρες στο 11770 και σου είπαν ότι πρέπει υποχρεωτικά να πας σε κατάστημα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα