Conan2046 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Να θέσω ένα λίγο ανορθόδοξο ερώτημα. Ξέρω ότι όπως λέει και το όνομα ο σκοπός είναι να "χτίσεις" μια πόλη, έχω δει και παιχνίδια με φλας από browser άλλα παιχνίδια για υπολογιστή που κυκλοφορούν κλπ. Αλλά υπάρχει άραγε κάποιο παιχνίδι που να μην χρειάζεται να ασχοληθείς με όλο αυτό το χτίσιμο; Να έχεις υπό την εποπτεία σου μια πόλη, περιοχή κλπ και να παίρνεις αποφάσεις που επηρεάζουν την ευημέρια της πόλης κλπ αλλά χωρίς όλο αυτά τα μικρό-κόνσεπτ; Και δεν εννοώ από την άλλη αυτά τα παιχνίδια με κάρτες που σου λένε να επιλέξεις αυτό ή το άλλο στυλ lapse.
Conan2046 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ, ίσως δώσω μια ευκαιρία στο cities skyline.
nipoa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 σορρυ ρε μαν αλλα στο αρχικο σου ποστ ειπες ΔΕ ΘΕΣ να χρειαζεται να ασχολεισαι με ολο αυτο το χτισιμο, αλλα με πιο ουσιωδες αποφασεις κτλ. το skyline ειναι αλλο ενα sim city
Conan2046 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Είδα την πρόταση και φαντάστηκα ότι κάλυπτε αυτά που ζητούσα και μου φάνηκε πιο "city building", αν είναι ένα από τα ίδια εννοείται πως δεν το ξεκινώ. Το frostpunk φαίνεται ενδιαφέρον σεναριακά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα