knkonnoy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 καλημερα και χρονια πολλα. παρηγγειλα απο ebay και ο γαλλος πωλητης θα το στειλει με la poste colissimo internasional. οταν φτασει ελλαδα ποιος μεταφορεας αναλαμβανει την παραδοση του? ευχαριστω
anaximandros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Η υπηρεσία δεμάτων των ΕΛΤΑ Όχι ταχυδρόμος, ούτε ΕΛΤΑ Courier. Θα έρθει διανομέας των ΕΛΤΑ με ένα μπλε βανάκι, συνήθως τα φέρνουν μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
DelsinGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Στις 3/1/2019 στις 5:07 ΜΜ, anaximandros είπε Η υπηρεσία δεμάτων των ΕΛΤΑ Όχι ταχυδρόμος, ούτε ΕΛΤΑ Courier. Θα έρθει διανομέας των ΕΛΤΑ με ένα μπλε βανάκι, συνήθως τα φέρνουν μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Καλησπέρα, Επειδή περιμένω πακέτο από Colissimo, η ξαδέρφη μου έχει παραλάβει από ΕΛΤΑ Courier πακέτο από αυτούς και ένα παιδί που παρέλαβε χθες πακέτο, το έλαβε από ACS. Μήπως έχει αλλάξει κάτι; 1
Manos1995 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Στις 3/1/2019 στις 5:07 ΜΜ, anaximandros είπε Η υπηρεσία δεμάτων των ΕΛΤΑ Όχι ταχυδρόμος, ούτε ΕΛΤΑ Courier. Θα έρθει διανομέας των ΕΛΤΑ με ένα μπλε βανάκι, συνήθως τα φέρνουν μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Γνωρίζετε τι χρόνο παράδοσης έχουν συνήθως από Γαλλία προς Ελλάδα;
moutsa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Σε κανονικούς ρυθμούς είναι αρκετά γρήγορα αλλά λόγο τρέχουσας καταστασης να περιμένεις τουλάχιστον απο 3 εβδομάδες μπορεί και μήνα.
blade_runner Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 είχα κάνει αγορά από ebay Γαλλίας και μου το έστειλε με Coliposte International (με tracknig number) αποστολή 16/11 , παραλαβή 30/11 μόλις είδα οτι έχει φτάσει θυρίδα ΕΛΤΑ πήγα και το πήρα απο το ταχυδρομείο της περιοχής μου για να γλιτώσω 2-3 μέρες 1
Arcanant Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Συγνώμη που ξεθάβω το thread αλλά μου στείλανε και εμένα μέσο La Poste colissimo internasional και λέει ότι μου έχει έρθει το δέμα ενώ εγώ δεν έχω λάβει τίποτα. Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι το tracking number δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα. Το πέρασα το νούμερο και από άλλες υπηρεσίες (ACS, Speedex, Γενική ταχυδρομική) και τίποτα.
conqueror06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα με ΕΛΤΑ Courier μου έρχεται το la poste colissimo international σταθερά εδώ και 5 χρόνια. Κουράγιο...
Arcanant Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Το πέρασα και από ΕΛΤΑ courrier και δεν βγαίνει τίποτα. Τους πήρα και τηλέφωνο , δεν ξέρουν τίποτα... 😩 Ευχαριστώ πάντως... Αν γνωρίζει κάποιος άλλες εταιρείες που εξυπηρετούν την la poste στην Ελλάδα,.. καλές γιορτές.
pRonOoBGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει παραγγελία από το εξωτερικό, αλλά βρίσκομαι Σαντορίνη όπου τα ΕΛΤΑ εδώ έχουν κλείσει. Γνωρίζει κανείς εάν θα έρθει το δέμα με κάποια άλλη υπηρεσία;;( ACS πχ)
drketikios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, τελικά πως ήρθε το δέμα; Με ΕΛΤΑ; Όλα πηγαν καλά;
aces Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, drketikios είπε Καλησπέρα, τελικά πως ήρθε το δέμα; Με ΕΛΤΑ; Όλα πηγαν καλά; καποια απο LaPoste/Collisimo ερχονται με ΕΛΤΑ & καποια αλλα εξυπηρετουνται με τα ΕΛΤΑ courier. Επιπλεον Χρεωσεις δεν εχει αφου ειναι εντος ΕΕ. Παραδοση κανει στη 1 βδομαδα μεσο ορο ισως κ λιγο παραπανω στο 10ημερο μαξιμουμ απο Γαλλία.
kanias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Στις 23/1/2023 στις 5:17 ΜΜ, aces είπε καποια απο LaPoste/Collisimo ερχονται με ΕΛΤΑ & καποια αλλα εξυπηρετουνται με τα ΕΛΤΑ courier. Επιπλεον Χρεωσεις δεν εχει αφου ειναι εντος ΕΕ. Παραδοση κανει στη 1 βδομαδα μεσο ορο ισως κ λιγο παραπανω στο 10ημερο μαξιμουμ απο Γαλλία. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε. Προσπαθώ να κάνω και γώ μια πώληση μέσω lapose/collisimo που θέλει ο αγοραστής. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω ένα φάκελο με τα στοιχεία μου και χρειάζεται 50€ και τα χρήματα θα μου τα βάλει μαζί με το ποσό στο προϊόν που πουλάω. Έκανα την πληρωμή μέσω recharge αλλά ο κωδικός που μου έστειλαν από τη collisimo και τον έστειλα πίσω με μειλ δεν έγινε δεκτός. Μου λένε ότι πρέπει να ξανακάνω την πληρωμή και ότι τα αλλά χρήματα θα μου γυρίσουν πίσω. Έχετε ιδέα τι γίνεται; Έχει κάποιος εμπειρία; Παρακατω επισυνάπτω το μειλ που μου ήρθε από τη colissimo
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, kanias είπε Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε. Προσπαθώ να κάνω και γώ μια πώληση μέσω lapose/collisimo που θέλει ο αγοραστής. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω ένα φάκελο με τα στοιχεία μου και χρειάζεται 50€ και τα χρήματα θα μου τα βάλει μαζί με το ποσό στο προϊόν που πουλάω. Έκανα την πληρωμή μέσω recharge αλλά ο κωδικός που μου έστειλαν από τη collisimo και τον έστειλα πίσω με μειλ δεν έγινε δεκτός. Μου λένε ότι πρέπει να ξανακάνω την πληρωμή και ότι τα αλλά χρήματα θα μου γυρίσουν πίσω. Έχετε ιδέα τι γίνεται; Έχει κάποιος εμπειρία; Παρακατω επισυνάπτω το μειλ που μου ήρθε από τη colissimo Σε εξαπάτησαν, απορώ πως άτομα σε τεχνολογικά forum την πατάτε τόσο εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα