LeonV12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Phoenix4 είπε Καλά με τα ελληνικά δεδομένα (φπα + ευρώ) κανά 140 το Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από LeonV12
Ouranium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, LeonV12 είπε Ισχυει αλλα τις μνημες τις παιρνεις μια φορα και εχουν εφ ορου ζωης εγγυηση.Ενω μια καρτα των1000€ μετα την τριετια ετσι και ψοφησει την πηρες αγκαλια και της κανεις μνημοσυνο. Κάνεις λάθος. Πριν βγουν οι ryzen 2 υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα είχαν ddr4 μνήμες,πράγμα που σημαίνει ότι σε 1-2 Χρόνια θα βγουν στην αγορά άρα θα αλλάξεις και μνήμες κάποια στιγμή. Προσωπικά τις παλιές μνήμες τις κάνω μπρελόκ Γιατί μου αρέσει πολύ 😁
hondakkias31 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, DayTheGreaT είπε Πόσο τέλειο να υπάρχει ανταγωνισμός ρε παιδιά...είτε είσαι φανατικός με την Intel είτε με την AMD είναι αναγκαίο να υπάρχει ανταγωνισμός και η μία εταιρεία να κοντράρει την άλλη για ακόμα καλύτερα προϊόντα σε καλύτερες τιμές! Χίλια μπράβο στην AMD και στηρίζουμε δυναμικά γιατί έφερε τα πάνω κάτω στους επεξεργαστές. Μακάρι να κάνει και το ίδιο και στις κάρτες γραφικών γιατί η NVIDIA το έχει καβαλήσει για τα καλά το καλάμι της... Περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα για την CES και fingers cross μάγκες μου 😉 ΥΓ: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα Αν βγουν με αυτα τα χαρακτηριστικα κ τιμες δεν υπαρχει πια ανταγωνισμος μονοπωλιο 3 ώρες πριν, dimitris21gr είπε Με τέτοιες τιμές η Intel δεν έχει λόγω ύπαρξης! Δυστυχως η ευτυχως συμφωνω απολυτα
WOLFMAN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Εγώ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω 2700χ και Asus crosshair μετά τα leaks ακόμα και τα μισά να είναι αληθινά η τιμές θα πέσουν αρκετά . Αν βγουν αληθινά τότε hail 3700χ 😛 2
dkstopo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Ouranium είπε Προσωπικά τις παλιές μνήμες τις κάνω μπρελόκ Γιατί μου αρέσει πολύ 😁 Εγω τους επεξεργαστές !!
Phoenix4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε Αν βγουν με αυτα τα χαρακτηριστικα κ τιμες δεν υπαρχει πια ανταγωνισμος μονοπωλιο Ούτε καν, την Intel θα συνεχίζουν να μην προτιμούν πολύ ακόμα και ας είναι κατώτερη για διάφορους λόγους δυστυχώς...
junior-21- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, ThReSh είπε Δεν νομίζω ότι θα έχουν quad channel οι AM4 Zen2... εχω δει x570 μητρικη και ειναι dual channel 1
Arkin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε Ούτε καν, την Intel θα συνεχίζουν να μην προτιμούν πολύ ακόμα και ας είναι κατώτερη για διάφορους λόγους δυστυχώς... Μην το λες. Ο καθενας την τσεπη του κοιταει. Αν βρισκεις στα 350 τον 12πυρηνο γιατι να πας στον 9900k στα 600? Δεν εχει νοημα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Εμπρος, συντροφοι & φιλοι, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ !! 🤩🤣
Phoenix4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Arkin είπε Μην το λες. Ο καθενας την τσεπη του κοιταει. Αν βρισκεις στα 350 τον 12πυρηνο γιατι να πας στον 9900k στα 600? Δεν εχει νοημα. Εδώ είχαμε τον 1600 και ο κόσμος ακόμα πρότεινε τον 7700K... +100 ευρώ με -2 cores και -4 threads γιατί έχανε 15% στο single core
Arkin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Phoenix4 είπε Εδώ είχαμε τον 1600 και ο κόσμος ακόμα πρότεινε τον 7700K... +100 ευρώ με -2 cores και -4 threads γιατί έχανε 15% στο single core Κοιτα αν ο αλλος τον ηθελε καθαρα για gaming σε υψηλα fps ο 7700k ακομα και σημερα ειναι τουμπανος. Ειναι αναλογα την αναγκη του καθενος. Πχ εμενα ενας 16 πυρηνος στα 4ghz θα μου ηταν αχρηστος ακομα και στα 200 ευρω και ας ειχε ο 6core 5ghz 400 ευρω. Δηλαδη καλοι οι πυρηνες αλλα για αυτους που τους χρειαζονται πραγματικα. Ο 7700k ειναι 2 χρονων επεξεργαστης και για 3 4 χρονια ακομα θα δινει πονο σε παιχνιδια παντα. Ο 1600 ακομα και στην αρχη που βγηκε χωλαινε μιας και τα παιχνιδια ζητανε υψηλο single score και οχι πυρηνες για την ωρα. Σε multitasking βεβαια ο 1600 ειναι καλυτερος. Αν σε ζητουσε καποιος gaming συστημα θα του προτεινες τον 8πυρηνο 1700 η τον 6πυρηνο 8700k σημερα? 1
Phoenix4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Κοιτα αν ο αλλος τον ηθελε καθαρα για gaming σε υψηλα fps ο 7700k ακομα και σημερα ειναι τουμπανος. Ειναι αναλογα την αναγκη του καθενος. Πχ εμενα ενας 16 πυρηνος στα 4ghz θα μου ηταν αχρηστος ακομα και στα 200 ευρω και ας ειχε ο 6core 5ghz 400 ευρω. Δηλαδη καλοι οι πυρηνες αλλα για αυτους που τους χρειαζονται πραγματικα. Ο 7700k ειναι 2 χρονων επεξεργαστης και για 3 4 χρονια ακομα θα δινει πονο σε παιχνιδια παντα. Ο 1600 ακομα και στην αρχη που βγηκε χωλαινε μιας και τα παιχνιδια ζητανε υψηλο single score και οχι πυρηνες για την ωρα. Σε multitasking βεβαια ο 1600 ειναι καλυτερος. Αν σε ζητουσε καποιος gaming συστημα θα του προτεινες τον 8πυρηνο 1700 η τον 6πυρηνο 8700k σημερα? 1600 με καμία noctua ή cryorig των 40€ άμα είσαι σε περιορισμένο budget, τον πας στα 4.0 για πλάκα και τα ~100 ευρώ που γλυτώνεις τα βάζεις σε GPU και έτσι έχεις παραπάνω fps vs το intel pc Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Phoenix4
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Phoenix4 είπε 1600 με καμία noctua στα 4.0 και τα ~100 ευρώ που γλυτώνεις τα βάζεις σε GPU και έτσι παραπάνω fps vs το intel pc Ειναι μια πολυ καλη λυση αυτη που εγραψες. Αρκει να μην υπαρχει BN απο τον 1600 γιατι σκεψου οτι αυτο το 100αρικο για την gpu πολυ πιθανον να παει σε καποια bdie ram ωστε να παρουμε τα μεγιστα απο τον 1600 οι intel και με 3200cl16 παιζουν στο 98% των δυνατοτητων τους. Ο πιο vfm cpu αυτη τη στιγμη για μενα ειναι ο 1700 στα 180 ευρω. 8 πυρηνες 16threads σε τιμη σκοτωμα. Γενικα η καλυτερη επιλογη για καποιον ειναι κατι που θα κρατησει για χρονια και δεν θα χρειαστει να το αλλαξει. Ακομα και 100-200 ευρω να δωσει παραπανω εφοσον θα το δουλεψει για περισσοτερο καιρο θα τα βγαλει τα χρηματα του. Αρκετα ατομα πηγαν απο 10xx ryzen σε 20xx ryzen και τωρα θα πανε σε 30χχ ryzen ωστε να πιασουν την intel στα παιχνιδια.
Melven Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Dimitrisha είπε Έρχονται και απο intel 7n.. Οπα λαθος χρονιά και του χρόνου λοιπόν για τα κάλαντα έχει καταντήσει η Intel 1
MTX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 ευτυχώς ανεβάσανε λίγο τις συχνότητες γιατί από πυρήνες χορτάσαμε και ίσως δούμε καμια άσπρη μέρα όσο αφορά και το gaming , μπας και πέσουνε λίγο η τιμές και από το άλλο στρατόπεδο γιατί το έχουνε καβαλήσει άσχημα , πάντως ξανάζεσταμένο φαγητό είναι δεν βλέπω κάποιο τρελό τεχνολογικό άλμα , ότι έκανε η intel με την σειρά 9 που είχε σαν βάση την σειρά 8 με ανεβασμένους χρονισμούς έτσι και εδώ το ίδιο έγινε , μπορώ να πω ότι ο 3700x τράβηξε τι προσοχή μου , περιμένω να δω τιμές και benchmarks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα