cmvrgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Αν τον βάλει τον 16πυρινο σε λάπτοπ όπως το ASUS 702zc που φορούσε το 8 πύρινο θα τα σπάει τότε για φορητό workstation.
Phoenix4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, cmvrgr είπε Αν τον βάλει τον 16πυρινο σε λάπτοπ όπως το ASUS 702zc που φορούσε το 8 πύρινο θα τα σπάει τότε για φορητό workstation. Αυτό είναι στο χέρι των ΟΕΜ
greengroser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 με 6 μερουλες ακομα CES ..και θα εχει για ολους επεξεργαστες με το τσουβαλι ...!! επιτελους απο 4 σε 8 και απο 8 σε 16 την εχει διπλασια 😲 η AMD παιδια ....!!!!! (μηπως μπορει ο αρθρογραφος να ασχοληθει και με τα leaks για τις NAVI ) Γιώργο Ιωσηφίδη 2 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, Lied είπε Κι ομως, ενω σημειωνει ρεκορ πωλήσεων η AMD, οι πωλησεις αυτες ανέρχονται στο 12% των συνολικων πωλήσεων H/Y! Σε αρκετούς τομεις η AMD ακομα δεν υπάρχει, οπως στα laptop τα οποια ειναι σχεδον η αλλη μιση αγορα των PC, και στα prebuilds που αρκετοι prebuilders δεν εχουν καν ή δεν προτείνουν ποτε AMD. σημερα θα παω να παρω για δωρο ενα λαπτοπ με ryzen 2500U, οποτε επειδη ετυχε και το εψαχνα αυτες τις μερες να σου πω οτι απλα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε λαπτοπ με ιντελ. διπυρηνοι επεξεργαστες με apu για τα σκουπιδια εναντια σε 4πυρηνους με αξιοπρεπη apu στα ιδια λεφτα? απλα ο κοσμος δεν ξερει ακομα τα ζεν λαπτοπ και η αληθεια ειναι πως και η διαθεσιμοτητα ειναι κακη, αλλα υπαρχουν και αξιζουν (στα λεφτα που κοιτουσα εγω τουλαχιστο, δε ξερω τι κανει πιο πανω ή κατω)
Phoenix4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, j2k είπε περιμενω κατι δυνατο σε APU Οι APU θα είναι στα 12nm οπότε μην περιμένεις κάτι τρελό 1
cpc464 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Αν είναι αλήθεια και παίρνεις 6 πυρήνες για 99$ μιλάμε για τρελές καταστάσεις. 3
Phoenix4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε Αν είναι αλήθεια και παίρνεις 6 πυρήνες για 99$ μιλάμε για τρελές καταστάσεις. Καλά με τα ελληνικά δεδομένα (φπα + ευρώ) κανά 140 το βλέπω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε Αν είναι αλήθεια και παίρνεις 6 πυρήνες για 99$ μιλάμε για τρελές καταστάσεις. δε νομιζω οι τιμες να ναι σωστες. προσωπικα υπολογιζω ενα 50% πανω απ οτι λενε, τουλαχιστο τους πρωτους μηνες που η διαθεσιμοτητα δε θα φτανει την ζητηση. επισης με τοσους πυρηνες δεν ειμαι αισιοδοξος οτι τα all-core ρολογια θα φτανουν κοντα στα boost. δε το λεω για κακο, η γνωμη μου ειναι ζεν δαγκωτο, απλα πολυ παιρνουν τα leaks ως εχουν και μετα απογοητευονται. οι ζεν2 θα μαμανε, απλα οχι οσο λενε τα leaks
jimis98 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, nikos5800 είπε Λογικα ο Ryzen 3700x θα είναι συμβατός μετά σημερινά motherboards ενώ ο r9 3850 θα χρειαστούν νέες μητρικές παντως 12cores και 24thread στα 350 ευρώ είναι κλεψιά η Amd επίσημα πλέον θα έχει Καλύτερο single core performance από την ιντελ ενώ σε multi core οι διάφορες θα είναι χαοτικές κάτσε να βγουν και βλέπουμε
dimitris21gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Με τέτοιες τιμές η Intel δεν έχει λόγω ύπαρξης! 1
cpc464 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε δε νομιζω οι τιμες να ναι σωστες. προσωπικα υπολογιζω ενα 50% πανω απ οτι λενε, τουλαχιστο τους πρωτους μηνες που η διαθεσιμοτητα δε θα φτανει την ζητηση. επισης με τοσους πυρηνες δεν ειμαι αισιοδοξος οτι τα all-core ρολογια θα φτανουν κοντα στα boost. δε το λεω για κακο, η γνωμη μου ειναι ζεν δαγκωτο, απλα πολυ παιρνουν τα leaks ως εχουν και μετα απογοητευονται. οι ζεν2 θα μαμανε, απλα οχι οσο λενε τα leaks MSRP είναι, πάντα καπέλα πληρώναμε έτσι και αλλιώς. 1
non-serviam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Το λογικό είναι: νέο chipset για τα αντίστοιχα τωρινά AM4, με quad channel και backward compatibility, ώστε να τηρήσει και την υπόσχεσή της, και να μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους νέους επεξεργαστές. #Cores 1-16 νέο chipset για τα αντίστοιχα τωρινά TR4, με octa channel (ίσως και backward compatibility;), γιατί ήδη είναι πρόβλημα για τις CPU αυτής της κατηγορίας το quad. #Cores 17-32 Οπότε έτσι θα έχει ξεκάθαρα δυο ξεχωριστές και ανεξάρτητες κατηγορίες, και ανάλογα τι χρειάζεται ο καθένας παίρνει. Βέβαια, στον κόσμο που ζούμε, η λογική συνήθως πάει σε δεύτερη μοίρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δεν νομίζω ότι θα έχουν quad channel οι AM4 Zen2... 1
DayTheGreaT Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πόσο τέλειο να υπάρχει ανταγωνισμός ρε παιδιά...είτε είσαι φανατικός με την Intel είτε με την AMD είναι αναγκαίο να υπάρχει ανταγωνισμός και η μία εταιρεία να κοντράρει την άλλη για ακόμα καλύτερα προϊόντα σε καλύτερες τιμές! Χίλια μπράβο στην AMD και στηρίζουμε δυναμικά γιατί έφερε τα πάνω κάτω στους επεξεργαστές. Μακάρι να κάνει και το ίδιο και στις κάρτες γραφικών γιατί η NVIDIA το έχει καβαλήσει για τα καλά το καλάμι της... Περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα για την CES και fingers cross μάγκες μου 😉 ΥΓ: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από DayTheGreaT 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα