morfeas123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δεν ειναι oled .Μια OLED ΘΑ υπερτερουσε κατα της plasma πιστευω και εγω.
ScorpioX777 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, morfeas123 είπε Δεν ειναι oled .Μια OLED ΘΑ υπερτερουσε κατα της plasma πιστευω και εγω. Ναι, LED ειναι αλλα και παλι ισχυουν αυτα που ειπα.
nero62 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Στην LED o φωτισμος ειναι στο αυτοματο και σιγουρα ακαλιμπραριστη, η plasma δεν μπορει να δωσει παραπανω φωτεινοτητα και τα χρωματα ειναι μουντα. Αν δεις το πλανο με τα φυλλα προσεξε ποσο πιο φυσικο ειναι στην LED. Επισης το βιντεο εχει γυριστει σε σχετικα σκοτεινο χωρο αλλωστε φαινεται το πορτατιφ και μια μικρη λαμπα φθοριου που αντανακλαται στο τζαμι πισω απο την plasma. Αν τραβαγε το βιντεο ημερα με ανοιχτα παραθυρα η ενα φωτεινο σαλονι θα στραβωθεις με την plasma. Όσο και να καλιμπράρεις παλικαράκι μου το "σαπάκι" που τόσο χυδαία χαρακτήρισες δίχως να κατέχεις το σπορ ούτε στο ήμισυ και δίχως να είχες ποτέ σου πλάσμα τηλεόραση έστω και ένα μοντέλο μια μάρκα να δοκιμάσεις δεν θα έπρεπε να σχολιάζεις διότι διαβάζουν αυτοί που είναι κάτοχοι πλάσμα και λιώνουν από το γέλιο με τις κοτσάνες που διαβάζουν. Όσο για τις αντανακλάσεις αν πάμε σε ακριβή πλάσμα (Kuro GT50 κλπ) τότε γλυκέ μου ούτε στην φωτεινότητα πιάνει μπάζα ούτε σε καμία σε σχέση ποιότητας εικόνας και απόδοση χρωματικού εύρους. Οπότε άστο... 5 ώρες πριν, morfeas123 είπε Eνα βιντεακι και απο εμενα ετσι τα σχολια δικα σας.Μιας και μπηκαν οι plasma στην κουβεντα. Και επειδη οσο ναναι στο κινητο χανει αν θελετε την ταπεινη μου γνωμη με εκπληξη και εγω θα ελεγα οτι στη plasma εδειχνε πιο καλα.τουλαχιστων σε αυτα τα βιντεακια απο youtube.. Σωστός! Να και ένα συγκριτικό ένα "σαπάκι" (ακόμη γελάω με πέθανε η κοιλιά μου) με μια κορυφαία OLED!!! 7 ώρες πριν, Pleo είπε Δεν απάντησες. Πες μου μια plasma που να παίζει BT2020 μια και μιλάς για χρωματικό εύρος. HDR? Dolby Vision? Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρεις. Μοιράσου το μαζί μας. Επίσης δεν μου είπες που βρίσκεις να αγοράσεις καινούργια. Τίποτε δεν απάντησες. Απλά δεν θες να χωνέψεις ότι το σαπάκι δεν έχει θέση σήμερα στις τεχνολογικές εξελίξεις. Στα διαβάσματα και στην έρευνα καθώς και στην θεωρία καλοί είσαστε.. αναρωτιέμαι είχατε ποτέ πλάσμα? Και ΕΛΕΟΣ με την φωτεινότητα.. έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε ρε παιδιά>? Δεν αγοράζουμε τηλεόραση για καφενείο., Αν είσαι σινεφίλ και χώνεις χιλιάδες ευρώ για ποιότητα εικόνας βάφεις μέχρι τον τοίχο με ειδικό χρώμα για να μην υπάρχουν αντανακλάσεις... τι σας λέω τώρα και σας αγχώνω περισσότερο.. άστο καλύτερα...
ScorpioX777 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, nero62 είπε Όσο και να καλιμπράρεις παλικαράκι μου το "σαπάκι" που τόσο χυδαία χαρακτήρισες δίχως να κατέχεις το σπορ ούτε στο ήμισυ και δίχως να είχες ποτέ σου πλάσμα τηλεόραση έστω και ένα μοντέλο μια μάρκα να δοκιμάσεις δεν θα έπρεπε να σχολιάζεις διότι διαβάζουν αυτοί που είναι κάτοχοι πλάσμα και λιώνουν από το γέλιο με τις κοτσάνες που διαβάζουν. Όσο για τις αντανακλάσεις αν πάμε σε ακριβή πλάσμα (Kuro GT50 κλπ) τότε γλυκέ μου ούτε στην φωτεινότητα πιάνει μπάζα ούτε σε καμία σε σχέση ποιότητας εικόνας και απόδοση χρωματικού εύρους. Οπότε άστο... Κανενας χρηστης plasma δεν θα βγει να την υποστηριξει γιατι ξερουν(εκτος απο εσενα) οτι ειναι ξεπερασμενη τεχνολογικα και πως απλα κανουν συμβιβασμους εχοντας ενα σαπακι. Εγω σου μιλησα με επιχειρηματα για την φωτεινοτητα δεν βλεπω κατι αντιστοιχο απο εσενα. Και τα γλυκε μου και λοιπα να λειπουν δεν μιλας στον κολλητο σου.
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Εχω και plasma και led 100hz και εχω δει και αρκετες oled live. Οι καλυτερες ειναι οι oled με καλο υλικο απλα δεν παιζονται καθεσαι να τις χαζεψεις. Μετα ειναι οι plasma με πολυ φυσικη εικονα αλλα σε ρευμα ηθελα 270watt για 42αρα οταν μια 55αρα oled παιζει στα 120-150. Η led τελευταια αλλα σε φωτεινο δωματιο μονοδρομος. Η 55αρα μου τραβαει 65watt και εχει επαρκη φωτισμο σε καθε περιπτωση. Αν βαλω τερμα οπισθιο φωτισμο τραβαει 140watt αλλα δεν μπορεις να κατσεις απο το πολυ φως που βγαζει.
ScorpioX777 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Ειχα την G30 για 1 χρονο(τοσο αντεξα) και πηγα να στραβωθω...οντας σε φωτεινο σαλονι το βραδυ και με αρκετα παραθυρα ανοικτα την ημερα. Δεν ειπα ποτε ομως οτι δεν ειχε αξιοπρεπη εικονα(καλες, χρυσες για την εποχη τους ειπα σε προηγουμενο μου ποστ) εκτος τη χαμηλη φωτεινοτητα που εχουν ολες οι plasma, αλλα να καθονται το 2019 και να τις συγκρινουν με μια 4Κ OLED ειναι τεχνολογικο εγκλημα.
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Και η G30 τουμπανη. Η plasma για φωτεινα δωματια ειναι απαγορευτικες. Σε βραδυ ανθιζουν ομως. Οι oled ειναι παντως καιρου και οι led/qled σε πολυ φωτεινα δωματια οτι καλυτερο με τα Nits που βγαζουν.
ScorpioX777 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Ωραια χρωματα αλλα μουντα λογω χαμηλων nits.
nero62 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Κανενας χρηστης plasma δεν θα βγει να την υποστηριξει γιατι ξερουν(εκτος απο εσενα) οτι ειναι ξεπερασμενη τεχνολογικα και πως απλα κανουν συμβιβασμους εχοντας ενα σαπακι. Εγω σου μιλησα με επιχειρηματα για την φωτεινοτητα δεν βλεπω κατι αντιστοιχο απο εσενα. Και τα γλυκε μου και λοιπα να λειπουν δεν μιλας στον κολλητο σου. Μην τσαντίζεσαι και συγνώμη που παρασύρθηκα και σου μίλησα σαν να είσαι ο κολλητός μου. Απλά θεωρώ μέσα σε ένα φόρουμ (κοινότητα) ότι είμαστε όλοι κολλητοί. Τώρα για τα υπόλοιπα (σόρρυ αλλά...) ακόμη γελάω "αγαπητέ" (καλύτερα έτσι?) Να σου υπενθυμίσω αγαπητέ ότι τα επιχειρήματα σου είναι παντελώς αβάσιμα και δίχως νόημα εφόσον σου παραθέτω ξεκάθαρο βίντεο που δείχνει την ανωτερότητα του πλάσματος απέναντι σε ακριβή OLED τηλεόραση πόσο μάλλον για τα ανέκδοτα Microled micro dimming local dimming και φτηνές λύσεις για καλή εικόνα και ποτέ άριστη όπως ήταν των πλάσμα τηλεοράσεων. Και όταν μιλάμε για Kuro gt κλπ τότε και σε φωτεινότητα που κόλλησες για να παίζει και σε καφενείο αφού εκεί πάει το μυαλό σου!!! 1 ώρα πριν, Arkin είπε Εχω και plasma και led 100hz και εχω δει και αρκετες oled live. Οι καλυτερες ειναι οι oled με καλο υλικο απλα δεν παιζονται καθεσαι να τις χαζεψεις. Μετα ειναι οι plasma με πολυ φυσικη εικονα αλλα σε ρευμα ηθελα 270watt για 42αρα οταν μια 55αρα oled παιζει στα 120-150. Η led τελευταια αλλα σε φωτεινο δωματιο μονοδρομος. Η 55αρα μου τραβαει 65watt και εχει επαρκη φωτισμο σε καθε περιπτωση. Αν βαλω τερμα οπισθιο φωτισμο τραβαει 140watt αλλα δεν μπορεις να κατσεις απο το πολυ φως που βγαζει. Και εγώ εύλογα αναρωτιέμαι. Όταν πάτε σινεμά φωνάζετε "ρε παιδιά ανάψτε κανένα φως θα στραβωθούμε!!!"...Γιατί εκεί πάει το μυαλό μου με τόση μανία με την φωτεινότητα.
morfeas123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια δεν ειναι το θεμα μασ αν οι oled ειναι καλυτερες απο τισ plasma.Αυτο θα το λεγαμε αν η pioneer και μετα με τους ιδιους τεχνικους τους οποιους χρησιμοποιησε η panasonic για τις τελευταιες GT VT ZT εβγαζε μια plasma 4Κ.Προφανος και με καλη πηγη(και παντοτε με καλη πηγη γιατι αλλιως αστο, ειναι πολυ μπροστα η plasma)oi OLED ειναι ενα τσικ καλυτερες με τα αρνητικα τις οπως και οι plasma.Εμεις λεμε αν την σημερον ημερα με τις χαλια πηγεσ που εχουμε (εκτος gaming)αξιζει καποιος οπως και δηπωτε να παρει μια oled και αν ειναι τοοοοσο πολυ η διαφορα 1080ρ με 4κ.πχ ακομα και στο netflix 4k δεν μπορεις να πεις οτι στο 4κ τρελαινεσε και τοσο με σχεση ενα καλο 1080ρ.οσο για την φωτηνωτητα που τοσος λογος και βγαζω το HDR ΑΠ ΕΞΩγιατι ακομα δεν υπαρχουν σωστες πηγες που να αποδιδουν το πραγματικο hdr της εκαστοτε ταινειας σειρας κτλ,αν δειτε ΚΑΝΕΝΑς CALIBRATOR ακομα και σε oled δεν βαζει τις ρυθμισεις για απλη θεαση πανω απο 150 με 200 nits.ειναι η τεχνολογια των led lcd oled κτλ και ο τροπος που δειχνουν διαφορετικος και αυτο αρεσει σε καποιους.πχ οσοι προτιμουν τα oversaturated χρωματα μιας samsung.Oι plasma δειχνουν απολυτος φυσικα χρωματα χωρις να δεινουν αυτο το ψευτικο και πολλοι το ονομαζουν "μουντο".Γουστα ειναι αυτα.μια plasma δειχνει πχ ποδοσφαιρο πολυ καλυτερα απο οποιαδηποτε oled.Οπως και ενα ντοκυμαντερ ομως θα προτιμουσα ισως σε μια 4κ oled με πιο ζωηρα και εντυπωσιακες εικονες και ας μην ειναι παντα τοσο αληθινα.REVIEWERS Απο ολον τον κοσμο ακομα δεν εχουν δωσει τον τιτλο "REVERENCE LEVEL"σε καμοια oled ακομα.ολο και κατι λειπει.ενω δεν υπηρχε pioneer kuro h panasonic τελευταιας γενιας που να μην εχει κερδισει αυτον τον τιτλο.Και τοτε υπηρχαν οι πρωτες oled για συγκριση εστω και 1080ρ.ετσι κουβεντα να γινεται! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από morfeas123
Izorai Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 22 ώρες πριν, Pokemon640 είπε 14της γενιάς plasma ήταν (τελευταία καλή παρτίδα), δεν ξέρω αν κατάλαβες, μιλάω για χρωματική απόδοση και black level, ξανασκέψου τι έγραψες και δες ξανά μια plasma tv να θυμιθείς τι πάει να πει pure black και contrast καλό. Σε ανάλυση χαίρω πολύ, λίγο πολύ όλες έχουν, στα υπόλοιπα πάσχουν η bleedάρουν στο φωτισμό. Κι εγώ για χρώματικη απόδοση και βαθύ μαύρο μιλάω. Όχι μόνο ότι η ανάλυση είναι 4Κ.
Pokemon640 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, morfeas123 είπε REVIEWERS Απο ολον τον κοσμο ακομα δεν εχουν δωσει τον τιτλο "REFERENCE LEVEL"σε καμοια oled ακομα.ολο και κατι λειπει.ενω δεν υπηρχε pioneer kuro h panasonic τελευταιας γενιας που να μην εχει κερδισει αυτον τον τιτλο.Και τοτε υπηρχαν οι πρωτες oled για συγκριση εστω και 1080ρ.ετσι κουβεντα να γινεται! Reference level oled θα δεις μόνο σε οθόνες pro Av για mastering. Μη-εμπορικές οθόνες προορισμένες για δουλειά υψηλών προδιαγραφών. Αυτός θα ήταν και ο λόγος που θα προτιμούσα μια professional http://www.tvlogic.tv/new/M_Spec.asp?sidx=98 απλά περιμένω να βγάλουν μεγαλύτερες oled όταν θα έρθει η ώρα να αντικαταστήσω το πανί. Έχουμε δρόμο ακόμη.
ScorpioX777 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, nero62 είπε Μην τσαντίζεσαι και συγνώμη που παρασύρθηκα και σου μίλησα σαν να είσαι ο κολλητός μου. Απλά θεωρώ μέσα σε ένα φόρουμ (κοινότητα) ότι είμαστε όλοι κολλητοί. Τώρα για τα υπόλοιπα (σόρρυ αλλά...) ακόμη γελάω "αγαπητέ" (καλύτερα έτσι?) Να σου υπενθυμίσω αγαπητέ ότι τα επιχειρήματα σου είναι παντελώς αβάσιμα και δίχως νόημα εφόσον σου παραθέτω ξεκάθαρο βίντεο που δείχνει την ανωτερότητα του πλάσματος απέναντι σε ακριβή OLED τηλεόραση πόσο μάλλον για τα ανέκδοτα Microled micro dimming local dimming και φτηνές λύσεις για καλή εικόνα και ποτέ άριστη όπως ήταν των πλάσμα τηλεοράσεων. Και όταν μιλάμε για Kuro gt κλπ τότε και σε φωτεινότητα που κόλλησες για να παίζει και σε καφενείο αφού εκεί πάει το μυαλό σου!!! Το βιντεο σου ειναι μονο σκοτεινες σκηνες σε ενα σκοτεινο περιβαλλον...δεν εχει καμια αξια γιατι οι ταινιες και γενικα το περιεχομενο που βλεπουμε ειναι γυρισμενο επι το πλειστον σε φωτεινο περιβαλλον και εκει φαινεται ο πονος των plasma με τη φωτεινοτητα. Αλλα δεν φταις εσυ αλλα εγω που καθομαι και ασχολουμαι με καποιον που ελεγε οτι οι καμερες των κινητων ειναι ανωτερες απο τις dslr.
MAFAKA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πέσατε να με φάτε για το 8Κ βίντεο από καναλι YouTube σε 4Κ τηλεόραση, αλλα διαβάστε λίγο και αυτό : "Watching 4K material that was originally shot in 8K, such as some travelogue films on the YouTube 4K HDR player by Jacob & Katie Swartz, also looks incredible. I have a very fast internet connection so playback at 4K is no issue at all and given that there is still some compression going on, it looked very clean, detailed and almost sharper than the 4K resolution it was being played at, thanks to the fact it was originally shot at 8K. These films shot in Peru, Yellowstone and Morocco perfectly display the type of detailed high-resolution images and settings that suit a screen like the 8K Q900R. " https://www.avforums.com/review/samsung-q900r-qe65q900r-8k-qled-review.15596#sectionAnchor58223 Δεν ξέρω τι λένε οι "θεωρητικοί" του forum, ξέρω όμως τι βλέπουν τα ματια μου σε μια κορυφαία τηλεόραση τελευταίας γενιάς (και συμφωνώ 100% με τον συγκεκριμενο reviewer). Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από MAFAKA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα