Προς το περιεχόμενο

synology nas 218/218+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ριχνω μια ματια που και που στο ebay για nas.

Μολις τωρα -και για πρωτη φορα- ειδα απο 3 διαφορετικους πωλητες(germania,gallia,agglia) τα synology 218+/play στα 30 ευρω(?).

link1

link2

link3

Εγω εριξα μια παραγγελια εαν κ παραειναι υποπτο..

synology.JPG

Επεξ/σία από @topos
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έριξα κι εγώ μία για το ds218play

Οι υπόλοιποι sellers δε μου γέμισαν το μάτι 😂

Πιθανότητα παραλαβής: 0.4%

Επεξ/σία από pinakas0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, pinakas0 είπε

Το θεμα ειναι τι θα κερδισουν οι πωλητες εφοσων ειναι μεσω paypal?Φιλοδοξουν μηπως καποιος αγοραστης ξεχασει να κανει dispute?

Ειναι και σχετικα δυσκολο αντικειμενο να το αγορασει καποιος που θα ναι "paypal  illiterate"..

Υ.Γ Εγω προτιμησα τον Γαλλο.

Υ.Γ2 Εσενα pinakas0 σου βγαλει "estimated delivery"?

syn.JPG

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Καλά δε ξέρω τι καμενο περιμένετε να πάρετε αλλά ούτε βαρέως μτχ δε παίζει 

Εγώ πιστεύω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος.

Όπως και να έχει είμαστε με Paypal οπότε...

• Moderators
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, pinakas0 είπε

Δεν ειδα τους αλλους, αλλα και αυτος δεν ειναι μαγαζι.

πανω απο 1000 αξιολογησεις του ειναι ως αγοραστης, καπου 100 μονο ειναι ως πωλητης και μαλιστα οι τελευταιες πωλησεις ειναι πανω απο 1 χρονο. Επομενως το 100% που λεει να ξερετε οτι επειδη υπολογιζει μονο τον τελευταιο χρονο, δεν περιλαμβανει ΚΑΜΙΑ πωληση.

Μονο αυτο το αντικειμενο πουλαει τωρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν ειδα τους αλλους, αλλα και αυτος δεν ειναι μαγαζι.

πανω απο 1000 αξιολογησεις του ειναι ως αγοραστης, καπου 100 μονο ειναι ως πωλητης και μαλιστα οι τελευταιες πωλησεις ειναι πανω απο 1 χρονο. Επομενως το 100% που λεει να ξερετε οτι επειδη υπολογιζει μονο τον τελευταιο χρονο, δεν περιλαμβανει ΚΑΜΙΑ πωληση.

Μονο αυτο το αντικειμενο πουλαει τωρα.

Το θεμα ειναι οτι ειναι 3 οι πωλητες και μαλιστα σε διαφορετικες χωρες και ολοι ποσταρανε χθες-σημερα.

Και δεν εχω ξαναπετυχει κατι αντιστοιχο το τελευταιο 3μηνο που το ψιλοψαχνω.

Υ.Γ Οταν πετυχα το πρωτο θεωρησα οτι του ξεφυγε ενα μηδενικο στο τελος.Αλλα και στους 3 να ετυχε το ιδιο πραγμα..?

Επεξ/σία από @topos
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, @topos είπε

Το θεμα ειναι οτι ειναι 3 οι πωλητες και μαλιστα σε διαφορετικες χωρες και ολοι ποσταρανε χθες-σημερα.

Και δεν εχω ξαναπετυχει κατι αντιστοιχο το τελευταιο 3μηνο που το ψιλοψαχνω

2 εχεις βαλει, βλεπω οτι ο ενας ειναι 2 φορες στα λινκ.

Ο δευτερος ειναι και αυτος πανω απο χρονο που δεν εχει πωληση ουτε αγορα μαλιστα. Πιθανον χακαρισμενοι λογαριασμοι; Πως ξεχασμενος λογαριασμος βρισκει το κελεπουρι και το πουλαει κοψοχρονια; 1% πιθανοτητα χοντρικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ασχοληθείται καθόλου, κανείς δεν πουλάει τόσο χαμηλά και το έχω δει και άλλες φορές να γίνεται στο ebay (χακαρισμένοι λογαριασμοί). Αν δείτε τα αντικείμενα που πουλάνε οι συγκεκριμένοι πωλητές δεν εχουν καμία σχέση. 

Επεξ/σία από georgiou.cr
Δημοσ.

Έριξα και εγώ μία στο + μπας και αλλάξω το 213 που έχω και ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δεν πετύχαμε φλουρί , λοττο , λαχείο σιγά μην πετύχουμε και με 30 ευρώ NAS των 300+ :) 

Ειδωμεν ...

Paypal will tell....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

2 εχεις βαλει, βλεπω οτι ο ενας ειναι 2 φορες στα λινκ.

Ο δευτερος ειναι και αυτος πανω απο χρονο που δεν εχει πωληση ουτε αγορα μαλιστα. Πιθανον χακαρισμενοι λογαριασμοι; Πως ξεχασμενος λογαριασμος βρισκει το κελεπουρι και το πουλαει κοψοχρονια; 1% πιθανοτητα χοντρικα. 

Εχεις δικιο, υπηρχε και 3ος πωλητης απο Γερμανια ο οποιος "εξαφανιστηκε" (φαινετε κ στο screenshot που ειχα βαλει).

Καλα δεν τον περιμενω να ερθει, απλα δεν καταλαβαινω τι κερδος εχουν οι πωλητες σε αυτη την περιπτωση..

Μια ερωτηση προς αυτους που εχουν ασχοληθει εκτενεστερα με το ebay->

Ας πουμε οτι η τιμη που ηθελε να το βαλει ηταν 268.80 και ξεχασε το μηδενικο, θα επρεπε να το παραδωσει η θα μπορουσε να το ακυρωσει οταν διαπιστωνε το λαθος του?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...