@topos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ριχνω μια ματια που και που στο ebay για nas. Μολις τωρα -και για πρωτη φορα- ειδα απο 3 διαφορετικους πωλητες(germania,gallia,agglia) τα synology 218+/play στα 30 ευρω(?). link1 link2 link3 Εγω εριξα μια παραγγελια εαν κ παραειναι υποπτο.. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από @topos
pinakas0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έριξα κι εγώ μία για το ds218play Οι υπόλοιποι sellers δε μου γέμισαν το μάτι 😂 Πιθανότητα παραλαβής: 0.4% Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από pinakas0
@topos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, pinakas0 είπε Έριξα κι εγώ μία για το ds218play Οι υπόλοιποι sellers δε μου γέμισαν το μάτι 😂 Πιθανότητα παραλαβής: 0.4% Το θεμα ειναι τι θα κερδισουν οι πωλητες εφοσων ειναι μεσω paypal?Φιλοδοξουν μηπως καποιος αγοραστης ξεχασει να κανει dispute? Ειναι και σχετικα δυσκολο αντικειμενο να το αγορασει καποιος που θα ναι "paypal illiterate".. Υ.Γ Εγω προτιμησα τον Γαλλο. Υ.Γ2 Εσενα pinakas0 σου βγαλει "estimated delivery"? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από @topos
Federacion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Έχεις μέσα πολλούς σκληρούς; Τι κάνει αυτό;
nickaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά έβαλα και εγώ μία παραγγελία. Για να δούμε.
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά δε ξέρω τι καμενο περιμένετε να πάρετε αλλά ούτε βαρέως μτχ δε παίζει Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
nickaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Καλά δε ξέρω τι καμενο περιμένετε να πάρετε αλλά ούτε βαρέως μτχ δε παίζει Εγώ πιστεύω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Όπως και να έχει είμαστε με Paypal οπότε...
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Just saying παραείναι ύποπτο για κομπινα κανένας δε πουλάει από 200 - 20
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, pinakas0 είπε Έριξα κι εγώ μία για το ds218play Οι υπόλοιποι sellers δε μου γέμισαν το μάτι 😂 Πιθανότητα παραλαβής: 0.4% Δεν ειδα τους αλλους, αλλα και αυτος δεν ειναι μαγαζι. πανω απο 1000 αξιολογησεις του ειναι ως αγοραστης, καπου 100 μονο ειναι ως πωλητης και μαλιστα οι τελευταιες πωλησεις ειναι πανω απο 1 χρονο. Επομενως το 100% που λεει να ξερετε οτι επειδη υπολογιζει μονο τον τελευταιο χρονο, δεν περιλαμβανει ΚΑΜΙΑ πωληση. Μονο αυτο το αντικειμενο πουλαει τωρα. 2
@topos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δεν ειδα τους αλλους, αλλα και αυτος δεν ειναι μαγαζι. πανω απο 1000 αξιολογησεις του ειναι ως αγοραστης, καπου 100 μονο ειναι ως πωλητης και μαλιστα οι τελευταιες πωλησεις ειναι πανω απο 1 χρονο. Επομενως το 100% που λεει να ξερετε οτι επειδη υπολογιζει μονο τον τελευταιο χρονο, δεν περιλαμβανει ΚΑΜΙΑ πωληση. Μονο αυτο το αντικειμενο πουλαει τωρα. Το θεμα ειναι οτι ειναι 3 οι πωλητες και μαλιστα σε διαφορετικες χωρες και ολοι ποσταρανε χθες-σημερα. Και δεν εχω ξαναπετυχει κατι αντιστοιχο το τελευταιο 3μηνο που το ψιλοψαχνω. Υ.Γ Οταν πετυχα το πρωτο θεωρησα οτι του ξεφυγε ενα μηδενικο στο τελος.Αλλα και στους 3 να ετυχε το ιδιο πραγμα..? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από @topos
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, @topos είπε Το θεμα ειναι οτι ειναι 3 οι πωλητες και μαλιστα σε διαφορετικες χωρες και ολοι ποσταρανε χθες-σημερα. Και δεν εχω ξαναπετυχει κατι αντιστοιχο το τελευταιο 3μηνο που το ψιλοψαχνω 2 εχεις βαλει, βλεπω οτι ο ενας ειναι 2 φορες στα λινκ. Ο δευτερος ειναι και αυτος πανω απο χρονο που δεν εχει πωληση ουτε αγορα μαλιστα. Πιθανον χακαρισμενοι λογαριασμοι; Πως ξεχασμενος λογαριασμος βρισκει το κελεπουρι και το πουλαει κοψοχρονια; 1% πιθανοτητα χοντρικα.
georgiou.cr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην ασχοληθείται καθόλου, κανείς δεν πουλάει τόσο χαμηλά και το έχω δει και άλλες φορές να γίνεται στο ebay (χακαρισμένοι λογαριασμοί). Αν δείτε τα αντικείμενα που πουλάνε οι συγκεκριμένοι πωλητές δεν εχουν καμία σχέση. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από georgiou.cr
iparou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Θα έπαιρνα αύριο το 218+ από Ελλάδα. Είναι αδύνατο η παραγγελία να σταλεί αλλά ψήνομαι να δοκιμάσω.
ArisArts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Έριξα και εγώ μία στο + μπας και αλλάξω το 213 που έχω και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν πετύχαμε φλουρί , λοττο , λαχείο σιγά μην πετύχουμε και με 30 ευρώ NAS των 300+ Ειδωμεν ... Paypal will tell....
@topos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε 2 εχεις βαλει, βλεπω οτι ο ενας ειναι 2 φορες στα λινκ. Ο δευτερος ειναι και αυτος πανω απο χρονο που δεν εχει πωληση ουτε αγορα μαλιστα. Πιθανον χακαρισμενοι λογαριασμοι; Πως ξεχασμενος λογαριασμος βρισκει το κελεπουρι και το πουλαει κοψοχρονια; 1% πιθανοτητα χοντρικα. Εχεις δικιο, υπηρχε και 3ος πωλητης απο Γερμανια ο οποιος "εξαφανιστηκε" (φαινετε κ στο screenshot που ειχα βαλει). Καλα δεν τον περιμενω να ερθει, απλα δεν καταλαβαινω τι κερδος εχουν οι πωλητες σε αυτη την περιπτωση.. Μια ερωτηση προς αυτους που εχουν ασχοληθει εκτενεστερα με το ebay-> Ας πουμε οτι η τιμη που ηθελε να το βαλει ηταν 268.80 και ξεχασε το μηδενικο, θα επρεπε να το παραδωσει η θα μπορουσε να το ακυρωσει οταν διαπιστωνε το λαθος του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις