Προς το περιεχόμενο

Huawei P9, μετά? (Budget 300€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ZX1 βγαίνει με την 8 και αναβαθμίζεται κατευθείαν στην 9 απο τα μέσα Οκτωβρίου.Λογικά θα πάρει και την 10.

Το LG G6 έχει καλή κάμερα με διάφορα feautures,καλή οθόνη,μαζεμένο,αδιάβροχο αλλά παλιά Gpu+Cpu Snapdragon 820,δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρει την 9 και έχει κάποια lag απ'ότι έχω διαβάσει συν στο gaming performance.

Το S7 καλή κάμερα και οθόνη αλλά θα μείνει στην 8,δεν αξίζει πλέον.

Sony ΧΖ1 και Nokia 7 Plus είναι καλύτερες επιλογές,θα κρατήσουν περισσότερο στον χρόνο.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Το ZX1 βγαίνει με την 8 και αναβαθμίζεται κατευθείαν στην 9 απο τα μέσα Οκτωβρίου.Λογικά θα πάρει και την 10.

Το LG G6 έχει καλή κάμερα με διάφορα feautures,καλή οθόνη,μαζεμένο,αδιάβροχο αλλά παλιό Cpu Snapdragon 820,δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρει την 9 και έχει κάποια lag απ'ότι έχω διαβάσει συν στο gaming performance.

Το S7 καλή κάμερα και οθόνη αλλά θα μείνει στην 8,δεν αξίζει πλέον.

Sony ΧΖ1 και Nokia 7 Plus είναι καλύτερες επιλογές,θα κρατήσουν περισσότερο στον χρόνο.

Η ουσία είναι τι καλύτερο μπορεί να βρει σε κάμερα μετά το P9 σε αυτά τα λεφτά. Αυτό τον καίει ουσιαστικά μιας και την δουλεύει φουλ. Το G6 εχει καλύτερη main κάμερα και επιλογή για wide angle 120ο, μετά από αυτό πιστεύω αξίζει μόνο το XZ1 όπως λές... 

Την 9.0 θα την πάρει σίγουρα το G6 (2 χρόνια υποστήριξη σε νέες εκδόσεις  λειτουργικού όπως είπε η LG και οι περισσότερες εταιρίες), το θεμα είναι πότε! 

Τώρα για το 7 Plus ναι μεν καλή συσκευή και value αλλά συγκεκριμένα στο κομμάτι της κάμερας (μιας και αυτό τον ενδιαφέρει) να φύγεις απ την κάμερα του P9 για να πας στου 7 Plus ...όχι! Καλύτερα να αυξήσει το badget του για κάτι καλύτερο μελλοντικά πιστεύω...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Η ουσία είναι τι καλύτερο μπορεί να βρει σε κάμερα μετά το P9 σε αυτά τα λεφτά. Αυτό τον καίει ουσιαστικά μιας και την δουλεύει φουλ. Το G6 εχει καλύτερη main κάμερα και επιλογή για wide angle 120ο, μετά από αυτό πιστεύω αξίζει μόνο το XZ1 όπως λές... 

Την 9.0 θα την πάρει σίγουρα το G6 (2 χρόνια υποστήριξη σε νέες εκδόσεις  λειτουργικού όπως είπε η LG και οι περισσότερες εταιρίες), το θεμα είναι πότε! 

Τώρα για το 7 Plus ναι μεν καλή συσκευή και value αλλά συγκεκριμένα στο κομμάτι της κάμερας (μιας και αυτό τον ενδιαφέρει) να φύγεις απ την κάμερα του P9 για να πας στου 7 Plus ...όχι! Καλύτερα να αυξήσει το badget του για κάτι καλύτερο μελλοντικά πιστεύω...

Πάντως έχω το ZX1 και έχει αρκετά καλή κάμερα.Σε βίντεο ακόμα καλύτερο,συν slow motion 960 fps σε αργή,πολύ αργή και πάρα πολύ αργή κίνηση.

Εχει 2-3 αρνητικά αλλά περισσότερα θετικά που υπερνικούν.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Πάντως έχω το ZX1 και έχει αρκετά καλή κάμερα.Σε βίντεο ακόμα καλύτερο,συν slow motion 960 fps σε αργή,πολύ αργή και πάρα πολύ αργή κίνηση.

Συμφωνώ είναι μέγα ντέρμπι Sony xz1 VS Nokia 7 plus... Γτ το 1 δν έχει μεγάλη οθόνη ειδικά όταν έχουν και κάτω στην οθόνη τα βελάκια χάνεις και άλλο χώρο.. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Δεν διαφωνώ είναι τουμπανάκι και το slow mo πολύ καλο το εχω δει! Απλά και το G6 πέρα απ την wide angle έχει και κάτι βασικό σε κάποιον που ψάχνει κάμερα, OIS! Το οποίο μετράει πολύ... Γενικά πάντως σε αυτά τα 2 θα παίξει αν κάνει το βήμα... XZ1 ή LG G6 και τα 2 σε καλές τιμές και καλές συσκευές.

4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Συμφωνώ είναι μέγα ντέρμπι Sony xz1 VS Nokia 7 plus... Γτ το 1 δν έχει μεγάλη οθόνη ειδικά όταν έχουν και κάτω στην οθόνη τα βελάκια χάνεις και άλλο χώρο.. 

Ανάμεσα σε G6 και XZ1 το 7 Plus δεν έχει θέση (στο θέμα κάμερας μιλάμε). Αν και καλή είναι αρκετά κατώτερη από τα 2 που προανέφερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, kp1 είπε

17 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Δεν διαφωνώ είναι τουμπανάκι και το slow mo πολύ καλο το εχω δει! Απλά και το G6 πέρα απ την wide angle έχει και κάτι βασικό σε κάποιον που ψάχνει κάμερα, OIS! Το οποίο μετράει πολύ... Γενικά πάντως σε αυτά τα 2 θα παίξει αν κάνει το βήμα... XZ1 ή LG G6 και τα 2 σε καλές τιμές και καλές συσκευές.

Το 1ο μειονέκτημα είναι τα on screen buttons.Ομως φεύγουν με την εφαρμογή FluidNG μέσω εντολής ADB στο PC.

Το 2ο είναι το αδύναμο flash και το 3ο τα μεγάλα bezzels.

Ομως έχει πολλά θετικά:

1)Δυνατό Cpu+Gpu

2)Οθόνη 16:9 με υποστήριξη HDR και καλές γωνίες θέασης

3)Stereo speakers

4)Αδιάβροχο

4)Καλή κάμερα με EIS και στις 2 κάμερες στο βίντεο

5)Πολύ καλό GPS με Galileo 

5)Ελαφρύ UI και καλή διαχείριση μπαταρίας,σαν να έχει 3.000 mah,με λειτουργία Stamina και Ultra Stamina.Βγάζει screen in time 5-6 ώρες

6)Λεπτό και ελαφρύ με καλή ποιότητα κατασκευής

7)Αναβαθμίσεις

8)Led Notification

9)Λειτουργία με γάντια

10)Τιμή

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω και το g6, δικό μου και το xz1, σύζυγος.Το xz1 είναι πιο σφαιρατο, η κάμερα του είναι ωραία, αλλά δεν φτάνει του g6,ειδικα σε auto και με την gcam.Aποψη μου επίσης το g6 είναι πιο όμορφο.Επισης αν σε ενδιαφέρει, για μένα είναι σημαντικό, το g6 έχει ράδιο, ενώ το xz1 όχι. Ζύγισε τα και κατέληξε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...