Netr0nic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Για λογαριασμό φίλου... Έχει ένα Huawei P9 απ το οποίο όπως μου έχει πει είναι ευχαριστημένος στο σύνολο. Τελευταία σκέφτεται να κάνει μια αλλαγή... Το budget είναι 300 max! Πράγματα που τον καίνε περισσότερο: 1) Να έχει καλύτερη κάμερα απ το P9 (σε καμία περίπτωση κατώτερη). 2) Να έχει ικανοποιητική/καλή μπαταρία. Προσωπικά όπως του είπα όταν με ρώτησε πρώτη φορά μια αντάξια κάμερα είναι του XZ1. Βέβαια το P9 έχει διπλό module, αν και παλιό οι κάμερες του είναι πολύ καλές μέχρι και σήμερα... Εσείς τι λέτε? Μπορεί να βρεθεί μια συσκευή με καλύτερες κάμερες απ του P9 μέχρι 300 ευρώ ή να το κρατήσει καλύτερα και να κάνει το βήμα αργότερα? Σίγουρα μια απ τις προτάσεις που θα παίξει πολύ θα είναι το Sony XZ1 παρ' όλα αυτά θα ήθελα την γνώμη σας και για άλλα σε περίπτωση που δεν τον ψήσει αυτό.
ZauZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω πώς το xiaomi pocofone f1 είναι μια πολύ καλή περίπτωση σε αυτά τα λεφτά.
Balantakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ZauZ είπε Νομίζω πώς το xiaomi pocofone f1 είναι μια πολύ καλή περίπτωση σε αυτά τα λεφτά. Ναι αλλα απο καμερα Δεν...
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Netr0nic είπε Για λογαριασμό φίλου... Έχει ένα Huawei P9 απ το οποίο όπως μου έχει πει είναι ευχαριστημένος στο σύνολο. Τελευταία σκέφτεται να κάνει μια αλλαγή... Το budget είναι 300 max! Πράγματα που τον καίνε περισσότερο: 1) Να έχει καλύτερη κάμερα απ το P9 (σε καμία περίπτωση κατώτερη). 2) Να έχει ικανοποιητική/καλή μπαταρία. Προσωπικά όπως του είπα όταν με ρώτησε πρώτη φορά μια αντάξια κάμερα είναι του XZ1. Βέβαια το P9 έχει διπλό module, αν και παλιό οι κάμερες του είναι πολύ καλές μέχρι και σήμερα... Εσείς τι λέτε? Μπορεί να βρεθεί μια συσκευή με καλύτερες κάμερες απ του P9 μέχρι 300 ευρώ ή να το κρατήσει καλύτερα και να κάνει το βήμα αργότερα? Σίγουρα μια απ τις προτάσεις που θα παίξει πολύ θα είναι το Sony XZ1 παρ' όλα αυτά θα ήθελα την γνώμη σας και για άλλα σε περίπτωση που δεν τον ψήσει αυτό. Μπορεί να κοιτάξει το G6 ,Nokia 7 plus εκεί στα 300€ . Αν θέλει Huawei τότε πάει σε μεγαλύτερο μπάτζετ όπως και σε άλλες εταιρείες (π.χ Mi8,S8 κλπ). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από saruman123 2
Netr0nic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 ...και το G6 σωστά, ξέχασα να το αναφέρω! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
kp1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Netr0nic είπε ...και το G6 σωστά, ξέχασα να το αναφέρω! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Για μένα η 3αδα φωτιά είναι LG g6, Sony xz1, Nokia 7 plus αν δεν έχει θεμα με οθόνη το Sony καλύτερο γτ ποιο φτηνο από 50-80€ σε σχέση με τα άλλα..
Netr0nic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kp1 είπε Για μένα η 3αδα φωτιά είναι LG g6, Sony xz1, Nokia 7 plus αν δεν έχει θεμα με οθόνη το Sony καλύτερο γτ ποιο φτηνο από 50-80€ σε σχέση με τα άλλα.. Ναι όντως σε αυτά τα χρήματα δεν παίζει και κάτι καλύτερο, ειδικά όσον αφορά τις κάμερες για τις οποίες ενδιαφέρεται ο φίλος μου... Για LG G6 το βλέπω ή XZ1 αν κάνει το βήμα... Αν είχε μεγαλύτερο budget έχει αρκετά καλύτερες συσκευές αλλά αυτό είναι άλλο θέμα 😊. Κάτι ακόμα όσον αφορά το XZ1, σε τι φάση βρίσκεται με τις αναβαθμίσεις?
kp1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Ναι όντως σε αυτά τα χρήματα δεν παίζει και κάτι καλύτερο, ειδικά όσον αφορά τις κάμερες για τις οποίες ενδιαφέρεται ο φίλος μου... Για LG G6 το βλέπω ή XZ1 αν κάνει το βήμα... Αν είχε μεγαλύτερο budget έχει αρκετά καλύτερες συσκευές αλλά αυτό είναι άλλο θέμα 😊. Κάτι ακόμα όσον αφορά το XZ1, σε τι φάση βρίσκεται με τις αναβαθμίσεις? Θεωρώ το nokia 7 plus και το 9 xz1 είναι ότι καλύτερο σε σχέση με αναβαθμίσεις σε σχέση με LG g6 Samsung s7.. Μέχρι 300€..Αν ανέβει παραπάνω έχεις πολλές επιλογές.. Εγώ ανάμεσα σε αυτά θα πήγαινα Sony xz1 ή Nokia 7 plus.. 1
tinapo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Το Nokia έχει το θέμα με το panel της Novatek (αν σου κάτσει)
Netr0nic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kp1 είπε Θεωρώ το nokia 7 plus και το 9 xz1 είναι ότι καλύτερο σε σχέση με αναβαθμίσεις σε σχέση με LG g6 Samsung s7.. Μέχρι 300€..Αν ανέβει παραπάνω έχεις πολλές επιλογές.. Εγώ ανάμεσα σε αυτά θα πήγαινα Sony xz1 ή Nokia 7 plus.. Ως προς τις αναβαθμίσεις ίσως... Αλλά όσον την κάμερα καθαρά το G6 εχει την πρωτιά (+OIS). Κατά σειρά (για όσα αναφέραμε) βάζω 1) G6 2) XZ1 3) Nokia 7 Plus. Το G6 θα πάρει την 9.0 σε κάποιους μήνες (θα δείξει ποτέ). 4 λεπτά πριν, tinapo είπε Το Nokia έχει το θέμα με το panel της Novatek (αν σου κάτσει) Μου το είπε ένα άλλο μέλος τις προάλλες και το έψαξα λίγακι, όντως αναφέρουν αρκετοί το πρόβλημα... Είναι συγκεκριμένα στα πάνελ της Novatek? Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος να ξέρουμε εξ αρχής ποιάς εταιρίας πάνελ φοράει (όπως σε πολλά laptop πχ). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic
kp1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Ως προς τις αναβαθμίσεις ίσως... Αλλά όσον την κάμερα καθαρά το G6 εχει την πρωτιά (+OIS). Κατά σειρά (για όσα αναφέραμε) βάζω 1) G6 2) XZ1 3) Nokia 7 Plus. Το G6 θα πάρει την 9.0 σε κάποιους μήνες (θα δείξει ποτέ). Μου το είπε ένα άλλο μέλος τις προάλλες και το έψαξα λίγακι, όντως αναφέρουν αρκετοί το πρόβλημα... Είναι συγκεκριμένα στα πάνελ της Novatek? Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος να ξέρουμε εξ αρχής ποιάς εταιρίας πάνελ φοράει (όπως σε πολλά laptop πχ). Δν έχω ιδέα για το πάνελ του νοκια και αν έχει θεμα.. Αυτό που θα με προβληματίζε με το LG είναι ότι το service πάει Ιταλία δν έχει εδώ... Εγώ μάλλον σε xz1 θα πήγαινα
Netr0nic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kp1 είπε Δν έχω ιδέα για το πάνελ του νοκια και αν έχει θεμα.. Αυτό που θα με προβληματίζε με το LG είναι ότι το service πάει Ιταλία δν έχει εδώ... Εγώ μάλλον σε xz1 θα πήγαινα Φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος! Είχα το G6. Έχει επίσημο service εδώ Ελλάδα και 2 χρόνια εγγύηση! Το επίσημο service της LG στην Ελλάδα το έχει αναλαμβάνει η Procordia. Είμαι 100% σίγουρος. Δεν πάνε Ιταλία τα κινητά... Εκτός αν μιλάμε για κάποια συγκεκριμένα μοντέλα όπως το Plus νομίζω που ίσως πάνε αλλού (και αυτό με επιφύλαξη το λέω!). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic
kp1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος! Είχα το G6. Έχει επίσημο service εδώ Ελλάδα και 2 χρόνια εγγύηση! Το επίσημο service της LG στην Ελλάδα το έχει αναλαμβάνει η Procordia. Είμαι 100% σίγουρος. Δεν πάνε Ιταλία τα κινητά... Εκτός αν μιλάμε για κάποια συγκεκριμένα μοντέλα όπως το Plus νομίζω που ίσως πάνε αλλού (και αυτό με επιφύλαξη το λέω!). Δν είμαι και εγώ σίγουρος αλλά εδώ και 1 χρόνο αν δεις δεν το πουλάει κανένα μεγάλο γνωστό μαγαζί κωτσοβολος πλαίσιο και απόρησα και τους ρώτησα και μου είπαν πια δεν τα φέρνει επίσημα η LG στην Ελλάδα... Και αυτό με προβληματίζει.. Έχεις δει εσύ πουθενά το LG g6 σε μεγάλη αλυσίδα; εγώ πουθενά...
Netr0nic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kp1 είπε Δν είμαι και εγώ σίγουρος αλλά εδώ και 1 χρόνο αν δεις δεν το πουλάει κανένα μεγάλο γνωστό μαγαζί κωτσοβολος πλαίσιο και απόρησα και τους ρώτησα και μου είπαν πια δεν τα φέρνει επίσημα η LG στην Ελλάδα... Και αυτό με προβληματίζει.. Έχεις δει εσύ πουθενά το LG g6 σε μεγάλη αλυσίδα; εγώ πουθενά... Ναι αυτό είναι γνωστό ότι σταματήσει το mobile τμήμα στην χώρα μάς (γι'αυτό και το βρίσκεις μόνο skroutz). Αυτό όμως δεν επηρεάζει καθόλου το service της εταιρίας το οποίο υπάρχει επίσημα και λειτουργεί κανονικότατα, στο λέω με κάθε σιγουριά! Έχω στείλει και κινητά στο παρελθόν... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kp1 είπε Δν είμαι και εγώ σίγουρος αλλά εδώ και 1 χρόνο αν δεις δεν το πουλάει κανένα μεγάλο γνωστό μαγαζί κωτσοβολος πλαίσιο και απόρησα και τους ρώτησα και μου είπαν πια δεν τα φέρνει επίσημα η LG στην Ελλάδα... Και αυτό με προβληματίζει.. Έχεις δει εσύ πουθενά το LG g6 σε μεγάλη αλυσίδα; εγώ πουθενά... Τη σχέση εχουν οι μεγάλες αλυσίδες από την στιγμή που η αντιπροσωπεία δέχεται κανονικά το κινητό από όπου και να το πάρεις, εφόσον είναι από Ευρωπαϊκή χώρα. Η Nokia ,HTC,Google pixel κλπ φεύγουν έξω. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα