splanis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, παρατήρησα πως στον HDD μου ενώ έχω αρχεία 80GB, γράφει πως δεσμευμένα είναι τα 142GB και έχω ελεύθερα 100GB απ τα 232 συνολικά. Μια φώτο από Winsirdat: Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω χωρίς να χάσω τα προγράμματα/αρχεία που έχω περασμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Laptop εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Desktop 4 ώρες πριν, @topos είπε Laptop εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δώσε μας ένα σκριν από treefilesize και από windows disk management. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Δώσε μας ένα σκριν από treefilesize και από windows disk management. στο treefilesize δεν εμφανιζει κατι οπως στο Winsirdat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό. Αν δεν είναι ο δίσκος με το λειτουργικό, πέρασε τα αρχεία σου αλλού και κανε του clean και μετά format απο το diskpart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό. Αν δεν είναι ο δίσκος με το λειτουργικό, πέρασε τα αρχεία σου αλλού και κανε του clean και μετά format απο το diskpart. Πιστεύω ότι θα φτιάξει απλά επειδή έχω αρκετά παιχνίδια εγκατεστημένα είπα μήπως φτιάχνεται χωρίς να τον κάνω φόρματ γιατί βαριέμαι να τα ξαναπερναω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα