Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Έχω μια σχετική απορία... έχω έναν ssd Kingston A400 120 GB στον οποίο έχω μόνο το λειτουργικό Windows 10 64bit... μήνες τώρα μου δουλεύει άψογα σε ένα λάπτοπ HP Pavillion 15 σειρά... πήρα τον ίδιο ssd και τον σύνδεσα σε ένα σύστημα Intel E8500, mb Gigabyte GA-P43-ES3G, 7 GB RAM και μου βγάζει μήνυμα "DISK BOOT FAILURE......". Έχω δοκιμάσει τα πάντα έχω βάλει σε προτεραιότητα τον ssd αλλά τίποτα... με τον υπάρχον hdd που έχει Windows 7 το σύστημα bootarei και δουλεύει κανονικά... επίσης τον ssd τον εμφανίζει κανονικά και στο BIOS και στα Windows όταν bootarw με τον σκληρό... έχετε να προτείνετε κάποια λύση? Αλλά δεν bootarei το OS μέσω του συγκεκριμένου δίσκου...Δεν νομίζω να μην είναι συμβατός ο ssd... . Μήπως να αφήσω τον δίσκο πάνω και να δοκιμάσω να βάλω Windows 10 από την αρχή? Μήπως το σύστημα αυτό δουλεύει μόνο με Windows 7? Tα φώτα σας παρακαλώ και ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Δες αν τον βλέπει στο BIOS.

Αλλά τι σχέση ΄με το παρόν θέμα?

Σόρρυ φίλε αλλά δεν ήξερα που να το ποστάρω και σκέφτηκα εδώ μιας και υποπτεύομαι θέλει κάτι με τα windows αλλά δεν έχω καταφέρει να το λύσω.... το BIOS το βλέπει κανονικά το έχω γράψει.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και παλι μολις πηρα στα χερια που τον ssd αλλα δεν εχει κανενα καλωδιο μεσα τι καλωδιο πρεπει να αγορασω;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα καλώδιο sata

https://www.e-shop.gr/valueline-vlcp73250y050-sata-6gb-s-data-cable-7-pin-with-lock-f-f-05m-yellow-p-PER.754723

Καλύτερα να είναι 0.50cm. Σαν αυτό που έβαλα. Δες και στο skorutz αν το κατάστημα αυτό είναι στην γειτονιά σου να το πάρεις πιο φθηνά από eshop.

Υπάρχουν πολλά sata καλώδια με διάφορα μήκη, με διαφορετικό καλώδιο, διάφορες μάρκες, καλώδια που η μία άκρη να έχει γωνία κλπ.

Επεξ/σία από BlueBlood7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...